רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ביום ראשון בא טכנאי להתקין לי אינטרנט של הוט 200 מגה עם ספק itc עכשיו אני שמעתי ביקורות לא טובות על הספק הזה אני עשיתי מנוי היום לספק הוטנט דרך אתר האינטרנט שלהם היתקשרתי להוט נט בגלל שלא קיבלתי שם משתמש וסיסמה כמו בבזק כי אני חשבתי שזה כמו בזק מקבלים שם משתמש וסיסמה לראוטר היתקשרתי להוטנט והנציגה אמרה לי שאין הוטנט שם משתמש וסיסמה כמו בזק צריך להתקשר להוט לבקש מהם שיוך לספק הוטנט השאלה איך הם משייכים אותי לספק הוטנט האם הם יידעו שיש לי מנויי אצלהם? ומה ההבדל בין חייגן .ואינטרנט ללא חייגן? מישהו יכול להסביר לי כי אני כל החיים שלי הייתי בבזק והוט ממש חדש לי מישהו יכול לתת לי הסבר עוד משהו קטן האם בשביל להחליף ספק אינטרנט צריך להתקשר להוט בהנחה …
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בית עם שלושה מפלסים , הצבתי כרגע נתב בתקן N TP-LINK 941N עם שלוש אנטנות , הצבתי אותו במפלס האמצעי , לקחתי שלושה כרטיסי רשת בתקן N USB TP-LINK 821N האות מגיע בצורה חלשה למפלס העליון והתחתון , השאלה שלי האם עוד שני AP בכל מפלס יפתרו לי את הסיפור הזה בצורה מספקת ? ולא יפגעו באות.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי את המדפסת שלי ל-PRINT SERVER (דגם PS-1206U של אדימקס) ברשת הביתית שלי (סה"כ 3 מחשבים ו-PRINT SRVER אחד שמחוברים למודם-נתב-סוויטש [ http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.htm ]), השאלה שלי היא האם ניתן לגשת ישירות למדפסת מהאינטרנט?, ואם כן איך אפשר לחסום את הגישה ככה שרק מבתוך הרשת המקומית שלי יוכלו לשלוח עבודות למדפסת? כבר בדקתי את ה-PS ואין כל אפשרות לסנן עבודות לפי כתובות IP ככה שהסינון כפי הנראה יצטרך לבוא מכיוון הנתב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי היום לרשת הביתית (דרך ראוטר לא אלחוטי של EDIMAX) ומשום מה כשאני מנסה לראות את התיקיות המשותפות והמדפסות, כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי ואז לצפייה ב"הצג מחשבים בקבוצת העבודה" המחשב חושב הרבה זמן ומופיעה לי ההודעה שבתמונה... מה לעשות?!?! יש לי ווינדוס XP... הקטע שכן אמורות להיות תיקיות משותפות ברשת ובמחשב אחר זה כן מופיע... הרשת עובדת ואני יכול לגלוש באינטרנט... מה לעשות כדי לתקן את זה? הנה התמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_102167894.jpg
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br-6204wg, עד אתמול הכל היה בסדר, ואז הייתה תוכנה אחת שהתקנתי שהיא שינתה משהו ואז לא הצלחתי להתחבר יותר, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בעזרת הראוטר, אלא רק בעזרת החייגן של המודם, כאשני מחבר את הראוטר הנורות של הLAN לא דולקות וגם כשאני מנסה להתחבר לכתובת של הראוטר לא מוצג לי כלום..
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204Wg שהגיע עם אנטנה 3dbi שכרגע מכסה את כל החדרים שאני צריך, רק שבחדרים המרוחקים הקליטה גבולית מאוד, חשבתי שאולי מספיק להחליף את האנטנה ל-7dbi בשביל לייצב את האות בחדרים האלה. יש אנטנות ממותג מוכר שעולות 80 עד 120ש"ח (אדימקס\די-לינק\level one). ואנטנות סיניות חסרות מותג (בשלל צורות וצבעים) שמתחילות מ-2 דולר אבל בכל זאת מוצהרות על 7dbi. האנטנות האלה בכלל ישרתו את המטרה שלי? מה יהיה ההבדל בין האנטנות האלה בסופו של דבר? ובעניין הקרינה, לאנטנות ממותגות יש יתרון כלשהו או שאף אחד לא מתייחס לנושא? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הראוטר שלי נמצא בקומה העליונה והייתי רוצה אינטרנט מהיציאה Ethernet של Raspberry pi שהוא נמצא בקומה אחרת של הבית. אני צריך את זה כי wifi לא מספיק טוב בשביל התוכנה הבאה: http://www.xbmchub.com/forums/general-video-addon-discussion/13153-%5Balpha%5D-xbmctorrent-torrent-streaming-xbmc.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מסוג AMBIT ורציתי לחבר עם כבל רשת מוצלב את הלפטופ, דרך החיבור של ה- ENET. האם זה אפשרי, והאם צריך להגדיר, ואם כן- מה? תודה וחג שמייח לכולם/ן אורן
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-