עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה להוריד משהו ב MIRC ואני לא יכול כנראה שהנורטון סגר את הפורט וגם שאני מבטל אותו הוא לא מאפשר קבלה של קבצים יש לי מודל אלקאטל(לא משודרג) עזרה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום לכולם. בוקר אור, יש לי בעיה די מוזרה כאשר אני מנסה לשחק בוולשפטין ברשת, כאשר אני מחובר יש לי חיבור קבוע לאינטרנט אני נכנס למשחק, ואז אחרי כמה שניות הוא לא מראה לי שרתים לא כלום לחצתי ALT וראיתי שהחיבור שלי התנתק והוא מראה שהוא מתחבר מחדש, הסרתי לגמרי את המשחק הישן והתקנתי מחדש מדוע עדיין האינטרנט מתנתק כאשר אני מנכס לראות את רשימת השרתים במשחק? יש לציין שאין לי כלל וכלל בעיות של ניתוקים באינטרנט... אגב אם חסר מידע משהו ואתה יכולים לעזור רק תשאלו

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. טוב אז בעקרון יש לי 3 כרטיסי רשת. 2 פה ו1 שם. עכשיו אני ךא יודע איך לעשות זאת, בבקשה אני רוצה הסבר ממישהו או מדריך אולי? תודה מראש קובי.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. נתקלתי במקרה דרך כתבה בהארץ במוצר הזה (PDF): http://www.serconet.net/WirePlus%20BB%20Intro.pdf האמת, זה ממש מוזר שאף אחד לא חשב על זה קודם (ותקנו אותי אם אני טועה). מדובר במוצר שמהווה בעצם AP לרשת האלחוטית, המיוחד במוצר הזה הוא שהוא מתחבר לשקע טלפון (זוג מכשירים - אחד מהווה AP והשני מתחבר למודם ומאפנן את הרשת דרך חוטי הטלפון) כלשהו בבית וברגע שהוא מחובר הוא בעצם AP עבור אותו איזור בבית שקרוב לשקע אליו מתחבר המכשיר. לי אישית אין רשת אלחוטית אבל זה נראה לי פיתרון טוב עבור ממ"דיסטים שרוצים מצד אחד רשת אלחוטית ומצד שני רשת יציבה (או רשת בכלל אם קירות המדד עבים במיוחד).

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של IDIMAX ורציתי לדעת מה הקוד של הראוטר כדי להיכנס אליו דרך האינטרנט כדי לשנות סיסמא בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by ErezH,

עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. שלום לכולם שיכולים לעזור .. יש לי מחשב עם ווינדוס אקס פי שבוא יש תאינטרנט (מודם 56K) ויש עוד מחשב שעלוי יש לי לינוקס SLACKWARE והוא המצב TEXT MODE למה לא התקנתי מצב גראפי .. אז ככה אני הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי לשתף את האינטרנט ללינוקס מצפה לתשובתכם תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Coca Cola,

איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by guymay,

קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים

15. איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  18. בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by snaidis,

לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by ttwow,

יש לי קליפ שערכתי שלוקח גודל של 17 מגה.אני רוצה לשים אותו באתר שלי אך האתר מכיל עד 5 מגה ולכן רציתי לעשות לו לינק לאתר אחר. האם אתם מכירים אתר שיכול לאחסן 17 מגה(חוץ מברינקסטר)? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by קרשמ2366,

היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by dark_zero,

יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG ויש לי בעיה שלפעמים אתרים נטענים רק אחרי מספר פעמים של נסיונות זה ממש מעצבן.. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by BMW~M6,

שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. יש לי בעיה הורדתי zone alram pro כי כולם אמרו לי שהוא הכי טוב והוא כל הזמן חוסם פורטים אני חושב שחסמתי משהו שלא הייתי צריך אני רוצה לדעת איך לחזור למצב הלמידה שאתה מחליט בו מה לחסום ומה לאשר וגם רציתי לדעת הפיירוול נורא איטי אני לא סימנתי הגדרות מיוחדות רק הסתרת האי פיי ועל מצב כללי med זה אמור להיות ככה אולי יש בעיה בפיירוול תמיד אמרו לי שהוא הכי טוב אבל הוא נורא איטי מה לעשות? אני נואש ביינתים אני תקוע עם זה מה לעשות אנא עזרו לי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים