רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלות כאלו... אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. הקלדתי את הסיסמה (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מיזם הסיבים של חברת החשמל עוד לא הגיע אפילו לבית אחד של צרכן סופי, אבל העובדים של החברה כבר חוגגים. סמנכ"לים, מנהלי אגפים, עשרות עובדים, משכורות ענק ומינוי מקורבים הם רק חלק מהממצאים שעולים מהכתבה של אבי בר-אלי מ-The Marker. http://www.themarker.com/dynamo/1.2302590
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שמאז ומתמיד היה לי רק מחשב אחד בבית, עד היום כל מה שהייתי צריך לחיבור לאינטרנט הוא מודם בודד, שאותו בזק תמיד סיפקה לי. לאחרונה רכשנו SmartTV לבית וכדי להשתמש בכל הפונקציות שלה דרוש WiFi בבית (אאל"ט). אני אמנם לא בור מוחלט אבל יחסית חדש בתחום הרשתות, ואין לי כל כך מושג מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה החכמה לאינטרנט, מבלי שתפגע באיכות החיבור לאינטרנט של המחשב. למיטב הבנתי הבסיסית, למטרה הזו צריך לרכוש נתב שיחובר למודם ישירות בכבל(ים) והוא ישדר את האינטרנט בבית (תקנו אותי אם אני טועה). במקרה וזה נכון, על איזה ראוטר הייתם ממליצים? לצורך העניין, אין לי כל שימוש בWiFi בבית חוץ מבטלוויזיה - אם לא הייתה לי טלוויזיה חכמה, הייתי פשוט נשאר עם המודם היחיד והבודד שלי שעוש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית במחשב הביתי שלי, המחשב הנייד מתחבר אליה ללא בעיות. כאשר אני מנסה לחבר את 2 מכשירי ה HTC one שברשותי זה המצב: במסך ההגדרות אני רואה את החיבור מופעל, רשום "מתחבר אל ....". כשאני מכנס לחיבור ורואה את כל הרשתות הזמינות, רשום ליד הרשת שלי "מחובר" (סתירה מוזרה כי בעמוד הקודם זה עדיין רשום כ "מתחבר ל...". לאחר מס' דקות קובץ חלון "לא ניתן להתחבר". לא ניתן לגלוש ולמעשה אין חיבור כלל (איפסתי את המכשירים ועדיין הבעיה קיימת). האם יכול להיות שהראוטר חסום למכשירי סלולר? (יש דבר כזה?...) אחרת כנראה שהגדרה כלשהי במכשירים בעייתית.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . לאחרונה נתקלתי בבעיות קליטה בבית עם נתב מסוג tl-941 של tplink , אחרי החלפה של פעמיים ע"י החברה מסתבר שהבעיה לא בנתב אלא בטווח בבית .. הלכתי וקניתי "מגדיל טווח" של D-link , הוא עבד בסדר עד שהראוטר חסם אותו באפשרות Wierless < Wireless Statics הייתה אפשרות כיביכול לפתוח אותו ב "ALLOW" וזה היה מסדר את הבעיה זה עבד כמה פעמים ואחרי זה הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה בראוטר, החברה החליפה אותו שוב . התייאשתי וקניתי מגדיל טווח חדש .. Edimax n300 קיימת את אותה הבעיה . עכשיו אני לא מצליח לגלוש דרך המגדילי טווח כלל .. למרות שהם מראים שהם מחוברים לרשת הביתית .. יש למישהו המלצות ? / רעיונות ? ניסיתי כול דבר אפשרי בערך, החברה לא יודעת לדעת פתרון לזה לצערי .
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 15MB של בזק בינלאומי ואני מוריד על 1.2mb האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס רשת התומך ב DUAL BAND 5GHZ. מה מבין הבאים הוא מומלץ ? https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..1219.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים על האחרון ברשימה ? רשום שם שהוא עם 3 אנטנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-