עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by X7-007,

האם מגיע לכם כל טורנט נגיד ב TL למקסימום או שהוא מתאמץ ל 4.9-5.3 ברוב הזמן ? גם חדשים וגם טורנט מלאי SEEDS.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בבית ממיר של יס מקס שמתחבר לראוטר בחדר שלי דרך רשת החשמל. רציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר סטרימר ליד הטלוויזיה במקום הממיר? או ליתר דיוק, האם אני "אראה" את הסטרימר דרך המחשב ואוכל להעביר לו קבצים, כי עכשיו אני לא רואה את היס מקס ואין לי דרך להעביר מידע. נ.ב. את מתאמי החשמל לרשת לא אני קניתי אלא קיבלתי אותם מ-יס.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by erashel,

טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  6. אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by aka_katz,

יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by Jenia24,

יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Gorgula,

שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…

15. שלום, אני משתמש בטלפון ביתי דרך המודם של HOT (שהוא גם ראוטר) החיבור היחיד לטלפון(חיבור RJ11) הוא דרך המודם שנמצא בסלון ואני רוצה לחבר כמה טלפונים (אחד בכול חדר), איך עושים את זה ? כרגע הראוטר מחובר בקו רשת RJ45 לכול החדרים האם אפשר לחבר בכול חדר מתאם RJ45 ל- RJ11 וע"י כך לחבר טלפון בכול חדר ? ואם לא אז מה ניתן לעשות ?

16. שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by iakovl,

רציתי לבצע בירור קטן מאחר וזאת בעיה שראיתי בעוד 2 פורומים אחרים השאלה פשוטה ומיועדת רק לאנשים שמחוברים ל 013 בתור ספק, האם בשבוע האחרון המהירות הורדה והיציבות הורדה שלכם בטורנטים ירדה

18. יש לי 2 מחשבים קבועים ובדר"כ אחד אחד-שתיים שמתחלפים. אחד עם תיקיית שיתוף השני עם יוזר וסיסמא זהים למחשב הראשון, אז אין לו בעיה לגשת לתיקיה האחרים כל הזמן מתחלפים (מחשבים לתיקון, נידיים שונים, וכו') וכמובן שאין להם יוזר וסיסמא זהים למחשבים שלי, אז כל הזמן אני נדרש להקיש יוזר וסיסמא בשביל לגשת לשיתוף. ניסיתי לעשות ENABLE ליוזר גוסט, זה לא עזר... וינדוס XP זה המחשב עם השיתוף קבצים. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by karnaf,

Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by edi17,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Decktor,

זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by Inter,

בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים