עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asafm,

מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by asta,

שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by mosheli,

שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by gbox,

יש שני מחשבים לשני'הם כרטיס רשת באחד יש אינטרנט עם חיבור USB איך אני מחבר אותם ושאני לא יצטרך להדליק את שני'הם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by harry,

שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by desert,

מישהו יכול להסביר מזה DHCP?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. מצטער אם זה לא קשור לפורום, אך אין פורום מתאים יותר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by Aviv Bromberg,

אם יש לי מחשב בארון שהאנטנה מחוברת לגב המארז והוא מוקף ב-3 קירות עץ ואחד חסום ע"י המחשב (כמובן) האם יש קליטה למרחק של 15 מטר? יש לי אנטנה AirPlus adapters ver3.07 יש לי +router wireless D-link DI -614

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

15. אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?

16. Started by asmy999,

יש לי שלט עם יכולת התחברות לתקשורת LAN , הגדרתי את ה IP שלו כ 192.168.1.1 ואת ה MASK כ 255.255.255.0 , את המחשב הגדרתי כ 192.168.1.101 , המחשב מזהה כי קיים חיבור, אולם המחשב לא נותן לי להתחבר עם דפדפן האינטרנט (באינטרנט הגדרתי דרך TOOLS את ה IP של השלט) . אני צריך עזרה די דחוף , אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, אסף

17. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by ronen_ca,

יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. לכיסוי דירה 4 חדרים ?

22. Started by amirh,

היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by Yoel26,

עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. Started by bh1811,

יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by DaMbO,

BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים