רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר להגביל מהירות העלאה/ הורדה למחשבים ברשת באמצעות ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בwakeup on lan כשאני מכבה את המחשב בצורה פיזית באמצעות כפתור POWER במארז, ושולח פקודת WOL, המחשב נדלק. אבל כשאני מכבה את המחשב דרך מערכת הפעלה windows xp, לא ניתן להדליק את המחשב עד שאני מדליק, ומבצע כיבוי שוב דרך כפתור POWER. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הנושא האמת קצת בנאלי כי לא ידעתי לתאר את השאלה במשפט. (: כרגע אני מחובר עם מודם של הוט (האמת יש לי שניים אחד לטלפון ואחד לאינטרנט) בחיבור קווי עם חייגן. אני מעוניין ברשת אלחוטית ולכן חשבתי לקנות ראוטר (חשבתי על tp link 1043 ).עכשיו, אני קצת מבולבל בכל הנוגע לנתבים השונים שתומכים בסוגי רשתות השונים (כבלים VS בזק).ברשימה הזאת מצויין שהנתב שעליו חשבתי תומך בשני הסוגים,אך לא בטוח שהבנתי מה זה אומר.. הוא תומך בחיבור פיזי לתשתית ? או רק בפרוטוקולים השונים?האם אני יכול לוותר על המודם של הוט לגמרי?אני מעוניין לקנות נתב שיתמוך בשניהם על מנת לשמור את האופציה של החלפת תשתית..בנוסף, הרשימה הזאת קצת ישנה, אם ידוע על מסקנות לגבי הנתב או יש המלצות חדשות לנתב מהסוג שאני מחפש אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
כאשר תוכנת הטורנט צוברת תאוצה זה מה שקורה : לוג של ה tomato : Aug 28 03:29:41 ? daemon.notice pppd[22965]: Modem hangup Aug 28 03:29:42 ? daemon.notice pppd[22965]: Connection terminated. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Connect time 1625.4 minutes. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Sent 1287008187 bytes, received 2992093348 bytes. Aug 28 03:29:43 ? daemon.info pppd[22965]: Exit. Aug 28 03:30:27 ? user.info redial[22963]: WAN down. Reconnecting... לוג של המודם (טומפסון): Time Not Established Error (4) ToD request sent- No Response received Time Not Established Warning (5) DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response Time Not Es…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חברים. לפני כמה שעות נסעתי וקניתי שני ראוטרים 1043 מ KSP. ראוטר אחד אמור לשמש כראשי והשני כ AP. הלכתי לפי המדריך באתר netcheif וקראתי פה כמה נושאים אבל אני לא מצליח ואני משתגע! הקושחות מעודכנות לגרסא החדשה ביותר של TP LINK. אין הצפנות. Wireless MAC Filtering ריק בשניהם. הראוטר הראשון: Mac: F8-1A-67-51-5D-2C הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.1 DHCP: Enable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC BSSID: F8-1A-67-51-75-DE ראוטר שני: Mac: F8-1A-67-51-75-DE הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.99 DHCP: Disable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC2 BSSID: F8-1A-67-51-5D-2C במסך הסטטוס זה מה שרשום: WDS Status: Assoc... אחרי שאני מגדיר את הראוטר השני ל LAN IP שונה, אני לא מצליח להכנס ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הוא access point router לפחות ככה כתוב... עד כמה שאני יודע ש ap הו רק תחנת ממסר שכזאת להגדלת הטווח שהאם אין זה אומר שהראוטר הזה יכול להתחבר למודם ADSL או הכבלים שלי ולהתחבר באופן אוטומטי ... ? כדרך אגב אודה לכם אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת PCI בפחות מ 500 שקל האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית שכרגע עובד עם מודם adsl. אני קונה עוד מחשב נייח לחדר שלי (קניתי אותו עם כרטיס רשת אלחוטי) ויש עוד מחשב נייד שיש לו wifi. איזה נתב אני צריכה לקנות על מנת שאני אוכל מהמחשב בחדר ומהנייד להתחבר לאינטרנט? האם אני צריכה לשנות משהו במחשב שקיים אצלי כרגע(שמחובר למודם)? איזה נתונים אני צריכה לבקש בחנות?(מהירות או דברים כאלה..לא מבינה בזה פשוט). לא מבקשת מחירים אלא רק מה לבקש... ואם למשל בשלושת המחשבים נגלוש בו זמנית המהירות גלישה תרד? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב אחד בבית בעל כרטיס רשת שמחובר אליו מודם כבלים. בעוד כמה ימים אני עומד לקבל מחשב נוסף שעליו יש כרטיס רשת OBBOARD, האם יש אפשרות לשתף אותם ברשת כולל גלישה באינטרנט? כי לאן אני יחבר את המודם כבלים אם אני יחבר את שני המחשבים לכרטיס רשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט של הוט + בב"ל. (בעבר היה לי בזק + בב"ל.) אני מחובר דרך ראוטר/רשת ביתית. בעבר הגדרתי לתכנת ה Utorrent את הפורט כולל IP בהגדרות חיבורי הרשת. עכשיו הגדירו לי בגלל הראוטר והחיבור להוט חיבור ללא חייגן + IP קבוע. השאלה שלי: האם אני צריך להגדיר בראוטר הגדרות אחרות ב firewall? הוא לא נותן לי להגדיר לפורט שיש את הIP שנתנו לי בהוט, אלא IP של ראוטר: לדוגמא היה לי 192.168.0.240 למחשב שרץ עליו התוכנה. כיום הIP הקבוע של הוט הוא 84.109.132.90 בהגדרות ה firewall בראוטר הוא נותן אופציה להגדיר רק את שלוש הספרות של הסיומת של 192.168.0.. האם זה מפריע להורדות? האם אני צריך לשנות משהו אחר? אני רואה שהפורט פתוח בתכנה, אבל משום מה נראה לי שההורדות איטיות מבעבר. הראוטר הוא של 3CO…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחובר להוט+בזב"ל 20MB. לפני כשעה הטורנטים החלו להוריד נורא לאט יחסית, אני מוריד מטראקרים פרטיים בדר"כ וכעת אני לא מצליח לעבור את ה-200KB, אני מנסה להוריד מ-2 טראקרים שונים, כך שהבעיה היא לא בטראקר. בבדיקת מהירות בספידטסט ובהורדות ישירות דרך jdownloader אני מוריד על מהירות מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? אם ישנה התערבות בחיבור הספק עושה את זה או התשתית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שמריץ WIN7 ב VPN איזה הגדרות אני צריך להגדיר? אני יודע את הדרך בXP שאני מגדיר כמו חייגן כזה לקווים נכנסים אבל לא מצאתי משהו בסגנון ב WIN 7 תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-