רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חדר העבודה שלי הוא בממ"ד עם 3 מחשבים נייחים של העבודה מחוברים. כתוצאה מכך הWIFI בדירה - 4 חדרים - אינו להיט. בייחוד גם כשאני סוגר את הדלת ( ילדים.... ) הראוטר הוא של בזק VDSL - D-LINK 6850U דואל בנד 2.5GHZ + 5GHZ מחוברים אליו בכבל 3 מחשבים + הקופסא/מודם של YES VOD בסלון יש לי HTPC מחובר בכבל לקופסא VOD כי יש לך עוד כניסה כך שלא הייתי צריך WIFI בשבילו. חוץ מזה כמובן מחשב נייד של אשתי על WIFI סלולרים וטאבלט. האינטרנט שלי הא בזק + בב"ל במהירות 40MB המליצו לי לשים את הראוטר הישן שלי של 3COM ( בן 6 שנים) שאיתו גלשתי עד לא מזמן במהירות 15MB - בחיבור ליציאה מהקופסא של YES VOD במקום הHTPC, ואז להגדיר אותו כ AP. את HTPC לחבר אליו בכבל כך יקבל אינטרנט ישירות, והסלון יקבל מה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בקומה השנייה שלי בבית ישנו שקע לחיבור אינטרנט, מה שמתאים למכשירים בחיבור הקווי, אך בחיבור האלחוטי העוצמה חלשה כי הראוטר נמצה בקומה התחתונה, איזה מוצר אני צריך ? 1. כזה שאוכל לחבר אותו מהשקע בקיר וייתן לי קליטה אלוטית 2. אופציה שנייה רפיטר פשוט שיגדיל לי את העוצמה מבלי לחבר אותו לקיר מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אז ככה... אממ יש לי ראוטר וst lab broadband router ויש לי מודם alcatel ואני לא ממש יודע אייך להגדיר אותו(את הראוטר) אני מאוד אשמח עם מישהו יעזור לי וגם אני לא ממש יודע מה לכתוב בהגדרות של כרטיס הרשת... אני שם תמונה של ההגדרות ... ממש תודה מראש... (אני גם לא בטוח שאני צריך pptp(
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הקליטה של הראוטר לא מגיעה עד לחדר שלי... אני צריך איזשהו מכשיר שיגביר את האות (לא הרבה..) עד לחדר... ראיתי בזאפ איזשהי אנטנה שמחובר אליה חוט שזה כאילו כדי שהאנטנה תהיה רחוקה יותר מהראוטר (יש לי שניי אנטנות בראוטר- ראוטר של לינקסיס)... אני כמעט בטוח שזה יעשה את העבודה.. יש למישהו פיתרון אחר יותר זול/יעיל?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט סיבים, הותקן עם הראוטר שלהם. יש לי ראוטר חדש ARCHER C9 ואני רוצה להשתמש בו לרשת הביתית במקום הראוטר שסופק. החיבור כרגע הוא סיב מהקיר אל מתאם נוקיה שחור, ומשם חיבור לראוטר. - האם המתאם השחור הוא גם מודם ואפשר לחבר אליו את הראוטר החדש ? - כיצד צריך להגדיר את הראוטר C9 החדש ? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי... השאלה נמצאת בכותרת אבל לפירוט מעט הבנתי שיש קשר בין המרחק של המרכזייה לפינג באיכות הקו וכו'...... אז יש שתי שאלות....... 1) מה כן באמת משפיע 2) מה אפשר לעשות לגביי זה???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לכל אלו המבינים ברשת ביתית. יש לי 3 מחשבים...מהם הרכיבים הפיסיים שאני צריך עמ"נ חהפוך את שלושתם לרשת...שמחוברת בסופו של דבר ל ADSL (נניח שאני כבר מחובר עם מחשב אחד)... תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קודם כל כמה שאלות.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה.. ויש רשת אלחוטית בין 3 מחשבים.. אז השאלה היא האם המהירות של ה-1.5 מגה מחולקת ל-3 המחשבים או שלכל מחשב יש 1.5 מגה??? אם זה מתחלק אז זה באופן שווה??? ועכשיו לביעה.. הביעה היא שההורדות מאוד איטיות.. (15 מתוך 150 בערך) מה הבעיה?איך מסדרים אותה? תגידו זה נכון שלפעמים בהורדות כתוב נגיד שזה מוריד על 130 וזה בעצם מורידעל יותר/פחות??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים.. ברשת חוטית... שנה ומשהו כבר שאני מגדיר רשת באותה דרך... Set up home or a small office network... רושם שם לכל מחשב.. דומאיין וכל השאר... שיתוף אינטרנט הוא נותן לי במחשב השני... אבל תמיד שאני מנסה להיכנס אל ה-View Workgroup Computers.. הוא לא נותן לי .. רושם חסימה כזאת.. שאין גישה או משהו כזה... וזה אחרי הגדרת רשת בשני המחשבים.. זאת הבעיה היחידה שלי... משחקים ברשת ושיתוף אינטרנט יש.. תודה מראש לכל עוזר..
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ראוטרים אלחוטיים נותנים בזק ? אם כן איזה מהם להעדיף ? האם כדאי בכלל לקנות ראוטר מבזק או לקנות D-LINK 524 או דומה ב250 ש"ח ? תודה על עצתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש כמה דברים שרציתי לשאול 1 בנושא ה WIFI האם כדי שב 5GHz ה Channel Width יהי על VHT80 ? (אני משתמש בDD-WRT) ומבחינת Wireless Network Mode להעביר אותו ל N-only או AC/N או AC-Only ? האם כדי להגביר מעבר ל30 ב TX Power ? האם מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את Antenna Gain ? כלומר הבנתי שאפשר להפיק יותר, אבל כרגע זה מכוון על 0 אצלי dBi העברת קבצים ברשת LAN עם כבל יש לי שרת NAS והוא מחובר עם כבל לנתב עכשיו גם המחשב מחובר לנתב כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת המהירות נמוכה, האם סוויץ יכול לפתור את הבעיה ? בככה שהנתב לא יהיה מעורב בזה ? הכל מחובר עם CAT6
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-