רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת חוטית דרך נתב של סימנס, על שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64bit . כל המחשבים מחוברים לאינטרנט וגולשים ללא בעיה ואף היה שיתוף קבצים מלא ביניהם. לאחרונה התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על אחד המחשבים ומאז בכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד המחשבים ברשת (זה קורה בכל המחשבים) אני מקבל חלון של הכנסת שם מתשתמש וסיסמה. אני לא הגדרתי סיסמאות ולכן אני לא מצליח להכנס, אשמח לקבל כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב להאטה משמעותית במהירות הגלישה\הורדה.. רק לעיתים רחוקות אני מצליח לנצל את מלוא המהירות עליו אני משלם. בנוסף שמתי לב שב utorrent, פתאום מבלי שנגעתי באף הגדרה, מופיע לי שהפורט דרכו הוא עובר - חסום. ולאחר כמה שעות או יממה הוא נפתח שוב, מבלי שנגעתי באף הגדרה. אז יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת בוודאות שיש מגבלה כלשהי מצד הספק\תשתית ? במידה ויש, יש לכם המלצות איך לטפל בעניין ? תודה מראש ! *הספק הוא בזק בינלאומי, התשתית - בזק.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס לאתר (http://www.prisonbreak.co.il/) מופיע לי הודעה שאומרת לי לעלות את האתר במצב "public_html directory" . איך אני עושה זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הוא צריך לעבור דרך לא מעט קירות ומרחק די גדול...שתיהיה לו קליטה טובה בלי תקלות,עדיף של edimax אבל אם יש משהו יותר טוב ואיכותי אז עדיף. הראוטר צריך להיות גם אלחוטי וגם כמה יציאות קוויות זה לא משנה גם אם זה יציאה אחד כי יש לי כזה מפצל(ממתג) מחיר עד 300 ש"ח, עדיף זול ואיכותי ושיהיה פשוט להתקנה והפעלה, שהחנות תיהיה באזור המרכז( רמת גן,גבעתיים,תל אביב) תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-