עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם/ןיש לי ראוטר חדש של בזק- vtech IAD604-IL. המהירות בוויפי מספקת בהחלט. הבעיה שעיקר השימוש שלי הוא בandroid TV )mi box( ויש ניתוקים בוויפי. ניתוקים קצרים יחסית אבל תכופים ומעצבנים. השאלה שלי האם יש מה לעשות כדי לפתור בעיה זו? חיפשתי בהגדרות הראוטר האם יש אפשרות לקבוע QoS ולא מצאתי. היתכן שאין אפשרות כזו? ואם אין האם בזק או מישהו יכולים לפתור בעיה זו? תודה רבה!דקלון

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  2. Started by butz10,

שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני רוצה לציין דבר ראשון שאני כמעט לא מבין דבר בכל הנושא וכל המושגים הם סינית בשבילי אז לאט לאט איתי עכשיו לעניין, יש ברשותי מודם/ראוטר של בזק D-LINK 6850U ויש עוד מחשב שמחובר ברשת הביתית. עד שעברתי לאקספון הכל היה בסדר ועבד כמו שצריך. מאז המעבר לאקספון דפים לא נטענים (גם אחרי ריפרש כמה פעמים) , יש ניתוקים באופן סדיר(מרגיש את זה בסטרימינג רדיו) יוטיוב ופייסבוק, לעיתים הבעיה נפתרת אחרי ריסטרט למחשב וכיבוי/הדלקה של הרואטר. מצרף כמה נתונים שאספתי ורלוונטים (זה בסדר להראות את הכתובת אי פי שלי ? ) תודה

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by elio,

OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. יש לי רשת של שני מחשבים שבאחד מהם (לפטופ) לפעמים עובדים ב-remote desktop על המחשב השני (שולחני). עובד טוב בדרך כלל, אבל בשבוע-שבועיים האחרונים כמות הניתוקים עלתה דרסטית כאשר בימים האחרונים מדובר על פעם-פעמיים בשעה לפחות, ולפעמים רצף של ניתוקים על פני מספר דקות. ברגע שיש ניתוק אפשר להתחבר מחדש, אבל זה מאוד מעצבן. פינג בין המחשבים ממשיך באופן רציף גם כשיש ניתוק ונדמה לי שגם גלישה באינטרנט אבל קשה לבדוק את זה מפאת קוצר הזמן של הניתוק. תופעה מקדימה לניתוק היא תגובה איטית יותר להקשות במקלדת ולתנועות עכבר. מדובר על שני מחשבים עם windows 7 pro, הנתב הוא netgear dgn2200v2 שמחובר ישירות אל המחשב שמשמש כשרת ל-RD, והמחשב השני מחובר דרך רשת home plug עם מתאמים d-link dhp-306av. מתאמי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה אני חווה ניתוקים חוזרים מצד הראוטר (Edimax BR-6524N) אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן, בנוסף אליי מחובר עוד מחשב בחיבור חוטי. הניתוקים מתרחשים, כאשר אני "מעמיס" על הרשת למשל בעת הורדות כבדות ב- Utorrent, או שאני פותח טאבים רבים של סרטים זורמים ב- Youtube וכד'. כשזה קורה הגישה לאינטרנט פוסקת (גם מהמחשב השני) וחוזרת רק מתי שאני מכבה ומדליק מחדש את הראוטר. זה יכול לקרות ביום ממוצע כ- 1-3 פעמים ביום. יכול להיות שמשהו לא בסדר בראוטר, יש דרך כלשהי לבדוק את התקינות שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, התחברתי לפני כחודש לסלקום (תשתית של בזק) וספק נטוויזן. כבר חודש בערך שהאינטרנט עובד כעשר דקות, מתנתק לשתי דקות וחוזר לעבוד. לאחר שהגיע טכנאי של בזק ובדק את הקו ולאחר מכן טכנאי של סלקום שהחליף את הראוטר הבעיה נמשכת. דיברתי עם התמיכה של סלקום והוא טוען שהוא רואה שהאינטרנט מחובר ברצף ואין ניתוקים (גם דיברתי איתו בזמן אחד הניתוקים הללו והוא לא ראה ניתוק אלא ראה את המחשב שלי כמחובר לרשת) בנוסף הנורה של ה DSL עובדת רגיל. בתמיכה הוא אמר שהבעיה היא אצלי במחשב או שיש בעיה שיש באזור הרבה רשתות ויי פיי וזה יכול לגרום לניתוקים. אני די אובד עצות בשלב הזה. האם יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ? (לפטופ ווסטרו שיש לציין שאני עובד וגולש איתו בהרבה רשתות אחרות ול…

