רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקציב לא מוגבל , כמו שאני מבין אז צריך חיבור ל USB שתהיה תקשורת בין הנתב למחשב. הבנתי שאלו יתאימו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964 האם יש הבדל ? האם האנטנה גורמת לחיזוק האות ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, בבית מותקנת לי רשת ללא HUB וללא ROUTER, לאחד המחשבים מותקן מודם ADSL - USB וכשאני משחק במשחקי רשת ואח שלי גולש במקביל שלא נדבר על שליחה והורדה נוצרת בעיה שמקשה מאוד על המשחק, כל אתר אינטרנט הוא בעצם גם הורדה ומן הסתם השרתים של האתרים שולחים FULL SPEED אז כל קליק על העכבר זה כמו הורדה של 50KB וזה מנצל לי את כל הקיבולת ואז הפינג שלי עולה לשמיים וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת אם קניית נתב תעזור ומהו בדיוק יעשה, וגם רציתי לדעת למה הם עולים 400 שקל והאם מה שהם עושים זו לא פעולה פשוטה מאוד שאפשר לבצע באמצעות תוכנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת פתאום שמתי לב שמופיע לי במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה Network Adapters Packet Scheduler Miniport(סימן קריאה צהוב) ואי אפשר למחוק אותו גם לא ב Safe Mode מישהו יודע איך להסיר או נתקל בתופעה דומה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול לגבי ראוטר כמה עולה אל חוטי וכו' אל חוטי אני לאדע כי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזה ויהיה בעיות תמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב.... תודה מראש ,מריק
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-