רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתעניין לגביי פתיחת פורום ואני מחפש אתרים וחברות שנותנות אפשרות לפתוח פורום בחינם. ( אתרים שבהם צריך להרשם והם נותנים לך פורום מוכן משלך ) מקווה שכתבתי במקום הנכון, זהו הפורום היחיד שהוא גם בנושא אינטרנט... בתודה, ירון
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ברשותי מודם של TERAYON שכרגע מחובר לי ב USB. יש לו גם יציאת רשת ויש לי לוח של אסוס P5WDH עם כרטיס רשת מובנה. איזה חיבור עדיף מבחינת מהירות רשת או USB ? תודה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי חשבון בבזק בינלאומי ובו שרת ה smtp עבור דואר יוצא מוגדר להיות mail.bezeqint.net כפי שמתואר ב http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020103 בימים האחרונים הבחנתי שדואר הנשלח החוצה אינו מגיע ליעדו מבלי שמתקבל אצלי שום חיווי של שגיאה בשיחת טלפון שניהלתי עם מוקד התמיכה נאמר לי שהם שינו את כתובת שרת הדואר היוצא ל out.bezeqint.net מאד מוזר שהם שינו מבלי ליידע את הלקוחות תחילה - כך שכל הדואר שנשלח דרך mail.bezeqint.net בימים האחרונים נעלם אל האוויר מבלי כל הודעת שגיאה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
הדרישות 1. תקן N 2. חיבור usb למדפסת ודיסק קשיח חיצוני 3. התאמה להוט 4. תקציב של עד 250-300 ש"ח האם הראוטר שבזק משווקת d link 2650 משווק בחנויות אחרות, והאם הוא מתאים לכבלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר דרך לאיטרנט דרך תשתית של בזק+בזק בינלאומי במהירות של 750/96. אני בסך הכל מרוצה מהשירות- פרט למהירות ההעלה ולמחיר האסטרונומי שאני משלם על תשתית (גיליתי ש 80 שקל בחודש!). ברשותי הנתב הנ"ל: http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/GWirelessRouters/WGR614.aspx?detail=Specifications ומודם אלקטל. אני שוקל לעבור לכבלים. ביררתי מחירים: בבזק רוצה 30 ש"ח לחודש ל 3חודשים הראשונים ואחרי זה 60 עם התחייבות לשנה על 1.5/150. בכבלים 45 שקל לחודש ל 1.5/128. יתרון קל לכבלים- מכיוון שאצל בזק מהירות ההעלה קצת טובה יותר. עוד יתרון לכבלים- נציגי השירות שלהם אינם חוצפנים כשל בזק. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: 1. האם אמורה להיות בעיה כלשהי עם הראוטר במעבר ל…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם שיכולים לעזור .. יש לי מחשב עם ווינדוס אקס פי שבוא יש תאינטרנט (מודם 56K) ויש עוד מחשב שעלוי יש לי לינוקס SLACKWARE והוא המצב TEXT MODE למה לא התקנתי מצב גראפי .. אז ככה אני הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי לשתף את האינטרנט ללינוקס מצפה לתשובתכם תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עדיפות לחיצוני (אבל לא ממש קריטי). יש לנו תשתית של HOT עם tp-link wr841n (ומודם של arris tm602a). ספק 012, אם רלוונטי (מהירות בסה"כ 5 מגה, כנראה תהיה 12 בעתיד הקרוב..) עד עכשיו (כבר קצת יותר משנתים) אני עם כרטיס רשת חיצוני של tp-link tl-wn321g שרכשתי מהוט כשהצטרפנו אליהם. הכרטיס רשת הנוכחי היה ממש אחלה תקופה מסויימת.. אבל כיום הוא עושה המון בעיות, המון ניתוקים.. האמת שזה כבר זמן-מה, אבל לאחרונה זה התחיל לשגע אותי יותר מתמיד. בגלל שהניתוקים רק אצלי, ולא אצל שותפים שלי, אני מניח שהבעיה היא בו. המרחק בין הכרטיס לראוטר הוא בערך 7-8 מטר כאשר יש רק קיר אחד באמצע (והוא מסוג של גבס ועץ - בנייה אמריקאית - לא בטון). אין לי בעיה להוציא ע…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הנתב מבזק ויש לי 2 בעיות: 1. כשאני מכבה ומדליק את הנתב הוא חוזר להגדרות המקוריות שלו. 2. כשאני מנסה לשחזר לו את ההגדרות הוא אומר שהקובץ גיבוי לא תקין. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-