עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. Started by stingeR-,

טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by dannygnh,

הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by ido-nava,

יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

7. Started by igeorgy,

שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by WhiteHaze,

הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by hdbaam,

שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

13. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…

14. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  17. Started by kobbyc,

היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by D-Bang,

חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. שלום לכולם אני מעונין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ואם אפשר גם לשתף קבצים אני מעונין לחבר אותם חוטי עם אופציה לאל חוטי עבור מחשב נייד אני מחובר לADSL האם החיבור בין ADSL שונה מהכבלים? במידה ואני מחליף ספק - בזק/כבלים האם הנתב תומך בהם? אשמח לקבל המלצות לנתב משולב - חוטי ואל-חוטי לADSL (מי יודע אולי בעתיד נעבור לכבלים) במידה ויש לי מודם של בזק האם מומלץ לקנות HUB בלבד שיתחבר למודם? תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by gator_play12,

יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by shtrum,

שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. Started by the king2006,

מישהו יודע מה הפורט של המסינגר 8 לייב?? תודהה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. Started by shlem,

שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים