עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by redti,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

סתם מעניין אותי לדעת, אלה מכם שמתחברים לבית באמצעות VNC, באיזה לקוח אתם משתמשים ומה הייתרונות שלו ? אני משתמש ב REAL VNC, ואני מחפש לו תחליף, כי משום מה הוא מחרבש את ממשק החלפת השפות ב XP אי אפשר להחליף או שקשה להחליף לכתיבה באנגלית/עברית, הבנתי שאני לא היחיד שנתקל בבעיה הזאת איתו. אז במה אתם עובדים ? (כל מי שמתכנן להגיד REMOTE DESKTOP אז בואו אני אחסוך לכם מראש : אני מעדיף משהו אחר)

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by eytan243,

לא מזמן עברתי לHOT עם ברק גם ב1.5M אבל זה יותר איטי איך אני יכול לדעת מה הקצב שאני באמת מקבל ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  6. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by udif,

מעכשיו ניתן לצרוב גרסאות לינוקס ל- WRT54Gv5 ללא חומרה מיוחדת!!! http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=545 בפועל קיימות מעט מאד גרסאות לינוקס מספיק קטנות שיכולות להכנס לזכרון הקטן של ה- WRT54Gv5, כמו למשל גרסת המיני של DD-WRT

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  8. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. :s05: :s05: :s05: בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר אני ינסה להשים עליו מאוורר

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  10. איך אני יכול לפקח על מחשבים אחרים ברשת שלי? כלומר איך אני יכול לראות כל מה שהמחשבים האחרים ברשת שלי עושים ושהם לא ידעו שאני מפקח עליהם

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by ^Z^,

הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by מתן123,

אז ככה בוא נגיד שהמחשב שלי נדפק ביום 1 ! אם אני זוכר נכון..[לא בטוח] הכל התחיל שמחקתי את תוכנת ה avg של הוירוסים והתקנתי karspy [משהו כזה] בגלל שה avg עשה לי בעיה עם פתיחת תוכנה מסויימת. ואז התחילו מלא מלא בעיות...[יכול להיות שהבעיות התחילו לפני לא ממש זוכר] -דפדפן: exploer הרבה דפים לא עולים..זה כולל את זה שאי אפשר להיכנס לחשבון מייל. הורדתי avant - אותו הדבר ..firefox - דווקא עובדיים הדפים...אבל יש בו הרבה בעיות תצוגה..לפחות אצלי. -תוכנות שונות : לדוגמא מדייה פלייר..לא התעסקתי עם שום דבר בהגדרות של זה..יום אחד זה החליט פשוט לא לעלות..אני לוחץ עליה וזה נותן הודעת ארור מוזרה..ניסיתי להוריד מדיה פלייר 11 החדש...התקין ולא נכנס..עוד תוכנה אחרת אני פשוט נכנס אליה וזה יוצא…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר: המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות) למישהו יש רעיון מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. Started by yot,

יש לי בבית רשת אלחוטית של 012, נתב שמחובר למחשב הראשי (שלי) בכבל רשת ושמשדר למחשב השני (של אחותי) בצורה אלחוטית - הרשת היא 1.5 של 012. הבעיות שיש לי ברשת נוגעות לחלוקת רוחב הפס. אחותי רוב הזמן גולשת בפורומים שונים, מצ'וטטת ב-ICQ ומסנג'ר ולפעמים משחקת במשחקי רשת המוניים (MU Online) - אני לעומת זאת משחק במשחקי רשת דוגמת Battlefield 2, קאונטר סטרייק וכו'. בזמן שאחותי גולשת בפורומים, ואני מנסה לשחק לדוגמה BF2, אני חווה בעיות איטיות נוראיות, שגורמות לניתוקים משרתים. האם יש אפשרות להגביל את רוחב הפס של המחשב השני על מנת שאני אוכל להמשיך לשחק במשחקי הרשת בצורה הגיונית? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by maphisto324,

שלום לכולם... יש ברשותי ראוטר מבית alcatel\THOMSON והדגם הוא speedtouch 570 שפועלים ברשת אלחוטית. היום נפגע הפילטר שמחובר לשקע הטלפון, החלפתי אותו, מאז לא היה אינטרנט. ניסיתי דברים שונים, ביניהם ניסיתי להגדיר מחדש את הראוטר דרך הדף WEB שלו (10.0.0.138). כמו שאתם בוודאי מבינים, לא הצלחתי להגדיר אותו והאינטרנט לא עובד. כאשר אני בודק בלשונית connection אז הLINK אומנם connected אבל הSTATE תמיד DOWN. האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי? כבר התייאשתי לגמרי ד"א אם דרושים לכם פרטים מסויימים כל הראוטר עצמו רק תגידו אני אעלה לכאן.. שוב תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by alia,

מחשב אחד מחובר לבזק עם מודם רשת. ברשותי מחשב נוסף בבית וגם מודם פנימי שמתאים לבזק. האם ניתן לחבר את שניהם במקביל על אותו קו? כרגע שני המחשבים מחוברים ברשת חוטית ללא ראוטר תודה

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by pazer005,

עברתי לכבלים וקיבלתי מודם thomson עם מהירות העלאה 512 אחרי בערך שעתיים שאני מפעיל את האימיול האינטרנט מתנתק המודם מסונכרן ומה שקורה זה שהבעיה היא בחיבור בין המחשב שלי למודם. אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא פותר את זה - רק אתחול למודם. השאלה היא, אם הבעיה נעוצה במספר היציאות שאימיול פותח ואם כן אז איזה מודם יכול להסתדר עם זה. אם לא אז אני כבר לא יודע איפה הבעיה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. לפני כשבוע הפכתי את המודם שלי לנתב( בכל נתב יש nat?) הקיצר לא פתחתי לו את הפורטים של הicq אבל עדין אני מצליח לקבל קבצים, שלפי מה שהבנתי ה nat היה אמור לחסום את זה הרי אני לא יוזם את ההתקשרות (אז איך הנתב יודע לאיזה מחשב לנתב את ההתקשרות?) ועוד שאלה קטנה למה באימיול אם אני לא פותח את הפורטים שלו ב nat אני מקבל low id? תודה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by idodi10,

עבדתי לפי המדריך: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm במחשב האלחוטי זה נותן את הודעת השגיאה כשלוחצים על: view workgroup computer ובמחשב שמחובר לראוטר זה נותן הודעה דומה כשנכנסים כבר לשם של המחשב האלחוטי תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by stav_r,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבת במחשב שלי , כל מה שאני מוריד ההורדה נתקעת באמצע כלומר אני רואה את חלון ההורדה אבל הנתונים תקועים ולא זזים . כך גם כאשר אני מנסה לעשות סטרים של וידאו . איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by amd333221,

יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  25. תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים