עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asafgolan,

יש לי כרגע הוטבוקס של הוט המשמש כראוטר.הביצועים שלו עלובים בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר מינימלי שיוכל לספק לי את המהירות הזאת בחיבור אלחוטי. מדובר אגב בדירה די קטנה אז האות לא יצטרך לעבור את ה7 מטר במקסימום. אין לי תקציב מוגדר אבל אשמח לקבל המלצה לראוטר במחיר מינימלי שיענה על התנאים.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by All_eyes_on_me,

שלום לכל הגיקים וגורוים של הפורום! מזמן לא ביקשתי כאן המלצות. הגיע הזמן ( : אז ככה. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי עד 500 שקל. הראוטר יהיה מחובר קווית ל dsl-7850u (מהירות 50mb/s) שנמצא רחוק יחסית ולכן אין אפשרות להשתמש ב 7850 כראוטר. עד היום השתמשתי ב edimax 6524 שלצערי התחיל לגמגם ולקרוס בזמן האחרון (הגיע זמנו, בן 5-6). הדרישות מהראוטר די רגילות, טווח קליטה, יציבות, נוחות... ה 6524 נתן 35-30 מגה ממטר אחד (תקן n) כאשר המהירות היא 50. הייתי רוצה ראוטר שיכול לתת מהירות אלחוטית גדולה יותר. אגב, במיקום שיעמוד הראוטר (6524 עומד עכשיו) כל נקודה מרוחקת בבית היא קיר אחד שמפריד. לפי סקר קטן שעשיתי ברשת, עייני נופלות על 2 אופציות: tp-link 1043ND ו - tp-link wdr4300 האם שווה להשקיע את …

3. שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  4. החלטתי סוף סוף לקפוץ למיים. לוותר על מודם בזק רכשתי את ה TPLINK VR600 ....להפתעתי הצלחתי לחבר אותו ממש בקלות בלי כאבי ראש. הכל עובד..... אבל, עדיין יש לי כמה שאלות ...כי אין ספק שהוא יותר טוב אבל אני לא מרגיש שאני "בעידן אחר לגמרי" מול המודם של בזק זה לא לגמרי " שמים וארץ" אז בטוח יש כמה דברים שאני מפספס פעם ראשונה שאני מתמודד עם זה - אז לא לצחוק עלי אם יש כאן משהו שידוע לכולם >> הדירה קטנה יחסית. כ 90 מור >> אני במרחק 7 מטר מהראוטר שנמצא בגובה מטר וחצי מעל הרצפה >> אני מחובר בתשתית 100 מגה ובמחשב שמחובר בכבל...אני מקבל סביב 60 גיגה יציב!!! בכל שעה שאני בודק ( 50 עד 68 האמת) >> בלפטופ שלי עליו השאלות = אני גולש ב …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי ראוטר Level One WBR3406-TX עכשיו מישהו חיבר והגדיר לי אותו לפני כמה שנים אבל הוא לא שם סיסמא. עכשיו אני רוצה לשים סיסמא לרשת איך אני מגדיר סיסמא? תודה רבה כלכל העוזרים!

6. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. שלום,עד עכשיו מאז שהותקנה אצלי התשתית של יס לא הייתה בעיה להוציא מהקופסא השחורה בכל חדר נקודת אינטרנט,פשוט לחבר לאן ויש אינטרנט למחשב,אך פתאום נורת ה quality בכל הקופסאות כבתה,לא אדומה לא צהובה לא ירוקה,אין אינטרנט,והטלוויזיה עובדת מעולה בכל החדרים,אין שום בעיה בשידורים,עזרה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. בשבועות האחרונים יש לי התנתקויות לפרקי זמן קצרים של מספר שניות בכל פעם. הספק בהתחלה ניסה לאתחל את הראוטר והגדרות שונות אבל זה לא עזר. אחרי זה אמרו לי להחליף כבל פילטר אבל גם זה לא עזר. הם אומרים שהבעיה בתשתית אצלי ויש לי תחושה שהם צודקים כי לא יכול להיות שכל הלקוחות סובלים מניתוקים ולא עושים בלגאן. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? כי אני לא רוצה להזמין טכנאי שיגיד לי דברים טריוויאלים. אני גולש בבזק עם ראוטר שמחובר בכבל רשת ישירות למחשב. אין טלפונים שמחוברים לקו טלפון ובכל מקרה החלפתי פילטר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by חגי7,

אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. יש לי לינקסיס שאפשר לפרק את האנטנה שלו, חשבתי על 8 או 10 DBI האם זה משנה משהו? האם אנטנה שמתחברת ישירות לראוטר או עם כבל ומעמד עצמאי? חברות מסויימות? והאם לכולם אותו חיבור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. Started by Torizard,

שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. האם יש הבדל מבחינת מהירות ואופי הגלישה באתרים בארץ ובחו"ל כאשר מדובר עם חייגן או בלי חייגן? האם תעדוף אתרים דורש תמיד גלישה עם חייגן? מדובר ב UFI של הוט עם בזקבינלאומי.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם! היום יצרו איתי קשר מהוט והודיעו לי שמשדרגים לי את הקו מחמש מגה לשתים עשרה מגה. כמובן ששמחתי מאוד אבל נמסר לי שיש בעיות עם הראוטר הנוכחי שאני משתמש בו, שהוא לא תומך ב-L2TP בצורה טובה, הנתב הנוכחי שיש לי הוא 3COM OfficeConnect wireless-g. לכן אני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש שיתמוך בהעברת קצבים במהירות גבוהה, יש לציין שאני תמיד מחובר לאינטרנט ותמיד מוריד, בדר"כ אני מוריד בקצב של 10-12 גיגה ללילה. המחשב שמוריד מחובר לראוטר עם כבל רשת אבל יש לי 3 לפטופים שאני מתחבר איתם לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית. חשוב לי שהראוטר יהיה יציב ואמין, שלא יהיו ניתוקים, שהוא יתמוך במלואו בתקן N וב-L2TP, תוכלו בבקשה להמליץ לי על ראוטר טוב? אני מתכוון להוציא על הראוטר בין 300 ל-400 ש"ח. תודה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fire15,

איך הופכים כבל רשת רגיל למוצלב? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  16. Started by Cheif,

חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gator_play12,

יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. שלום, רכשתי את הכונן והחיברתי אותו כמו שצריך, אבל יש לי בעיה. אני לא מצליח לראות אותו בתור כונן רשת בתוך "המחשב שלי" אלא רק תקייה בשם PUBLIC שנמצאת עליו דרך מיקומי הרשת. איך אני מגדיר אותו בתור כונן פיזי? ולא בתור תקיית שיתוף? אם הנושא לא מתאים לפורום אז אני מצטער פשוט לא ידעתי איפה לפתוח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

22. Started by shahar_gun,

יש לי מתאם רשת קווי של Aztech מחובר ואני רוצה להוסיף מתאם כי יש לי מחשב חדש אני יכול להוסיף מסוג dlink או לא ???

23. Started by abarbotel,

היי שאני מגדיר בראוטר פורטים אני רושם אי פי (פנימי של הרשת הפנימית) ואז את הפורט אבל במידה ואני רוצה לפתוח את אותו פורט למחשב אחר בבית שלי כלומר למחשב אחר ברשת הפנימית אז אני רושם את האי פי שלו ואת אותו מספר פורט שפתחתי למחשב הקודם, אבל אז זה מודיע לי שכבר קיים פורט כזה למרות שרשמתי את זה בפעם השניה על אי פי אחר מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.