• 12 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. ביום שלישי שעבר עברתי לתשתית של הוט כדי שאוכל להנות מאינטרנט 100MB (בזק מציעים רק 40 באזור שלי) מאז שעזב הטכנאי היו לי עשרות אם לא מאות ניתוקים מהאינטרנט. לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק (ללא שום חיווי על הHOTBOX) זה קורה בכל המכשירים בבית (קווים ואלחוטים כך שהם לא הבעיה). כל הנורות דלוקות בHOTBOX אבל אין אינטרנט. לפעמים זה חוזר אחרי 20 שניות לפעמים אחרי 5 דקות. היה פה פעמיים טכנאי, פעם אחת הוא לא ידע מה הבעיה אז הוא החליף HOTBOX והבעיה נמשכה. פעם שניה אמרו שהתשתית ישנה, החליפו את כל הכבלים עד לארון והבעיה נמשכת... אני צעד מלחזור לבזק כל הנתונוים בראוטר נראים תקינים (עוצמות, שגיאות וכו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני מתנתק מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ערב טוב, שלשום יצרתי קשר עם מוקד שירות הלקוחות של HOT לאחר ניתוקים חוזרים ונשנים (ספקית שירות: 012, תשתית: HOT). נציג השירות דיווח שהוא מזהה התחממות של המודם (ממש כך) ותיאם לי טכנאי להיום, בין 21 ל- 23 (שזה כבר נקודת אור - אומנם טווח של שעתיים, אבל מתאים מאד לאנשים עובדים). לפני זמן קצר יצר איתי קשר הטכנאי והסביר לי שמזה שבועיים (מה שתואם את "חווית המשתמש" המפוקפקת שלי) יש ניתוקים באזור מגורי, מהם מושפעים גם שירותי האינטרנט וגם הטלפוניה של HOT. יש עוד מישהו ששמע על כך? לדבריו HOT עדיין מנסה להבין מה הבעיה ואין כרגע שום צפי לפתרון.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by yonir,

כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by ohadbx,

שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. כל כמה זמן, לא זמן קבווע, לפעמים 5 דקות, לפעמים שעתיים, לפעמים גם אחרי שעות מתרחש ניתוק תקשורת ומופיע מחדש חלון ההתחבות ( חייגן ) המתחיל לספור שניות אחורה ( מ-10 עד 0 ) ומחייג שוב בעצמו. נברתי בתוך כל התוכנות, אף אחת, כולל המערכת, לא מוגדרת להוריד עידכונים אוטומטית לבד אחריהם עלולה לבוא אולי הפעלה מחדש. שאלתי טלפונית גם את "תמיכה" של הספק, שם שוללים התערבות כלשהי בתקשורת, למרות שפעם ( לפני שנים ) באמת היו מנתקים מנויים אשר היו ב"חוסר פעילות" ממומשכת כדי לשחרר רוחב פס תקשורת, אך לפי טענתם מזמן הפסיקו עם שיטה זו ( המיועדת "לדלל" מחוברים ). לעתים לילה שלם אין ניתוק, לפעמים - כל חמש דקות. מה יכולה להיות סיבה לכך ואיפה לחפש את הגורם ? תודה מראש עבור כל תגובה רצינית.

16. Started by vlasha83,

שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kingeli,

שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Lmagus,

שלום, יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק. בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש. הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס. וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM. מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kfirbep,

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?

22. Started by spaltiel,

קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by kalda01,

אני משתמש כבר 3 שנים בראוטר של בזק N600 המוגדר כמודם, ונתב FRITZBOX 3490. החיבור תמיד היה יציב ביותר ללא ניתוקים בכלל. בשבוע האחרון התחילו לי ניתוקים מספר פעמים ביום לפעמים גם כמה פעמים בשעה. הניתוק מופיע בלוג של הראוטר ונמשך כל פעם 11 שניות בדיוק עד שהחיבור מתחדש. בלוג מופיעות 2 השורות האלה כל פעם שיש ניתוק: Internet connection cleared Timeout during PPP negotiation דיברתי עם בזק והם לא רואים שיש שגיאות סינכרון על הקו. 014 כצפוי מאשימים את הראוטר שלי שהם לא תומכים בו. איך ניתן לגלות את הסיבה לניתוקים האלה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, קניתי נייד חדש שמחובר למודם ADSL. כל חצי שעה-שעה אין אינטרנט, אבל המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. ז"א שלפי החייגן יש אינטרנט, ואם אני לוחץ על ניתוק אז אי אפשר להתחבר שוב. בזמן שאין אינטרנט שמתי לב שהכרטיס רשת מתנתק או משהו כזה. אחרי ריסטרט והכנסה מחודשת של הכבל האינטרנט חוזר לעבוד עד הניתוק הבא. אני עובד על ויסטה, וביטלתי את הניתוק האוטומטי אחרי 30 דקות. מה יכולה להיות הבעיה??

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  25. אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים