רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שקניתי את המחשב (די מזמן) קניתי אותו עם כרטיס רשת משולב בלוח אם Intel PRO 100 VE הוא לא היה בשימוש מעולם , עד מחר קניתי מבזק מודם ethernet ECI 270PR לא אמורת להיות בעיות נכון? מחברים ל RJ 45 מתקינים דרייברים והכל צריך לעבור בשלום , העובדה שהכרטיס רשת הוא עתיק קשורה לביצועים? דרך אגב הוא היה disabled כל הזמן , שעשיתי לו enble האייקון מופיע ב system tray עם X אדום שאומר network calbe unplugged
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להוריד משהו ב MIRC ואני לא יכול כנראה שהנורטון סגר את הפורט וגם שאני מבטל אותו הוא לא מאפשר קבלה של קבצים יש לי מודל אלקאטל(לא משודרג) עזרה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב פתחתי את המחשב ווינדוס כתב לי הודעה לפני שהוא נפתח עכשיו יש לי אינטרנט שפועל לפי השיטה החדשה של אינטרנט שעובר דרך החשמל עכשיו פתחתי את המחשב שלי והוא כותב לי שהקישריות לא מלאה או חזרה ובשאר הבית עובד מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב Netgear שפועל רק כנקודת גישה אלחוטית, מודם Speed Touch וחייגן במחשב (Xp) המשמש גם שרת אינטרנט, למספר מחשבים בחבורים שונים. ברצוני לבצע שינוי כך שחבור האינטרנט לא יהיה תלוי בשרת. שאלותי: 1. מה עדיף? לשנות את המודם לPRO או לקנפג את NetGear שיתפקד גם בתור נתב? 2. אני לא מצליח לקנפג את Netgear על מנת שיפעיל את המודם, מה השינוי שיש לבצע במחשב?, כרגע יש לי חייגן רגיל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי קליפ שערכתי שלוקח גודל של 17 מגה.אני רוצה לשים אותו באתר שלי אך האתר מכיל עד 5 מגה ולכן רציתי לעשות לו לינק לאתר אחר. האם אתם מכירים אתר שיכול לאחסן 17 מגה(חוץ מברינקסטר)? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת אלחוטית. יש לי: מודם כבלים שמחובר לאינטרנט באמצעות חברת ברק 013, עם חייגן L2TP. נתב אלחוטי של 3Com OfficeConnect Wireless Cable/DSL עוד מחשב (של אבי) שמשתמש במתאם USB אלחוטי של Gigabyte. המחשב שלי מחובר ככה: חיברתי את הכבל של הנתב מיציאת Cable/DSL שלו למודם הכבלים. חיברתי את המחשב שלי לכניסת LAN1 בנתב (יש לנתב 4 כניסות). כמו שהיה רשום במדריך של הנתב. עכשיו הבעיה היא: 1) המחשב שלי מצליח לחייג לאינטרנט באמצעות החייגן ולהתחבר לשרת של ברק אך הדפים עצמם לא עולים! מה הבעיה ??? אולי אני צריך להזין הגדרות מסויימות בתוכנה של הנתב לגבי חיבור האינטרנט שלי? (ניסיתי הגדרות אוטומטיות עם DCHP אבל זה לא עובד וניסיתי גם להגדיר חיבור L2T…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, דיברתי עם נטויז'ן הם אמרו לי שזה עולה 17 שקל לחודש 24 חודשים + התקנה 200 ש''ח. מקבלים נתב Level one ,הם אמרו לי דגם WBR640 - אין דגם כזה ברשת אפילו. לא שווה לדעתי,מה אתם חושבים? ועוד שאלה - איך הנתב הבא - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=402337
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent. אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF. לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף. (מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה). בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי היום את הנתב האלחוטי (WRT54G), ושני המחשבים מצליחים לגלוש. בבואי להגדיר רשת ביתית, אני חושב שפקששתי. קודם כל, התחלתי בכך שבכול מחשב הרצתי את אשף "הגדרת רשת ביתית" של חלונות, ושם בחרתי ב-"מחשב זה מתחבר דרך שער ביתי או דרך מחשב אחר ברשת שלי". איכשהו, מבלי לדעת יותר מידי מה אני עושה, הצלחתי להגדיר את הכול, וכרגע אני רואה ב-"מיקומי הרשת שלי --> הצג מחשבים בקבוצת העבודה" את המחשב שלי ואת המחשב של אחי. כשאני נכנס לכול מחשב, אני רואה את כול מה שמוגדר כמשותף. עד כאן הכול טוב. (ובכל זאת, האם כך מגדירים בכלל שיתוף ביתי עם נתב אלחוטי? ) אבל, הבנתי שבעצם כול אחד יכול להתחבר לרשת שלי, כלומר, לקבוצת העבודה שלי. נכון? כלומר, כול אחד שיגדיר את עצמו כבקבוצת העב…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום מחר אני עובר מבזק ל hot בכבלים מחר יגיע אלי הטכנאי של hot עם המודם, רציתי לדעת האם לדרוש מודם מסויים ,חיבור מסויים וכד' ? בעצם אני צריך כל מיני טיפים בשביל להוציא מהטכנאי את המקסימום , תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-