רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רשת LAN אליה מחובר ROUTER WIFI. LAN GATEWAY= 192.168.1.1 LAN SUBNET MASK = 255.255.255.0 הראוטר מוזן בקו LAN ומשדר WIFI מן הסתם מחשבים המחוברים ל WIFI משוייכם לקבוצת IP שונה אותה מנהל ה ROUTER האל חוטי. WIFI GATEWAY = 192.168.0.1 SUBNET MASK = 255.255.255.0 הצלחתי להגיע למצב שהמחשבים המוברים ב WIFI מצליחים לשלוח ping למחשבים הנייחים, אך לא להיפך. אודה לכל עזרה אפשר לכלל המחשבים להיות נגישים זה לזה - ללא קשר בין אם הם מחוברים קווי או אל-חוטי. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה נכון שמי שמפעיל מחדש את הראוטר שלו ומקבל כתובת IP אחרת לא צריך להשתמש בשרת פרוקסי? איזה יתרון יש בשרת פרוקסי חוץ מהחלפת כתובת IP כזאת? איך אני יכול להשתמש בשרת פרוקסי בצורה שאני גם אוכל להרשם לאתר האינטרנט? כלומר פרטים מסויימים עליי אני מעוניין שידעו חוץ מכתובת IP אמיתית שיהיה קשה לפרוץ אל המחשב שלי? אני השתמשתי בזה http://euproxy.pw/ הקישור זה בשביל שידעו את הבעיה ולא בשביל פרסום אסור. ושאני ניסיתי להרשם אל האתר אינטרנט אז אני קיבלתי את ההודעה הבאה Warning! The site you are attempting to browse is on a secure connection. This proxy is not on a secure connection. The target site may send sensitive data, which may be intercepted when the proxy sends it back to yo…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היו אצלי היום מספר הפסקות חשמל בבית. בנוסף הרבה עדכוני וינדוס. בשלב מסוים נעלמה לי קבוצת השיתוף, הן מהסטירמר החיצוני שיש לי והן בתוכנת שיתוף לטלוויזיה החכמה. כלומר אני לא רואה את קבוצת השיתוף workgroup באף אחד מהם ( בטלויזיה זה תוכנת servio). חשבתי שזה קשור לרואטר ( כי קרה לי משהו דומה בעבר) של נטויזון (נטבוקס), יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, הם טענו שהכל פתוח והם לא רואים שום בעיה. ניסיתי לחבר את המכשירים הנ"ל דרך ראוטר נוסף שיש לי( כלומר לעקוף את הנטבוקס) וזה לא עזר. עשיתי סיסטם ריסטור למצב שהיה לפני עדכוני הוינדוס- לא עזר. נטרלתי את הפייר-וול , גם לא עזר. כשאני נכנס ל network ב my pc (וינדוס 8.1) אני רואה את שם המחשב שלי שהוא גם שם ה- homegroup ובנוסף אליו ב- media divece…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להרשם לאתר אינטרנט מסויים במחשב דרך הפייסבוק, אני מקבל הודעה שהחשבון שלי עדיין לא מקושר לאתר ורשום שם גם שזאת תקלה מספר 6. אז מה אומרת התקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4636389,00.html מהמחיר אני מנחש שזה הראוטר המוצע במחיר מוזל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה עושים הוט כל הזמן מנפנפים אותי בטענה שאין בעיות והכל נראה תקין. כל פעם שיש גשם יש לי ניתוקים בדרך כלל של האינטרנט וגם של הטלויזיה. פעמיים כבר הזמנתי טכנאי אבל הוא הסתכל וראה שהעוצמות תקינות (וכמובן הוא הגיע בזמן שלא היה גשם) עכשיו ראיתי תופעות של איטיות רצינית וכשהתחברתי לנתב ראיתי שהעוצמות לא נראות כרגיל, וערוץ 7,8 המודם כבר איבד והומונית של ה-uncorectable מאוד גבוהים. איך אמורים לעבור מולם במקרים כאלה? בלוגים של הנתב אפשר לראות את זה: at Mar 21 15:36:09 2015 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=4c:17:... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Err…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
