עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  2. במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן

3. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by AdiR^SiNaI,

מזה מודל OSI למה הוא משמש?

7. אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …

8. אהלן חבר'ה, כמה שאלות לי אליכם. 1) יש איזשהו ראוטר ממולץ? ראיתי את ה 3COM 3CRWER10075 בזאפ, השאלה היא אם אין משהו חדש יותר וטוב יותר.. 2) את הכרטיסי רשת האלחוטיים אני צריך איכשהו להתאים לראוטר, או שהכל תומך בהכל? 3) המודם החוטי שלי נשאר מחובר לכבלים בקיר ואז אני מחבר את הראוטר למודם, או שאני יכול לחבר את הראוטר ישר לשקע של הכבלים בקיר? תודה,

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  9. טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by Lirux,

יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. Started by harry,

יש לי אתר אינטרנט והדקנתי עליו מערכת פורטל של היבניוקר, אבל הבעיה היא שהיה לי באתר הקודם מערכת פורוםמים של invision ואני לא מצליח להעביר את המידע מהמערכת הישנה והחדשה וגם המערכת של invision יותר טובה מphpbb... אז הלכתי לאתר של היב ניוקר לפורומים ושאלתי אם יש אפשרות להמיר את הפורומים שמובנים בתוך המערכת פורטל מphpbb ל invision.. הם נתנו לי לינק למדריך שהוא חצי גמור וממש לא מובן איך להמיר את המערכת, ניסיתי בכל דרך לעשות את מה שכתוב שם אבל אני אל מבין כלום ב php... אז חשבתי עם מישהוא פה שמבין בphp יוכל להמיר לי את המערכת ?? ??? הנה לינק למדריך של היב ניוקר http://www.megaphoenix.net/IB-Phpnuke/ שם משתמש: HebNukeR סיסמא: HebNukeR אם זה יעזור במשהוא :-\ ...

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by niva401,

עברתי לרשת אלחוטית עם נתב של ASUS מבזק ,וקצב הורדה של קבצים מאינטרנט ירד משמעותית איזה הגדרות מומלצות כדי להגדיל את קצב ההורדה?

14. Started by deth213,

האם יש בעיה בלקחת תשתית מהירה יותר (כי זה מה שיש במבצע) מהמהירות של הספק ? תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Zeev86,

יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by le011,

שלום לכם האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים ברשת ולשתף אינטרנט בינהם כאשר המחשב המארח הוא עם VISTA והמחשב השני הוא עם XP?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by moranhoresh,

מישהו יודע מה צריכת החשמל (בוואט) של המכשיר שהכבלים נותנים, ע"מ שניתן יהיה להתחבר לשרותי הטלפון שלהם?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. היי אנשים אשמחלדעת האם קיימת דרך לחבר את המחשב שלי באמצעות התקן שלו ואם כן איזה לאוזנית הבלוטוס שלי, כך שאפשר יהיה לקיים שיחות דרך המחשב באמצעות אזניית בלוטוס במקום אזניות-רמקולים ומיקרופון חוטיים. אם הדבר אפשרי אשמח להמלצות באשר לחומרה המומלצת. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by DarkX,

שלום, אחי הקטן והנודניק כל הזמן ממשיך להשתמש באימיול המפגר הזה...וזה חוסם את כל הבית נמאס לי !! יש לי מודם נתב של - 2Wire איך אני להגביל לו את מהירות ההורדה והשליחה??????? תודה !

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. שלום נתחיל בזה שאני יזכיר שאין לי שום ידע ברשתות אז תהיו איתי עדינים יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר של ג'יגה בייט דרך כבלים, הראוטר הוא חוטי בלבד ! קניתי עכשיו אייפוד G3 32 גיגה ואני רוצה להשתמש בו באינטרנט שלי כשאני בבית, מצאתי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית ושמהכרטיס הזה יצא שידור שישמש את האייפוד... אפשרי הדבר ? ואם כן מה התהליך ? הכרטיס רשת הוא ג'יגה בייט מדגם GN-WPKG... מערכת הפעלה WIN7 64BIT... תודה !

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by SABONIS,

שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by Parallel,

שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by ac1240,

משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. משתוקק לאינטרנט אמיתי

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים