רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר teaming בין שני כריסי רשת כשאחד הוא wired ואחד wireless. אני רוצה להגדיר שכל עוד יש internet access דרך הכרטיס שהוא wired המחשב יעבוד דרכו ואם אין שהמחשב יעבוד דרך הרשת האל חוטית שאני מחובר אליה. תודה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של 012 ואני מחויב להם עד שנה הבאה (2011) הציעו לי הצעה ממש טובה לעבור לבזק ולשלם מחיר מאוד זול. הם הציעו לי עלמנת שאני לא ישלם את דמי ההתנתקות (היקרים של 012) פשוט להמשיך לשלם ל 012 אבל בפועל לגלוש דרך בזק. יוצא מצב אני משלם לשני החברות בו זמנית. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לדוגמא לקחת את שם המשתמש שלי ואת הסיסמא שלי (של האינטרנט ב 012) ופשוט לתת אותה לדוד שלי ואז הוא יגלוש דרך המשתמש שלי והוא ישלם לי כל חודש את המחיר על האינטרנט וכך יצא מצב שאני לא יצטרך לשלם לשני החברות כי את אחת מהחברות דוד שלי משלם. העניין שרציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות כזה דבר פשוט ליצור חייגן אצלו בבית ובפרטים שיכתוב את הפרטים שלי (שם המשתמש והסיסמא)ואז הוא יוכל לגלוש דרך המשתמש שלי או…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה לנתב טוב שתומך בתקן N וגם בGIGABIT LAN התקציב הוא עד 1000 ש"ח מאחורי הנתב יעמדו כ 10 מחשבים - ביניהן שרת מייל והורדות מסיביות בטוררנט תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAX הנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm והבעיה: אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע... האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה.. בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבוד ד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-