עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות SWITCH לרשת ביתית עם 2 מחשבים לשיתוף של אינטרנט מהיר + העברת קבצים , ובעתיד אולי גם משחקים ברשת. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. כמו כן ראיתי SWITCH של EDIMAX או ST LAB שהמחירים שלהם נעים בסביבות ה 200 ש"ח לעומת 3COM שהמחירים שלהם נעים בסביבות 450 ש"ח האם כדי להשקיע או שזה לא משנה ? מה המלצתכם ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  4. כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Jcs,

איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. שמשום מה לא נותנים להראות תמונות משם יותר..... כי מה שאני מעלה ישר עובר לאייקון המגעיל של נענע עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. שלום לכולם בזמן האחרון המודם כבלים שלי עושה לי הרבה בעיות , הוא כל הזמן אחרי X שעות פתאום יוצא מסינכרון או שאני גם בבוקר והוא לא עובד (הנוריות כבויות כולן). (ד"א אני ב012 ער"ז אולי אני לא לבד..) יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שבזמן האחרון חיברתי את הכבל שלו לקיר כשלידו (צמוד אליו) עוברים גם שני כבלים של סאונד? שמעתי על בעיות דומות שהיו לאנשים שאני מכיר בגלל מכשירים חשמליים שהיו ליד אולי גם הכבלים האלו מפריעים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by Booobb,

יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by Peri228,

יש לחבר שלי רשת בבית , בה מחוברים 4 מחשבים , דרך סוויטץ' של חברת linksys מדגם ezxs88w. הוא מחובר לאינטרנט באמצעות ADSL , ויש לו את המודם השחור של Alcatel . הבעיה היא , שכשאחד המחשבים מחובר לאינטרנט , אף מחשב אחר ברשת לא יכול להיות מחובר ... בשניים מהמחשבים יש ווינדוס 2000 , ובשניים ווינדוס 98 . אודה לך מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by 1,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=857 השגתי אותו בחינם לפני מה שאני רואה זה דבר יקר. לי יש אינטרנט מהיר כך שאין לי צורך בו, מה אני יכול לעשות איתו? דרך אגב למה הוא כזה יקר??

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. Started by salsaman,

יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. Started by Arik.G,

ניסיתי להעלות תמונות לכמה אתרים ובאף אחד מהם זה לא מצליח. הוא מעלה, ומעלה ואח"כ אני מקבל HTTP 500. . ד"א ניסיתי למחוק COOKIES

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by G-FoRcE,

יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by com,

יש לי שנ י מחשבים עם כרטיסים רשת. אחד' מהם מחובר למודם רשת של סמסונגDSL אני רוצה שבשני המחשבים יהיה אנטרנט. אני יזדקק לשתי כרטיסי רשת במחשב המארח?? אגב, התהליךשל שיתוף רשת מסובך יחסית?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by yirmi_opp,

אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. Started by zoloboy,

מישהו יכול להסביר לי למה צריך כרטיס רשת

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים