רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, כלקוח טאג4 בנטויזן, באם אני מגדיר בדפדפן את הפרוקסי של נטויזן ,האם הגלישה שלי בדפדפן כבר לא תועדף כטאג4? הרי האיפי משתנה לאיפי של הפרוקסי של נטויזן...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR. עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4 ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!! איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1? תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. אני מתלבט בין שני הנתבים הבאים: נתב של 3COM דגם - 3CRWE554G72 נתב של D-Link דגם - DI524 אגב, אני גר בדירה יחסית קטנה עם מפלס אחד (אם זה משנה משהו...) תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן והנודניק כל הזמן ממשיך להשתמש באימיול המפגר הזה...וזה חוסם את כל הבית נמאס לי !! יש לי מודם נתב של - 2Wire איך אני להגביל לו את מהירות ההורדה והשליחה??????? תודה !
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 ראוטרים בבית עד מחר בבוקר אני אמור להשאיר אחד מהם האחד : trendnet tw100-brf114u (עם חיבור usb למדפסת שלא משמש אותי) והשני הוא : Edimax Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch BR-6104K עכשיו אני מתלבט איזה מהם להשאיר העיקרון שלי הוא שאני רוצה להסיר לגמריי את הפייר וול ולשתף ב nat את המחשב שלי שירוצו לו ממש כל הפורטים שיהיו פתוחים שלא תהיה לי בעיה של id נמוך באימיול וכאלה... ושיתחבר אוטומטית לכל מחשב שאני מחבר לו זהו בעיקרון תודה על העזרה אגב יש לי מודם אלקטל הום הרגיל והישן
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4310s ומחשב נייח.. אני רוצה לבנות בבית רשת אלחוטית מהמחשב הנייח לנייד איזה ראוטר מומלץ לי לשימוש הנ"ל? המחיר מבחינתי הוא כמה שיותר נמוך רק שיעשה את העבודה כמו שצריך כמו כן בין הראוטר למחשב הנייד יפריד קיר, האם זה יהווה בעיה בתקשורת בין הרכיבים? האם אני צריך משהו נוסף מלבד ראוטר אלחוטי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי שלום התקנתי לחבר לפני מספר ימים רשת בבית עם כבל מוצלב, את הרשת התקנתי לפי המדריך כאן באתר . הרשת עבדה טוב כחודש +\- והיום הוא אמר לי שהרשת הפסיקה לעבוד לו . מישהו יודע מה יכול לגרום להפסקת פעילות של רשת ? זה נשמע לי ממש מוזר, בחיים לא נתקלתי בכזאת בעיה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נתקלתי במקרה דרך כתבה בהארץ במוצר הזה (PDF): http://www.serconet.net/WirePlus%20BB%20Intro.pdf האמת, זה ממש מוזר שאף אחד לא חשב על זה קודם (ותקנו אותי אם אני טועה). מדובר במוצר שמהווה בעצם AP לרשת האלחוטית, המיוחד במוצר הזה הוא שהוא מתחבר לשקע טלפון (זוג מכשירים - אחד מהווה AP והשני מתחבר למודם ומאפנן את הרשת דרך חוטי הטלפון) כלשהו בבית וברגע שהוא מחובר הוא בעצם AP עבור אותו איזור בבית שקרוב לשקע אליו מתחבר המכשיר. לי אישית אין רשת אלחוטית אבל זה נראה לי פיתרון טוב עבור ממ"דיסטים שרוצים מצד אחד רשת אלחוטית ומצד שני רשת יציבה (או רשת בכלל אם קירות המדד עבים במיוחד).
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי קומות בבית רציתי לעשות רשת ביתית כמו שצריך דרך חיבור נורמלי בקיר עם שקעים בקיר והכל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בדרך הכי פשוטה יש לי מודם alcatel שחור של בזק ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג לוחץ במחיר זול או מישהו נורמלי שעושה את זה במחיר סביר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-