רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה? http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1133202177241&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper אני יכול לקנות אותו ב-370 ש"ח מ- KSP. יכול להיות שיש ראוטר יותר טוב או במחיר יותר טוב שיספק לי את אותו הדבר לאורך זמן?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אפשרי? אני מחובר לראוטר של אורנג' שממנו אני מקבל גם אינטרנט. אבל אני רוצה להישאר עדיין ברשת אבל להשתמש באינטרנט מהאלחוטי ולא מהSMARTBOX. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתמש בשירותי האינטרנט של האוניברסיטה מהבית. האוניברסיטה חוסמת כל פורט אפשרי ולא מאפשרת לי לשחק משחקים באינטרנט, הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי לפתוח את הפורטים או כל קומבינה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אם כן, מדוע חברות האינטרנטמספקות הרבה פחות ? אם לא, מה התקן קובע ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובו מותקנת תוכנת ויסטה הידועה לשימצה. כשניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית מוגנת אפילו לא הופיעה האפשרות של הזנת סיסמא, בשונה מתוכנת חלונות הישנה יותר. לכן, כשאני רואה את הרשת שאליה אני רוצה להתחבר, האפשרות היחידה שניתנת לי היא ללחוץ על Connect ואז כמובן שאי אפשר להתחבר בגלל שלא הזנתי סיסמא בשום מקום. ניסיתי גם את אופציית ההוספה הידנית, אבל זה לא עבד. מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות? ממש ממש תודה!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, כלקוח טאג4 בנטויזן, באם אני מגדיר בדפדפן את הפרוקסי של נטויזן ,האם הגלישה שלי בדפדפן כבר לא תועדף כטאג4? הרי האיפי משתנה לאיפי של הפרוקסי של נטויזן...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב של אחותי במשרד (בגלל זה השימוש ב-win98) לאינטרנט, ומשום מה יש לו בעיה להתחבר לאתרים - חוץ מדפים של גוגל, ועוד כמה אתרים בודדים שעולים, הוא לא מצליח להתחבר (כותב "אתר האינטרנט נמצא. ממתין לתשובה..."). זה קורה גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה עברתי לדירה משלי הרחוקה בקו אווירי 2.1 ק"מ מהוריי. אני מעוניין להגביר את הקליטה בניידים שלי כך שאני יוכל לגלוש על האינטרנט שלהם שגם ככה הם משלמים אותו ובקןשי משתמשים בו. חיפשתי בגוגל פתרונות אבל כולם יקרים וגם לא ממש הבנתי איך זה מתחבר. אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות איזה מוצר לקנות באי ביי ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר כמו שצריך(לפי ההוראות), הגדרתי את כל ההגדרות הנחוצות שכתובות בהוראות, ולמרות זאת המחשב ממאן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי שכנראה יש בעייה עם הראוטר. החלפתי אותו, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה מראש נ.ב- התקנתי רק את הראוטר, עוד לא חיברתי את המחשב השני לרשת.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-