רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שבWL-700gE של אסוס קיים הפיצ'ר שבו הנתב יכיל עליו את המנהל הורדות ישירות לכונן שמחובר אליו עכשיו אני שם לב שרוב הנתבים של DLINK וNETGEAR של בזק מכילים חיבור USB שתומך בכונן נייד כfile server. מישהו מכיר דרך(firmware) לאחד הנתבים האלו שכן יודע לנהל הורדות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את היסטוריה של גוגל כרום או אקספלורר לאחר שנמחקה איזו שהיא דרך שקיימת. אם מישהו יכול להסביר אודה לו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי . יש לי SERVER2003 , ואחד הקליינטים השעון שלו לא מסונכרן עם השרת . ניסיתי להגדיר דרך ה GP ומשום מה זה עדיין לא מסתנכרן . הרצתי סקריפט בקליינט מול השרת ועדיין לא עזר , הבעיה היא שהשעון בקליינט מאחר בשעה ולא מעודכן עם השרת . הסקריפט שהרצתי בקלינט הוא net time /setsntp:ipserver מי שהוא יכול לתת לי עוד עצות בנושא ... ???
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב של ROTAL 1025 שהוא כרגע עובד סבבה אבל לא מכסה את כל שטח הבית. שמעתי שיש אפשרות לחבר לו עוד נתב כדי שיגביר את הסיגנל במקומות בעיתיים (מרתף וכאלה). השגתי נתב נוסף של חברת NREGEAR דגם DG834 . אין לי אפשרות לחבר את שני הנתבים חוטית אלא רק אלחוטית,(אני יודע שהROTAL תומך WDS ונראה לי שגם ה NETGEAR) קראתי את המדריך ב netcheif ועדיין לא הצלחתי ,כנראה בחוסר ידע במונחים מסויימים שיש להם שמות שונים בנתבים שונים) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה צריך בדיוק לעשות כדי שכל העסק יעבוד. אני די חובבן אז תודה על הסבלנות מראש.. :s05: חברה מצטער על ההקפצה- אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כתף...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
3CRWE554G72 3Com זה הדגם.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח פורטים.. לאפשר לתוכנות להשתמש באינטרנט ללא הפרעה.. TCP.. UDP.. וכאלה.. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
נתקלתי ב- http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=188742&sid=10 אני מבין את האיך אבל לא את הלמה. הסבר לכתבה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר עבור משרד שבו יש כ10 מחשבים נייחים ועוד כחמישה עשר סמארטפונים. כיום כל המחשבים הנייחים מחוברים עם כבל רשת, מה שגורם להרבה בלאגן של כבלים רצים. אני רוצה לחבר את המחשבים הנייחים בצורה אלחוטית לראוטר, כך שאני צריך המלצה גם לראוטר טוב וגם לכרטיסי רשת למחשבים. אני מחפש ראוטר תומך 5GHz, כך יהיו פחות הפרעות. כיום יש מודם ראוטר של בזק, אך הוא לא עומד בצורה טובה בעומס. ראיתי שקיימים ראוטרים שיכולים לקבל 2 חיבורי רשת מ2 ספקים שונים, אם יש כזו אופציה, עדיף. יש אפשרות גם מארה"ב/חו"ל, יש מי שטס לשם מידי פעם. התקציב הוא 500-2000
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס שבוע הבא ואני רוצה לרכוש בארה"ב ראוטר (ללא מודם) ל 4K שיהיה חזק וטוב. הראוטר ישמש חיבור ל 2 מחשבים ניידים למשחקי Online וסטרימינג, חיבור של 2 טאבלטים למשחקים וצפייה בסרטים ו 4 מכשירי סלולר. אני מתלבט בין asus ac5300 https://www.amazon.com/Tri-band-AiProtection-Accelerator-Compatible-RT-AC5300/dp/B0167HG1V6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523289476&sr=8-3&keywords=asus+ac5300 לבין linksys ac3200 https://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Tri-Stream-Refurbished-WRT3200ACM-RM2/dp/B079DWWQ1R/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523289553&sr=1-5&keywords=linksys+ac3200 אשמח בבקשה להמלצה גם ל…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לנו אינטרנט של פרטנר/ בזק 100 מג. הראוטר שלנו זה של בזק Dlink N600. יש לנו את הראוטר כבר כמה שנים טובות, כדי להחליף לראוטר החדש של פרטנר או לקנות פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! עד לא מזמן היו מחוברים 2 מחשבים לרשת הביתית - המחשב שלי עם הראוטר ושל אחותי עם כרטיס רשת אלחוטי.. עכשיו חיברנו את המחשב הישן לחשמל וקנינו עוד כרטיס רשת אלחוטי, וכשאני מנסה לחבר אותו לרשת האלחוטית זה תקוע על המצב "מוודא חוקיות הזהות" ולא מגיע גם לקטע שאני צריך להכניס את הסיסמא.. מה הקטע של זה? ד"א מצטער אם אני קצת לא ברור פשוט אני לא מבין בזה, אם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך נתב+מודם באופן קווי. מה שאני מחפש זו תוכנה שתוכל לשלוט במהירות גלישה\הורדה לשני מחשבים בצורה שונה,לדוגמא: אני מחובר במהירות 2.5 מגה ואני מעוניין לגלוש במהירות 2 מגה והמחשב השני בחצי מגה,יש אפשרות בכלל? ואם כן ,אני מעדיף את התוכנה הכי קלה ופשוטה לייישום ,או מדריך אם יש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-