עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zvikaz,

שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. טוב אז בזמן האחרון אני מרגיש כאילו בזק בינלאומי (תשתית בזק) דופקים אותי במהירות. אני מחובר לחבילה של 40 מגה כרגע והמהירות שאני מקבל לשרתים בישראל היא אכן 40 מגה. אבל כשמדובר לשרתים בחו"ל אני מרגיש שחזרנו שנים אחורה. אני צופה ב Twitch די קבוע ובשבוע האחרון פשוט בלתי אפשרי לצפות בלי buffering בכל איכות צפייה (אני צריך לציין שאין בעיה בyoutube אני רואה ללא בעיה תוכן של 1080p וללא תקיעות). אז ביומיים האחרונים ביצעתי בדיקת מהירות דרך האתר testmy.net עם שרתים לגרמניה ואנגליה והרי התוצאות: אז ככה בשעות הבוקר נראה כאילו המהירות הינה 20-25Mbps שזה נגיד בתווך הסביר (למרות שזה עדיין רחוק מ 40 מגה) אבל בשעות אחרה"צ כפי שאתם רואים …

6. בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mr.positive,

טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Cypherlz,

אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by GGGG,

שלום, כחלק מקורס אקדמי אני צריך לעשות פרויקט באבטחת רשתות. הפרויקט חייב להכיל קוד שמראה את הרעיון הכללי. למישהו יש רעיון טוב לפרויקט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hardgore1,

השימוש: קודי - סרטים 1080p, וגלישה רגילה. הבנתי שבכל איזור, מישהו אחר עדיף? ושזה תלוי במרחק מהמרכזיה / ארון תקשורת, חיבור עם עוד שכנים לאותו ארון, משהו כזה? אז אני נמצא בצפון ת"א, איזור מחלף קקל. מה מומלץ באיזור פה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dask1,

שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Nadav Shaked,

שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by skyfire,

הצילו! אחרי חודשים של סבל בל יתואר קניתי C9 אבל אני לא מצליח למצוא בהגדרות אפשרות להפוך את הראוטר של KASDA ל-Bridge/מודם. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלם, אני צריך המלצה למודם ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. (40 Mb, אם זה משנה). אין דרישות מיוחדות, רק שיעבוד כמו שצריך ויאפשר קליטה בטווח גדול ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות

19. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kalda01,

האם מתאם כזה יכול לתפקד גם על רשת תלת פאזית ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. ישלי בחדר יס , מפה לשם הבאתי מחשב (יש מחשב נוסף בחדר אחר). חיברתי את המחשב לראוטר או קופסה הזאת של היס שנלוות למאחורי הממיר שמתי LAN 1 האינרנט עבד כבר חודשיים ופתאום משום מקום זה עושה לי סימן של משולש צהוב ליד האינטרנט במחשב ואומר שהגישה תקולה , ניסיתי להוציא להכניס להחליף והכול ולא עוזר . לא מבינה מה קרה פתאום , הVOD והאינטרנט במחשב השני עובדים והכול עובד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים