עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chaim_f,

שלום אני מעוניין לרכוש מודם סלולרי אני רואה שכתוב שזה מתאים לנייד שתומך ב - G4 איך אני יודע אם הנייד שלי תומך בזה או לא?

2. שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nirs1,

שלום לכולם, כרגע אני מחובר ל1.5 מגה בבזק עם רשת אלחוטית בין 2 מחשבים (שלי, לא של בזק) הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL ובכל מחשב יש כרטיס רשת PCI EDIMAX EW-7128G הקליטה מעולה ואני מוריד על המקסימום שלי (190 KB/S) השאלה היא אם אני משדרג ל-10 מגה, אני ינצל את מלוא המהירות שלי ברשת אלחוטית? יש הגבלה כלשהי? תודה לעוזרים..

4. אהלן חברה, בדיוק קניתי לפטופ של דל Dell studio 1555 T65 ATI אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית, לחבר את המחשב הנייח לראטור בכבל, והנייד יתחבר אלחוטי התקציב הוא 200-250 שקל, ואני רוצה דגם טוב של חברה איכותית, לא edimax. תודה מראש, והמשך יום טוב.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by alexsork,

אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?

6. Started by ברוך פרי,

האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by king_mike,

אנא הצביעו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by abuzaglo18,

היי, לאחרונה חבילת GAMER של 013 התחילה לעשות בעיות. אני מתקרב לסיום התחייבות, יש המלצות לאן לעבור ? אני מעוניין בחבילה דומה, אך עובדת זה תרייסים לשרתי WoW ב אירופה. ניתן לראות שפינג עולה ל 600mms עוד בשרתי החברה (6). Trace : 62.67.45.50 [ 62.67.45.50 ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ local -> IP= 10.0.0.17 my-PC TTL= 1 IP= 10.0.0.138 17 ms login.modem TTL= 2 IP= 212.143.205.181 28 ms lo0.rb1.hfa.nv.net.il TTL= 3 IP= 212.143.199.254 27 ms vl202.coresw2.hfa.nv.net.il TTL= 4 IP= 212.143.8.209 29 ms gi1-1-0.gw1.h…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…

10. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by yuyudodo,

אולי זה כבר חרוש ואולי זה מאוד מובן מעליו בכל מיקרה אשמח אם תענו לי... שמתי במחשב שלי אידיאסאל דרך היואסבי יש לי במחשב גם כרטיס רשת ווינדוס 98 עכשיו האם זה אפשרי לחבר את המחשב ברשת למשחב השני שלי שיש בו אקס פי וגם כרטיס רשת כמובן.. ולהיתחבר דרכו לאידיאסאל ללא ברווטר? במזה כרוך צריך איזו תוכנה? זה מוריד מרוחב הפס? מחשב אחד תמיד צריך להיות מחובר? איך זה עובד?.. תודה רבה

12. אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. קודם כל תודה מראש לעוזרים! הייתי מעוניין במדריך קצר שיעזור לי לקנפג את הרשת האלחוטית הראשונה שלי! התייחסות לSECURITY לדברים שעלולים להאט את האימיול מה עוד יכול להיות...אה איך הלינקסיס מחייג לרשת אוטומטית במקום החייגן ועוד כל מיני דברים שיחליקו לי את העסק! תודה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. Started by dkatorza,

שלום, אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום זה אבל אני אנסה בכל זאת. יש לי טלוויזיה ישנה 2010 LG SCARLET אין לה יציאה של RG45 או WiFi כמו בטלוויזיות החדשות. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאת USB כרטיס רשת ובכך זה יחבר אותה לרשת? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by SuB,

הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by xtract1,

זה לא מה שאתם חושבים..אני לא מתכוון לשאול איך וכו'..עשיתי כבר חיפוש... השאלה האי כזו...המחשב שלי מחובר לראוטר..אני כאילו המחשב "הראשי"...והראוטר מחובר לעוד 2 מחשבים... הורדתי מדריך לפתיחת פורטים בראוטר..(בישביל האימיול אם זה חשוב) רציתי לדעת אם הוא תקין יחסית..אם מישהו ניסה.. ואם זה יכול לשנות לי משהו בהגדרות וחס וחלילה שמחשב מוסיים לא "יקבל" אנינטרנט פתאום... בקיצור...זה בטוח לעשות את זה? המדריך http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  18. קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך להעביר כבל רשת על הקיר מהסלון לחדר. אם מחשבים את כל המסלול שהוא צריך לעבור זה יוצא בערך 25-30 מטר. האם באורכים כאלו יש להעדיף כבל עם סיכוך FTP לעומת UTP? ראיתי באיביי כבל רשת UTP שהוא מלבני ושטוח וזה מאד קורץ לי בגלל האסתטיות, אך מצד שני הוא נותן רושם של איכות פחותה. מה דעתכם על כבל כזה? http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-30M-98ft-CAT6-RJ45-Ethernet-Network-LAN-Internet-Cable-Flat-UTP-WHT-/111776747981?hash=item1a0669d1cd:g:bfMAAOSw~bFWGiEc

20. Started by House M.D.,

האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rino,

פורטים מומלצים לAZUREUS בבקשה

22. שלום, כרגע יש לי תשתית של 100 מגה של בזק וספק של בזק בילאומי עם חבילת גיימר. האם קיים ספק אינטרנט עפ פינג יותר נמוך מאשר החבילה שיש לי?

23. אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by MasterOr,

יש לי P4P800 ובוא יש את החריץ לכרטיס הWireless כמו שנמכר בגירסאת הWirelessEdition של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת אלחוטית בעזרת הכרטיס הזה אם אפשר להשיג אותו בארץ? או שאם לא איזה רשת אלחוטית נמכרת בארץ לאינטרנט בכבלים? כאילו איך היא מתחברת

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by ELiA,

יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.