רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
-
בעיה באינטרנט הורדה איטית גלישה איטית הכול איטי בפתאום אני לא יודע איך :\ אפילו פירמטטתי, קניתי מודם חדש, התקשרתי לחברה והם לא עוזרים מה אני עושה? אם למישהו יש פתרון סופי (לא לזרוק את המחשב מהחלון) לתקן את האינטרנט שיגיד לי גם בדקתי הכול פורטים הכל בסדר פיירוול לא חוסם כלום פרטים: ספק: 012 מהירות: 2 \ 256 מודם: אלקטל 520 כרטיס רשת רילטק 8139RTL אם מישהו יודע איך לעזור לי אני ינסה הכול
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב להאטה משמעותית במהירות הגלישה\הורדה.. רק לעיתים רחוקות אני מצליח לנצל את מלוא המהירות עליו אני משלם. בנוסף שמתי לב שב utorrent, פתאום מבלי שנגעתי באף הגדרה, מופיע לי שהפורט דרכו הוא עובר - חסום. ולאחר כמה שעות או יממה הוא נפתח שוב, מבלי שנגעתי באף הגדרה. אז יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת בוודאות שיש מגבלה כלשהי מצד הספק\תשתית ? במידה ויש, יש לכם המלצות איך לטפל בעניין ? תודה מראש ! *הספק הוא בזק בינלאומי, התשתית - בזק.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים אך בנתיים ללא הצלחה. שני המחשבים מחוברים לנתב ושניהם מחוברים לאינטרנט דרכו, אך משום מה אני מקבל Ping timeout בניסיון לשלוח פינג ממחשב אחד לשני. שני המחשבים יושבים תחת אותו הworkgroup. האם שחכתי להגדיר עוד משהו ? (בשניהם מוגדר שיתוף של הדיסקים הקשיחים) בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות.. היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6.. עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר.. למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום קראתי שאפשר להגיד למודם שיתעלם מההגבלת מהירות שהספק נותן לו ואז אני יוכל להוריד בלי הגבלת מהירות באינטרנט. האם זה נכון, ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-