עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by עידן טסמה,

נאבד לי הטופס של הצו ראשון וגם התעודת זהות יקבלו אותי עם דרכון וגם בטופס של הצו ראשון יש שוברי נסיעות עם אין לי אני צריך לשלם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by יואב שניר,

שלום חברים, עזרה בהנדבות מלאה : http://freehelp.co.il

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. שידרגתי לוח אם ומעבד ולא מצליח להחזיר את הרשת. יש לי ראוטר DLINK מחובר בכבל למודם של הוט. המחשב מחובר בכבל לראוטר. המחשב מצליח להתחבר לאינטרנט אם אני מחבר את הכבל של הוט ישירות אליו. יש גם וויפיי דרך הראוטר. ז"א הוא מקבל אינטרנט. לא מבין למה המחשב לא. החלפתי 3 כבלים ולא עזר. האם אולי יש הגדרות שצריך לשנות בראוטר? התקנתי גם דרייברים הכי עדכניים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, רציית להבין מדוע זה כלכך יקר ? הרי זה רק ניתוב "נכון יותר" בשעות עומס או דרך default gateway שמיועד לחבילת "גיימינג" לא ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kobi_sion,

יש לי נתב במודל השכרה ( 10 שח לחודש ) מבזק dlink 256 dg ופרטנר מציעים נתב D-link 256 AC במודל מכירה של 17.9 לחודש * 36 (בבזק החבילה עולה לי 130 ש"ח ל 40 לפמי המודם. בפרטנר החבילה עולה 79.9 - לפני התשלום על הנתב) 1. האם מדובר באותו נתב ? 2. חסומים ? 3. היכן אפשר לקנות את הנתב בחוץ (חנויות) בזק כרגע לא מוכנה למכור 4 מה ההבדל בין הנתה 225 ל 256 של דלינק 5. המלצה על מודם ראוטר אחר קןבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nikenx,

שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  7. אני לא חושב שזה פשוט לגמרי לעדכן אבל הם מסבירים באתר שלהם איך זה לא יסיר את הSSL שיש לי שם? האירוח נקרא SITEGROUND

8. האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,

9. שלום לכולם, לפני כיומיים עברתי לחברת Netvision בחבילת 100MB של תשתית+ספק. מכיוון שהיה עליי להחזיר את הראוטר של בזק (NETGEAR) החלטתי לרכוש נתב משולב מודם של ZyXEL דגם VMG3926. יום לאחר ניוד הקו התחילו בעיות - האינטרנט מתנתק ומשום מה זה קורה במיוחד בעת העלאה של קבצים (למשל ל- GOOGLE DRIVE). בגלישה רגילה זה קורה בערך כל חצי שעה. יש לי מעט רקע וניסיתי כל פתרון אפשרי שאני מכיר: החלפתי בחזרה לנתב הישן של בזק - כנ"ל. ניסיתי לגלוש ממחשבים אחרים ובחיבור קווי/אלחוטי - כנ"ל. איפוס הראוטרים והגדרה מחדש - כנ"ל. בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שהנתונים שלהם מראים שהקו תקין לחלוטין. יש לציין שבכל הזמן ה- DSL נשאר מסונכרן ורק החיבור מתנתק. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!

13. Started by itaym120,

שבת שלום, מה דעתכם על שימוש בראספברי פי עם pi-hole כdns על מנת לחסום פרסומות במקום להתקין חוסם פרסומות על כל אחד מהדפדפנים בכל אחד מהמחשבים. האם הוא חוסם יותר פרסומות? תורם למהירות טעינת הדפים יותר? https://pi-hole.net בברכה, איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מודם-ראוטר ישן של בזק (6749U של DLINK), שאמנם לא עושה לי בעיות מיוחדות, אך מהירות החיבור לאחת הנקודות בבית (דווקא הקרובה שבהן) היא איטית, ולאותו מחשב לוקח זמן רב להתחבר לרשת מהפעלתו. חשוב לי שיהיה פשוט להפעלה ולחיבור. מתלבט בין הדגמים המומלצים של PCMAG שניתן לרכוש גם בארץ - TP-Link Archer C7 AC1750 Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 D-Link AC1200 Wi-Fi Router אשמח להמלצה גם על דגמים אחרים שאין בארץ , מחיר עד כ 150 דולר - זאת במידה ושינוי הנתב באתר ישנה את המהירות של מחשב הסלון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tidan27,

שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי של סלקום ADB DV 2220.החלטתי להעביר כבל ארוך לסלון בשביל לחבר מכשירים כמו סטרימרים וכו' לראוטר.המכשיר היחידי שהצליח להתחבר קווי הוא מכשיר הסלקום TV.ניסיתי לחבר סטרימר, טלוויזיה,מחשב נייד.כל המכשירים הצליחו להתחבר בגישה אלחוטית, אך הגלישה איטית מין הסתם. העלתי בדעתי שאולי צריך לשנות הגדרה מסוית בראוטר שלא נותנת אפשרות גישה למוצרים אחרים שאינם שייכים לסלקום. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא.ניסיתי להזין את הIP ידנית בטלוויזיה, אבל זה גם לא הצליח..רציתי לדעתם מה אתם חושבים ואם יש לכם פתרון יעיל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  19. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…

20. שלום שוק סיטונאי 40 מגה על איזו חברה אתם ממליצים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kroi4,

שלום לכולם, אני מנסה לשנות את ערוץ התקשורת בראוטר שלי (D-Link מבזק) וזה כאילו מגביל אותי לאוטומט (Auto) כשהבחירה בצבע אפור ולא ניתן לשנות את האפשרויות: איך אפשר לבטל את ההגבלה הזאת ולשנות את ערוץ השידור? תודה לכולם!

22. אני צריך להעביר כבל רשת על הקיר מהסלון לחדר. אם מחשבים את כל המסלול שהוא צריך לעבור זה יוצא בערך 25-30 מטר. האם באורכים כאלו יש להעדיף כבל עם סיכוך FTP לעומת UTP? ראיתי באיביי כבל רשת UTP שהוא מלבני ושטוח וזה מאד קורץ לי בגלל האסתטיות, אך מצד שני הוא נותן רושם של איכות פחותה. מה דעתכם על כבל כזה? http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-30M-98ft-CAT6-RJ45-Ethernet-Network-LAN-Internet-Cable-Flat-UTP-WHT-/111776747981?hash=item1a0669d1cd:g:bfMAAOSw~bFWGiEc

23. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

דיונים חדשים בפורומים