היי, עובר דירה ועושה קו אינטרנט חדש. דיברתי עם בזק והם אומרים שתשתית+ספק בזק בינלאומי זה 150 שקל לחודש. ותשתית+ספק 011 זה 120 שקל לחודש. למישהו יש ניסיון עם quick link 011? איך הם לעומת בינלאומי? המהירות שאני הולך לעשות היא 100MB. איך הפינגים שלהם לחו"ל? (זה הדבר החשוב )
-
- 1 תגובה
- 10.9k צפיות
-
-
מחפשים לעצמכם דומיין חדש? איגוד האינטרנט הישראלי פוצח במהלך שמיועד לפנות ולשחרר שלל שמות מתחם שאינם בשימוש, לרווחת הגולשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%aa-il/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני בטוח שזה מוכר לכולם. אני משלם על אינטרנט 100Mb, כלומר בפועל צריך להיות הורדה של 12.5MB. בפועל אני מקבל 6-7MB. כשמתקשר להוט, הם שולחים אותי לבדיקה באתר שלהם, שכמובן מראה 100Mb, מה שמגיע עם טענה שהם לא לוקחים אחראיות על התקשורת שלי עם שרתים אחרים. איך אני יוצא מהסבך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דגמים עדכניים של המתאמים שמאפשרים תעבורת מידע בהתבסס על תשתית החשמל הביתית שלכם מציעים קצבים כמותם טרם ראינו בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%9e%d7%99-%d7%94-home-plug-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר ואני לא מבין כל כך בתחום, אשמח לעזרה. יש לי בבית את המחשב הנייד הזה. לפי המפרט שלו הכרטיס רשת שלו- Realtek 802.11 b/g/n יש לי בארון ראוטר של לינקסיס WRT-54G 2.4 ghz 54Mbps קניתי אותו בזמנו, שעוד הייתי הרבה יותר מתעניין בחומרה ויודע מה הולך בתחום. היום לצערי אין לי מושג... אני רק יודע שיש תקן n שהוא החדש יותר האם הראוטר הזה שווה משהו או שמומלץ לקנות חדש? השימוש העיקר בכל מה שקשור לאינטרנט הוא בעיקר סטרימינג של מוזיקה וסרטים yes go וכו' אשמח להמלצה. אין לי מושג לגבי תקציב, אני אשמח לדעת האם צריך להחליף? וכמה עולה בערך אחד חדש? תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפותכבר לתמיכה בתקן AC (אלא אם זה בא על חשבון מהירות) ריבוי חיבורים (פורטים, לא מכשירים) ריבוי אנטנות טווח מוגדל שמאושר לשימוש בארץ (או בגדול שיעבור במכס). ראיתי שגם דגמים שנמכרים בארץ עולים פי 2 ממה שאפשר למצוא אותם ב AMAZON / EBAY, אז יש סיבה מיוחדת לקנות בארץ (או שהמכס יעשה בעיות גם על דגמים כאלו בגלל החומרה שצרובה עליהם) ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הנתב D LINK 6740U שבזק בינלאומי עומד להשכיר לי הוא אכן טוב ? ואשמח לדעת האם ישנו מדריך איך להגדיר(הגדרת ראשוניות, אבטחה וכו') אותו וכן איך לפתוח פורטים ? או שעליי לבטל עסקה זו איתם ?תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מגבירים את הקצב: אלה הערים הבאות שיקבלו סיב אופטי עד הבית לאחר התחלה מגומגמת, נראה שמיזם הסיבים IBC מתחיל לתפוס תאוצה ■ לפי ההסכם החדש, החברה תחבר את כל מרכזי המסחר והמשרדים של עזריאלי, ותציע אינטרנט מהיר לחנויות ובתי העסק ■ המנכ"ל דני לאובר: "מרוצים מהחדירה במקומות שאנחנו יכולים לתת שירות" http://www.themarker.com/technation/1.2628960 אני נראה לי עובר לגור בקניון עזריאלי. נמאס מבזק והוט.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-