עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gliding,

היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר

2. אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)

4. Started by Gilo2005,

אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????

5. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?

6. Started by system down,

שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח

7. טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…

8. Started by AdiR^SiNaI,

אני צריך לדעת האם זה נכון שרת קבצים הוא שרת(מחשב ראשי) שמאחסן בתוכו נתונים (עבודות,נתונים) הוא מאשר גישה מהירה יותר לנתונים במידה ואנחנו רוצים לקחת נתונים אנחנו הולכים לשרת קבצים המחשב הראשי ולוקחים ממנו הוא מאפשר גם אבטחת מידע גיבוי מרכזי שרת מדפסות: הוא שרת המספק לשאר המחשבים מדפסת הוא חוסך בכסף,חומרה מדפסת לכול מחשב מחשב אחד שמספקת מדפסת לכול המחשבים,באמצעות מדפסת אחד 20 מחשבים יכולים להדפיס. שרת דואר:הוא שרת המספק אחסון לקבצים,הודעות(אימילים)דוגמא WALLA הוא שרת המאפשר שמירת נתונים,קבלת,והעברת כול הנתונים אשר נשלחים עובדים דרך המחשב הראשי ולאחר מכן עוברים ליעדם כול הנתונים נשמרים במחשב הראשי. שרת ישומים:הוא חוסך בהתקנה של חומרה בכול מחשבים חוסך כסף וחוסך עבודה על כול א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by wwll soldier,

לפני כמה ימים פתחתי נושא דומה והמסקנה הייתה לעבור ספקית, עכשיו עברתי ספקית אבל האינטרנט(בזק בינלאומי) ועדיין מוריד לאט מאוד :'( אני כבר לא יודע מה הבעיה..... יש לי אינטרנט 2 מגה ורשת חוטית של 3 מחשבים עם ראוטר של אדימקס מישהו אולי יודע מה הבעיה? אולי יש חסימה של הראוטר או של פיירוול או משהו כזה שמאט לי את ההורדות... אני כבר לא יודע מה לעשות, אין לי וירוסים וספייוורים אני אודה מאוד למי שינסה לעזור לי

10. Started by pafi,

אני נמצא בקיבוץ ויש נטב ראשי איך אני יכול לברר מה הפורטים שלו

11. אז ככה קנתי HUB של LEVEL ONE וחברתי אליו שני מחשבים מחשב שולחני ומחשב נייד. האינטרנט פועל אבל בשיתוף קבצים בין המחשבים יש בעיה המחשב השולחני יכול להסתכל בקבצים של המחשב הנייד אך המחשב הנייד לא מקבל אישור לכניסה לקבצים של המחשב השולחני ניתקתי את כל הפייר וול וניסתי כמעט הכול אין לי עוד מושג איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה או הצעות למקרים דומים?!?!?!

12. שלום . עידכנתי את ווינדוז דרך windows update אחרי שפירמטתי את המחשב. . אחרי שעשיתי ריסטרט מסך כחול ולא יכול לעלות את ווינדוז בשום דרכים אלא לאחר שביטלתי את העידכון שעשה את הבעיה דרך recovery agent . עכשיו הכל טוב ויפה.. שמחתי שאני לא צריך לפרמט שוב.. אבל עכשיו קליק ימיני על my network places . נתקע קצת ואז אין כלום בפנים . שום Local are connection. דרך ה ipoconfig אני מקבל : ip config.exe - entry point not found the procedure entry point hrisipstatecheckingenabled could not be located in the dynamic link library netshell.dll עכשיו ניסיתי להסיר את הדייבר של הכרטיס רשת לא עזר . יש לי אינטרנט ואני מקבל דרך dhcp . אבל אני רוצה לפתור את זה . ניסיתי גם safe mode ,תו…

13. לעוד מישהו קרה שבזמן האחרון המהירות ירדה פלאים?

14. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?

16. Started by alone66,

דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה

17. Started by !elad!,

אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?

18. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

19. רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. Started by lioron7,

עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by compman112,

מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by medic,

שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by lioron7,

אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?

דיונים חדשים בפורומים