רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש רשת ביתית בבית של 2 מחשבים...הוא משתמש בנתב..אני לא בדיוק יודע את כל הפרטים כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. הוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו כנראה יש לו FIREWALL או משהו...ניסיתי לשנות הגדרות PEER TO PEER באייסיקיו שלו וזה לא עזר.. נכנסתי להגדרות הרשת שלו והפייר וול לא מסומן... כנראה הנתב חוסם את הקבצים הנכנסים... מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל לקבל קבצים??? תודה..
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני לפתוח פורטים בשביל תוכנה , עכשיו פתחתי אותם דרך הפיירוול שלי ואמרו לי שגם וגם אני יודע שצריך גם דרך הנתב שלי ( יש רשת אלחוטית בבית ) אז שאלתי היא כיצד ניתן לפתוח את הפורטים בנתב ( ואיך בכלל נכנסים אליו ?) תודה !
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הזמנתי לי ראוטר D-LINK 825 אשר תומך ב 2.4 וגם 5 GHZ עכשיו אני צריך כרטיס רשת אלחוטית שתומך בזה דבר ראשון רציתי לדעת אם היה הבדל בין USB ל PCI EXPRESS אני מודע לזה שתקן N 300Mb עדיין יותר קטן מ USB 2.0 שזה 480Mb ואני חושב שהראוטר מוגבל באלחוטי ל 100Mb במוצרים של D-LINK מצאתי ב USB רק את ה DWA-160 שיעלה כ 100 שח לא מצאתי PCI-E שלהם אבל מצאתי אחד של LINKSYS WMP600N שיעלה כ 350-400 שח השאלה אם יש סיבה להשקיע ב PCI-E ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1. מערכת הפעלה Win 98 2. מערכת הפעלה Win XP Home Edition לשני המחשבים יש כרטיסי רשת. א. אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר את שניהם ברשת? אני מבקש לפרט ככל האפשר, בבקשה... ב. איך אפשר שלפחות אחד מהם יהיה גם מחובר לאינטנט (רצוי המחשב עם Win 98) תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עדיפות לחיצוני (אבל לא ממש קריטי). יש לנו תשתית של HOT עם tp-link wr841n (ומודם של arris tm602a). ספק 012, אם רלוונטי (מהירות בסה"כ 5 מגה, כנראה תהיה 12 בעתיד הקרוב..) עד עכשיו (כבר קצת יותר משנתים) אני עם כרטיס רשת חיצוני של tp-link tl-wn321g שרכשתי מהוט כשהצטרפנו אליהם. הכרטיס רשת הנוכחי היה ממש אחלה תקופה מסויימת.. אבל כיום הוא עושה המון בעיות, המון ניתוקים.. האמת שזה כבר זמן-מה, אבל לאחרונה זה התחיל לשגע אותי יותר מתמיד. בגלל שהניתוקים רק אצלי, ולא אצל שותפים שלי, אני מניח שהבעיה היא בו. המרחק בין הכרטיס לראוטר הוא בערך 7-8 מטר כאשר יש רק קיר אחד באמצע (והוא מסוג של גבס ועץ - בנייה אמריקאית - לא בטון). אין לי בעיה להוציא ע…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-