עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by abuzaglo18,

היי, לאחרונה חבילת GAMER של 013 התחילה לעשות בעיות. אני מתקרב לסיום התחייבות, יש המלצות לאן לעבור ? אני מעוניין בחבילה דומה, אך עובדת זה תרייסים לשרתי WoW ב אירופה. ניתן לראות שפינג עולה ל 600mms עוד בשרתי החברה (6). Trace : 62.67.45.50 [ 62.67.45.50 ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ local -> IP= 10.0.0.17 my-PC TTL= 1 IP= 10.0.0.138 17 ms login.modem TTL= 2 IP= 212.143.205.181 28 ms lo0.rb1.hfa.nv.net.il TTL= 3 IP= 212.143.199.254 27 ms vl202.coresw2.hfa.nv.net.il TTL= 4 IP= 212.143.8.209 29 ms gi1-1-0.gw1.h…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vlad3,

שלום אני חייל ואני משרת בבסיס מבודד ואני רוצה שיהיה לי אינטרנט http://www.iamwebbing.com/products/webbing-stick.aspx הנטסטיק הזה שווה את הכסף? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dorcami,

שלום! לאחרונה קניתי מחשב נייד בארה"ב (DELL XPS 15), נועד לשימושי גלישה, עיצוב, משחקים, בקיצור די הכל. הבעיה היחידה היא שלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי במהלך השבוע ולכן אני נמצא בדילמה: האם לרכוש נטסטיק או שדי בלהסתפק בנקודת הגישה של הטלפון. כיום אני מקבל 5G בחבילת הגלישה שלי ומשלם 5 שקלים על כל 1G חריגה. לעומת זאת נטסטיק, לפי מה שראיתי, מתחיל באזור ה-60 שקלים לחודש באותן רשתות סלולריות, ולא מציע נפח גלישה גדול. לכן אני שוקל לחרוג בצורה חודשית מהחבילת גלישה שלי ולגלוש באמצעות נקודת גישה. אני תוהה מדוע לא כולם עושים זאת? האם יש פגיעה לטווח ארוך בטלפון בעקבות השימוש בו? האם יש משהו שאני לא הבנתי עד הסוף? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. שלום, שאלה מחבר חייל: האם כדאי לקנות נטסטיק, או לקנות מכשיר דור 3 שישמש כמודם למחשב נייד אם רוצים לשחק במשחקי רשת?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. היי, אני מחפש נט סטיק כמו שיש לסלקום ואורנג', אלו שאפשר לשים בהם SIM CARD ואז לגלוש באינטרנט. אני לקוח של סלקום אבל אני גולש דרך המכשיר הסלולרי שלי (שדי נהרס עקב זה כנראה) ולכן חיפשתי לקנות נט סטיק שאני יוכל להעתיק אליו את הכרטיס SIM שלי ולגלוש בלי להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר הסלולרי שלי. קראתי איפשהו שיש דבר כזה ואני לא יודע איך למצוא בדיוק. במקרה ואין ואני סתם חלמתי, אפשר המלצה לנט סטיק רגיל שאליו אוכל להעביר את ה SIM ברגע שארצה להתחבר לאינטרנט ולא ע"י המכשיר הסלולרי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  10. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  12. ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by shafik,

שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by zzz727,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oshri.a@gmail.com,

אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. Started by Eden 6600,

כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by crik,

שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה

18. Started by dudu26,

הי! אני מחפש פתרון של ראוטר כלשהו שיאפשר לי ליצור רשת אלחוטית (כמו במסעדה למשל) עם סיסמה, כולל הגבלת רוחב פס לכל משתמש (הורדה והעלאה). המשתמשים יהיו אקראיים, בעיקר סלולאריים. האם יש דבר כזה? או שצריך ללכת על פתרונות יקרים כמו כל מיני קונטרולרים ושאר מפלצות... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dor962,

שלום. קיבלתי מיון מהצבא- להיות מש"ק מחשב, תפקיד שאני מאוד רוצה. הם צריכים אנשים שיכולים לנהל רשת, לתכנת ובכללי להבין במחשבים... רציתי לדעת. מה צריך לדעת כדי לנהל רשת? אני רוצה לקרוא קצת בנושא, ולהבין קצת יותר לפני שאני מגיע למיון הזה. אם יש לכם ספרים שאתם ממליצים לי לקרוא, אשמח להמלצה...(ביינתים קורא את החומר שיש באתר). תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by or123,

...האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה

21. Started by bora-aa,

לאחרונה הייתי אצל בזק 014,עברתי לאקספון 018... עשינו בדיקה עם חשבון test שלהם שהכל עובד וטוב. לאחר מכן נשלח לי שם וסיסמא למייל,לאחר 10 שעות[כבר נכנס שבת]-הגעתי הבייתה וגליתי שאין אינטרנט... ישר החלפתי לשם וסיסמא שקיבלתי במייל אך ללא הועיל מנורת DSL ן INT לא דלקו. רק במוצש יהיה לי אפשרות לשלול שהראוטר לא תקין. השאלה היא האם יכול להיות שהניוד בין הספקיות גורם לי לאיי יכולת גלישה? כמו כן ניסתי עם שם המשתמש של בזק ועם הטכנאי בטלפון אך ללא הועיל שתי הנורות לא דלקו. אשמח להסבר. שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Bagheera,

שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eido300,

הי יש לי מחשב שאני רוצה שיהיה רק לעבודה (עבודה מהבית דרך האנטרנט, דרך citrix כמדומני), בשביל זה אני רוצה לנטר את תעבורת הרשת כך שכל שליחת בקשה או תשובה שתחזור, תיפול ישר אא"כ היא שייכת לכתובת של העבודה. איך אפשר לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים