עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, לאחרונה שמתי לב להאטה משמעותית במהירות הגלישה\הורדה.. רק לעיתים רחוקות אני מצליח לנצל את מלוא המהירות עליו אני משלם. בנוסף שמתי לב שב utorrent, פתאום מבלי שנגעתי באף הגדרה, מופיע לי שהפורט דרכו הוא עובר - חסום. ולאחר כמה שעות או יממה הוא נפתח שוב, מבלי שנגעתי באף הגדרה. אז יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת בוודאות שיש מגבלה כלשהי מצד הספק\תשתית ? במידה ויש, יש לכם המלצות איך לטפל בעניין ? תודה מראש ! *הספק הוא בזק בינלאומי, התשתית - בזק.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by CHAOS6,

לפני שבועיים בערך עברתי ל014 בתשתית של בזק במהירות של 2 מגה, ובשבוע הראשון עשיתי פעם ביומיים בדיקת מהירות דרך האתר http://www.speedtest.net והכל היה תקין. אתמול החלטתי לעשות בדיקה כדי לראות שבאמת הכל בסדר ולהפתעתי גיליתי שפתאום ללא סיבה נראית לעין המהירות שלי ירדה בצורה משמעותית, עשיתי כמה בדיקות ויוצא שאני גולש בין 1 מגה ל1.8 מגה. עשיתי כרגע בדיקה והנה התוצאה האם לעוד מישהו יש כרגע בעיות עם הספקית 014 או שהבעיה היא ספציפית אצלי?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by nec5e,

קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by parker8,

שלום, בקרוב אני קונה PS3 ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת האלחוטית (כדי להעביר קבצים). כרגע יש לי רשת חוטית בבית וזה קשה לחבר גם את ה-PS3 אליה כי הוא יהיה רחוק. יש אפשרות לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי ואז לעשות מין AD-HOCK? או שחייבים ראוטר? אם כן, אז אני מעדיף שהוא יהיה ראוטר אלחוטי כמובן אבל עם חיבורים של ראוטר חוטי... ככה שהרשת תישאר אותו דבר רק יהיה את האפשרות של האלחוט... אשמח להמלצה לגבי ראוטר כזה. תודה לעוזרים מראש נ"ב התלבטתי אם לפרסם כאן או בפורום קונסולות, בסוף החלטתי כאן כי כאן יש יותר "מומחים" לרשתות.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. ברשותי מודם של TERAYON שכרגע מחובר לי ב USB. יש לו גם יציאת רשת ויש לי לוח של אסוס P5WDH עם כרטיס רשת מובנה. איזה חיבור עדיף מבחינת מהירות רשת או USB ? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נוסף לאינטרנט ללא קניית ראוטר

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by rrroonnii,

אז הוא נפתח ופתאום יוצא ואני לוחץ שוב וזה בסוף נכנס. מדוע זה קורה מה הסיבות לכך?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  10. או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?

11. Started by Guarding angel,

היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, לצערי אני בתקופה בחיי בה אני צריך להתפשר על איכות ולהתחשב יותר במחיר. לכן, אני מחפש נתב אלחוטי זול שידע לחבר בין אינטרנט ב-ADSL לבין שני מחשבים בחיבור חוטי ושניים בחיבור אלחוטי. הדירה שלי קטנה ולכן גם לא צריך טווחים גדולים מאוד. רק שיהיה זול ואמין. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  15. שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by dropc,

מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by X7-007,

יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

21. Started by arikbaron1,

הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by עדיאל,

שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש

23. Started by davis5,

שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה דרך בזק ומודם tnn 600E . עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי , שישמש למחשב נייד מחשב שולחני (בחיבור רשת) ובXSREAMER. רצוי גם שיהיה חיבור USB (לחבר הר דיסק חיצוני לגישה מהרשת) בנתיים חשבתי על TP-Link TL-WR1043ND - האם הוא בסדר או שכדאי לקחת משהו אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by XLEE,

ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים