רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת (מודם USB), במחשב שלי מותקן פייר וול של Kerio, וכל עוד הפייר וול עובד אי אפשר לגלוש במחשב השני, חייבים לסגור את הפייר וול, כל נסיונותיי לשנות זאת, לא הצליחו... מישהו מוכן להושיע אותי !? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מוקד שידור אינטרנט נמצא 500 מטר מהמחשב שקולט את האות בעזרת אנטנטת מאריכת טווח. האם מהירות הגלישה יורדת ככל שמוקד השידור רחוק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX אל חיבור כבלים. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3389 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר,ומחוץ לרשת שלי. (אודות לעזרתכם פה בפורום ) כרגע אני יודע את הכתובת החיצונית שלי, אבל מכיוון שאין לי כתובת סטטית, ונניח שהיא מתאפסת ומתקבלת כתובת חדשה - איך אוכל לדעת מבחוץ מה היא? זאת אומרת - האם ישנה דרך להציב ערך יותר סטטי לחיבור שלי מאשר לזכור ו/או להסתמך על הכתובת הנוכחית והזמנית שלי? תודה מראש - גדי.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
השאלה היא כזו - האם אני יכול לשתף אינטרנט איתו באופן חוטי 2 מחשבים ולחבר אליהם מחשב שלישי באופן אלחוטי??
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
דרוש לי שם חברה, דגם ו-FIRMWARE VERSION תודה וחג שמח, יהודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היינו לשמור בו תוכנות ולהריץ עליו תוכנות לפחות כאלה שלא דורשות התקנה יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-