עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tsipi911,

שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by danieldavid10,

עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  3. שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by LioraN,

יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  6. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום יש לי שניי מחשבים עים מודם ישן 56.6 , אני רוצה לחבר בניהם כמו הכרטסי רשת .. האם אני יכול ואיך ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by יונתן,

שלום ! ברצוני לפתוח פורטים בשביל תוכנה , עכשיו פתחתי אותם דרך הפיירוול שלי ואמרו לי שגם וגם אני יודע שצריך גם דרך הנתב שלי ( יש רשת אלחוטית בבית ) אז שאלתי היא כיצד ניתן לפתוח את הפורטים בנתב ( ואיך בכלל נכנסים אליו ?) תודה !

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. שלום רב, אני מתעניין לגביי פתיחת פורום ואני מחפש אתרים וחברות שנותנות אפשרות לפתוח פורום בחינם. ( אתרים שבהם צריך להרשם והם נותנים לך פורום מוכן משלך ) מקווה שכתבתי במקום הנכון, זהו הפורום היחיד שהוא גם בנושא אינטרנט... בתודה, ירון

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by shika,

שלום רב החלפתי מחשב ובחדש יש vista אני מחפש דריבר למודם ITeX ADSL PCI עבור vista או פטרון אחר להתחברותל adsl יבורך מי שיעזור תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  13. אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by noambaum,

המוצר הנ"ל:DSM 320 מה שבעצם המכשיר הזה עושה הוא מתחבר למחשב בצורה אלחוטית(...או לא) והוא גם מתחבר לאינטרנט דרך המחשב והוא סורק את המחשב לכל הקבצים של מוזיקה תמונות וסרטים ודרך תפריט פשוט ניתן לצפות בכל הנ"ל בטלויזיה.(וכן אני יודע שאפשר לחבר כבל ל-TVOUT ולראות אבל המכשיר הזה עושה הכל בצורה חלקה והוא כולל עוד כמה פיצ'רים נחמדים וחשוב מכל הוא עושה את זה בצורה שגם אישתי תוכל להנות מהמכשיר ללא ידע במחשבים-פשוט מדליקים את המכשיר ובעזרת השלט רואים מה שרוצים!) כמו כן הוא מנצל את חיבור האינטרנט בכדי שיהיה ניתן לשמוע רדיו גם מהאינטרנט. למוצר יש תג מחיר לא זול של 1,300 ש"ח בארצנו הקטנה ומלאת המיסים... אבל למרות המחיר חשקה נפשי במכשיר הנ"ל למרות תג המחיר שלו, ורציתי לשמוע את דעת…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום, יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת חוטית דרך נתב של סימנס, על שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64bit . כל המחשבים מחוברים לאינטרנט וגולשים ללא בעיה ואף היה שיתוף קבצים מלא ביניהם. לאחרונה התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על אחד המחשבים ומאז בכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד המחשבים ברשת (זה קורה בכל המחשבים) אני מקבל חלון של הכנסת שם מתשתמש וסיסמה. אני לא הגדרתי סיסמאות ולכן אני לא מצליח להכנס, אשמח לקבל כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום, למשרד קטן בשלבי הקמה נחוצה רשת לשני מחשבים (קצת מצחיק לקרוא לשניים רשת, אבל שיהיה...) כל מה שנחוץ כרגע זה שיתוף אינטרנט ושיתוף קבצים. אנחנו מתכננים שבסוף כל יום כל מחשב יגבה את עצמו על המחשב השני בין השאר. בגלל אופי המידע שאנחנו עובדים איתו, רשת אלחוטית לא באה בחשבון מטעמי בטיחות. מאחר ומחשב אחד כבר מחובר כרגע לאינטרנט, חשבתי פשוט לקנות לו כרטיס רשת נוסף ולחבר אותם ישירות עם כבל רשת. המרחק בין המחשבים הוא כ-15 מ', האם צריכה להיות בעיה עם כבל ארוך כל-כך ? אילו פתרונות אבטחה בסיסיים מומלצים ?

17. Started by afi,

הדרישות 1. תקן N 2. חיבור usb למדפסת ודיסק קשיח חיצוני 3. התאמה להוט 4. תקציב של עד 250-300 ש"ח האם הראוטר שבזק משווקת d link 2650 משווק בחנויות אחרות, והאם הוא מתאים לכבלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by tommy_g,

שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by nec5e,

קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Evilized,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים