רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני כיום רק נכנס לכל הקטע של המחשבים אז להיות עדינים בבקשה לפי מה שהבנתי מהמתץקין מחשבים שלי יש לי פייר וול אבל הקטע הוא שאני לא רואה שום אופציות אליו לא מהנורטון ולא מוצא אותו באף חיפוש אני שוקל לבטל אותו בגלל שאני חושש שהוא מאט לי את כל תוכנות השיתוף למישהו יש פתרון איך אני יודע אם יש לי פייר וול או אין לי תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מחשבים נייחים שאני רוצה לחבר לרשת באותו בית. מחשב אחד מחובר דרך ראוטר בזק VEGN2610, יש לי מחשב נוסף וגם ראוטר ישן נוסף מדגם D-LINK 2650U. המחשבים בחדרים נפרדים ולכן מעדיף חיבור שלא דרך כבל בין החדרים. מה האפשרויות? הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים שיכול לספק פתרון טוב. האם יש עוד דרך שכדאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מהי החברה המייצרת את ההוטבןקס ? לא יכול להיות שהמכונה הזו מיוצרת לישראל בלבד. אולי ניתן למצוא מידע מועיל באתר היצרן. מזכיר לי את ימי ה ALCATEL.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הראוטר הזה ? הוא טוב עם תשתית כבלים ? פשוט קניתי אותו במחיר ממש ברצפה ואני מקווה שהוא שווה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G VER5. קינפגתי אותו להיתחבר ב L2TP נתתי לו איפי של שרת VPN, מתחבר הכל יפה, לאחר זמן מסויים לא מצליח לגלוש. בודק ב STATUS של הנתב, אני רואה שהוא מחובר, יש לו איפי של הספק, אבל ה GATEWAY הוא 0.0.0.0 עוד דבר, התחברות בפרוטוקול PPTP לא הצליחה לי משום מה בגרסא הזאת של קושחה. האם יש מישהו שכן הצליח? במדריך להתחברות בשיטה עקומה בכבלים יש מקום להכניס כתובת איפי של שרת PPTP אבל פה אין. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי חיבור פס רחב 2.5 מגה ולאחרונה המחשבים במגש צלמיות דולקים כל הזמן כאילו מישהו תופס את כל הפס שלי, כשאני נכנס למצב של החיבור הוא מריץ מנות כאילו האימיול שלי פתוח למרות שאין לי שום תוכנה שתופסת את האינטרנט בדקתי כמה פעמים בתהליכים אם יש משהו שיכול לתפוס לי את הפס אבל לא זיהיתי משהו חשוד. האם יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה תופס לי כל כך הרבה מהפס? נ.ב. אין לי שום משתמשים באינטרנט חוץ ממני ואין לי רשת אלחוטית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ראוטר עם מספר יכולות ספציפיות (בתקווה שיש כזה, ולא יותר מדי יקר). אתחיל ואגיד שאני לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית ביותר ולא קריטי לי שהמהירות של הראוטר תהיה כזאת שבחוד חנית הטכנולוגיה. אני מעוניין בראוטר ש 1. יכול לשמש כ Wifi repeater לרשת WIFI קיימת (ללא חיוג לספק). זאת אני צריך לחצי שנה הקרובה כמגדיל טווח לראוטר של בזק שקיים בבית. 2. יכול לחייג גם לבזק וגם ל הוט (לאחר מעבר דירה, הראוטר יפסיק לשמש כמגדיל טווח). 3. כפתור גדול להדלקה וכיבוי של ה WIFI בשעות שאין דרישה בבית לרשת אלחוטית. אוסיף ואגיד שיש ליכרגע ראוטר של Edimax שיודע להפוך ל Universal repeater אבל אני לא מצליח לגרום לו לעבוד כ repeater. הכנסתי את ה Root ESSID וכן את ה ESSID שלי אבל עדיין אין גל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-