עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  5. יש לי winxp כשאני מנסה לקים רשת דרך האשף של ווינדוס אז האשף מתעקש לעשות לי גשר רשת אני לא רוצה גשר רשת! איך אני נמבטל את הדבר המעצבן הזה שלא נותן לי להקים רשת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. Started by nir567,

שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  8. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by arkadur,

צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
    • 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by AnoxiA,

אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  11. באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by iakovl,

רציתי לבצע בירור קטן מאחר וזאת בעיה שראיתי בעוד 2 פורומים אחרים השאלה פשוטה ומיועדת רק לאנשים שמחוברים ל 013 בתור ספק, האם בשבוע האחרון המהירות הורדה והיציבות הורדה שלכם בטורנטים ירדה

13. מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

זה נכון או לא? ואם כן איך אפשר להסיר אותו...(התקנתי ישר מהדיסק SP2)

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  17. שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by mmMigy,

קניתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. אני מתלבט בין שני הנתבים הבאים: נתב של 3COM דגם - 3CRWE554G72 נתב של D-Link דגם - DI524 אגב, אני גר בדירה יחסית קטנה עם מפלס אחד (אם זה משנה משהו...) תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by coteg,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס רשת אלחוטית (לא USB) מסוג TP-LINK TL-WN650G פתחתי את המחשב התקנתי הכנסתי את הכרטיס לאחד בסלוטים הפנויים וברגע שאיפשרתי את ה WIRELESS NETWORK CONNECTION לאחר כמה שניות המחשב נתקע. העכבר והמקלדת לא מגיבים והדרך היחידה לכבות את המחשב היא ע"י RESET (המחשב לא מגיב כלל) למישהו יש רעיון מה לעשות, מה יכול לגרום לכך. ייתכן שיש בעיה ספציפית בסלוט שהכנסתי אליו או שזוהי בעית תוכנתית התנגשות כלשהי . אשמח לתגובה מהירה... תודה עדי

21. Started by DarkX,

שלום, אחי הקטן והנודניק כל הזמן ממשיך להשתמש באימיול המפגר הזה...וזה חוסם את כל הבית נמאס לי !! יש לי מודם נתב של - 2Wire איך אני להגביל לו את מהירות ההורדה והשליחה??????? תודה !

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. הבנתי שבשביל שהמחשב נייח יקבל רשת מהראוטר הוא חייב כרטיס רשת. איך בדיוק הדבר הזה מתחבר? מסובך לחבר אותו? והאם גם שהמחשב דולק ולא משתמשים בו הוא לוקח לי רוחב פס מהאינטרנט? אה והדבר הכי חשוב, איזה דגם מומלץ לקנות אין לי שמץ של מושג, יש איזה משו טוב מאייבורי או ksp ? פשוט הם קרובים לי לבית. יש לי ראוטר תקן n אבל המחשב נייח הוא של אחותי והיא צריכה גלישה בסיסית לא הורדות וכאלה, המרחק שלה מהראוטר הוא 4-5 מטר, והראוטר הוא מצויין של tplink1043nd .

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by moca,

כאשר אני טוען טורנט זהה ל-VUZE ול-UTORRENT, אז יש לי מלא משתפים וסידרים כאשר הטורנט פעיל ב-UTORRENT ומעט מאוד כאשר הוא פעיל ב-VUZE (הם כמובן לא פעילים בו"ז בשניהם). את שני הקליינטים אני מריץ על אותו מחשב בזמנים שונים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה (ואני מקווה שאני בפורום הנכון).

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים