רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים טובים, אני רוצה לרשת את הבית שלא דרך ויפי, הייתי שמח לפרוס כבלים אבל זו דירה בשכירות. יש לי 3 נקודות שאני צריך מלבד הנקודה ליד הראוטר. האם אני יכול לקנות שתי ערכות וכולן ׳ידברו׳ בניהן? האם הערכות חייבות להיות של אותו יצרן? אותו דגם? יש משהו נוסף שאני צריך לקחת בחשבון? יש המלצה על דגם מסויים (צריך לפחות יחידה אחת עם שני פורטים)? (אני מכיר את המגבלה של פאזות שונות). תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר ? בדקתי בויקיפידיה וזה נראה שההבדל הוא רק ב- firmware שאיתו הם מגיעים.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש היום משדרים של רשת אלחוטית שמגיע ל100 מטר או מעל ? אני סובל ממחסור באינטרנט בחדר שלי והבית שלי נמצא בערך 100 מטר ממנו האם מישהו מכיר את זה ויכול לתת לי פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה עברתי לדירה משלי הרחוקה בקו אווירי 2.1 ק"מ מהוריי. אני מעוניין להגביר את הקליטה בניידים שלי כך שאני יוכל לגלוש על האינטרנט שלהם שגם ככה הם משלמים אותו ובקןשי משתמשים בו. חיפשתי בגוגל פתרונות אבל כולם יקרים וגם לא ממש הבנתי איך זה מתחבר. אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות איזה מוצר לקנות באי ביי ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי הוא הספק. המודם של thompson הנתב של לינקסיס. קצב ההורדה שלי הוא המקסימום (מגה וחצי) ואילו ה upload שלי הוא אפסי (6 kbps) ביט ולא בתים !!! כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם הקצב ה upload הוא פי 10 שזה פחות הוא יותר מה שאני צריך לקבל. איך זה יכול להיות? בדקתי את כבלי הרשת וזו לא הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שני מחשבים . הזה שמחובר לאינטרט הוא ווינדווס 98 והשני עם ווינדווס 2000 , שניהם כרגע מחוברים ברשת והרשת מתפקדת בסדר גמור אני פשוט לא יודע איך להגדיר את המשב שמחובר לאינטרנט שייחלוק את הגישה לאינטרנט עם המחשב השני המחשב מחובר לאינטרט עם מודם adsl פנימי דרך אקווה נט תודה מראש מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-