רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף סגירה של קו Voip מול 012 שוטטתי קצת בפורום ומצאתי כמה נושאים העוסקים בנושא ומעידים על קו בעייתי עם איכות שמע ירודה וניתוקים רבים במהלך הורדות ארוכות ושימוש באימיול רציתי לדעת האם יש שיפור באיכות הקו בעיקר בעבודה במקביל עם תוכנות הורדות מעין אלו , כל תובנה וחווד דעת יזכו להערכה רבה יום טוב לכלום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטח תשאלו למה צריך ICS עם אלקטל משודרג? התשובה היא ששידרגתי את האלקטל לפני קניית ה-Switch, וכרגע המחשב שהוא Client של ה-ICS הפסיק להיות מקושר לאינטרנט. מישהו יודע מדוע? הנחתי שהיות וה-ICS Server עושה את כל עבודת הקישוריות לאינטרנט, הוא עדיין יוכל לעשות זאת גם כאשר יחובר לאלקטל המשודרג. כרגע יש לי מחשב אחד (ה-ICS Server) שעובד ישירות מול האלקטל ומחובר לאינטרנט, אך השני (ה-ICS Client) לא מצליח להתחבר. ה-Switch כבר הוזמן, אך בינתיים יש למישהו הצעה לשינוי ההגדרות כך שה-ICS יחזור לתפקד?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
נטוזיון 013 פשוט גרועים בלתי ישוער, אני על 16MB ואני הורדתי את אותו קובץ (טורנט משרת פרטי) בספק השני קיבלתי מקסימום מהירות אחרי כמה שניות, בברק לא עבר את ה 120 אחרי 10 דקות, בושה , חוצפה. 012 גרועים ולא מגיע להם בכלל מקום 12 ברשימה, יותר נכון מקום 900. אורנג' מעולים אבל אין להם לא 12,16, ולא אף אחת מהחבילות החדשות. אקספון גם התחילו להם עומסים כי כולם עברו אליהם, וגם אין להם את החבילות החדשות. בזק חד כמשמעו גרועים עקב ההגבלות בטורנט ולוקחים סכום זעוף על ה 32 מגה יותר מאשר כולם. 400+ שקל בהשוואה לנטוזין 339 שקל. אין לנו מדינה אחרת אבל גם אין ספק אחר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות? אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה. אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפי…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת! תיאור כללי של איך היא בנויה- רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי . המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת. זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי. לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשי…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפנים התחברתי לאינטרנט (כבלים) עם שני מחשבים ברשת (WINDOWS XP) . לעת הזאת הוספתי מחשב שלישי ואף אותו חיברתי לאינטרנט באמצעות נתב (EDIMAX) . האינטרנט עובד כהלכה בשלושת המחשבים , אולם הרשת נעלמה (גם בין שני המחשבים הראשונים) . כל נסיונותי להגדיר את הרשת מחדש עלו בתוהו. מישהו יוכל לאמר לי מה עשיתי שלא כהלכה ? עמית
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מנסה להתחבר מנוטבוק(אסוס עם ווינ 7) לסימנס בזק המקומי שלי, ומקבל ב80% מהזמן "אין אפשרות להתחבר" הודעה. בדו'ח איבחון שגיאות מצויין שם שהרשת נסתרת ואין אפשרות להתחבר, מה שלא הגיוני כי שם הרשת מופיע במשבצת הWIFI, הראוטר מוגדר כפתוח לכל(WAP וWEP לא עובדים מה שלא ניסיתי) והרשת גלויה אני גולש מהאייפון בשניות ומזהה אותה, הווינ 7 מתעקש שהיא נסתרת ונותן תשובה סתומה ,"אין אפשרות להתחבר אל הרשת המוסתרת SIEMENS -XXX " יש לציין שלפעמים הוא כן מתחבר אוטו' בלי בעייה ואף משתף קבוצה ביתית כולל העברות קבצים ענקיים במהירות, הפיירוואל מוגדר כפתוח, המתאם רשת נותן חיווי תקין במנהל התקנים. בהגדרות צריכת החשמל הורדתי את האופציה לשינה למתאם האלחוטי. כבר שבוע שאני שובר את הראש עם זה..מה אני מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מאתמול יש לי נורת הPON אדומה, יש לי אינטרנט וגם WiFi, יצרתי קשר עם סלקום הבוקר ונאמר לי, "יש לך אינטרנט, לא הייתה צריך להתקשר"..: ניתקתי את הנתב (נתב WiFi 6), מהחשמל גם אתמול וגם היום, אותו דבר, מתחיל ירוק והופך לאדום. האם זה תקין? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. לאחרונה יש לי בעיה באינטרנט של איטיות חמורה מאוד במהירות הורדה, מהירות ההעלאה תקינה. כל הפתרונות האפשריים נוסו ולא עזרו. עכשיו שמתי לב שנורית ה LAN מהבהבת בקצב איטי. הראוטר שברשותי הוא ROTAL RTA 1025W. על מה זה מעיד? תודה, שרון.
-
- 15 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן מישהו יש מושג למה הנורית של המודם של בזק מהבהבת בירוק\כתום? הנתב הוא של בעל הדירה שנמצא במילואים בחיל הים ויהיה קשה להשיג אותו בזמן הקרוב. בבזק לא מוכנים לתת שירות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, המודם שלי לא מצליח להתחבר לאחר החלפה של כבל adsl (הקודם היה קצר מידי ורציתי להזיז את המודם). אחרי ההחלפה הנורת DSL לא נדלקה בכלל. לאחר מכן החזרתי לישן והנורה פשוט מהבהבת לכמה שניות ונכבית, וחוזר חלילה. המודם (DSL-G225)מכוייל כבריג׳ בשביל ראוטר TPLINK C80 ניסיתי עוד כבל טלפון ניסיתי להחליף מפצל בקיר ניסיתי לחבר גם ישירות לקיר עם כבל טלפון. ביצעתי ריסט למודם והגדרתי הכל מחדש (אני מקווה שנכון...בחרתי pppoe והזנתי את השם משמש וסיסמא מהספק. בנוסף הגדרתי 8 38. מה יכולה להיות הבעיה? וכל זה מהחלפה של כבל? אגב התמיכה של בזק גם לא ידע ושלח טכנאי אבל הוא יגיע רק ביום חמישי (!) לא נשמע לי סביר שנהרס משה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק נורת DSL שלו צריכה להבהב או לדלוק קבועה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש ברשותי סיבים אופטיים של סלקום תחת שוק סיטונאי של בזק,כבר איתם 4 חודשים מרוצה והכל עובד כמו שצריך רק שדלוקה אצלי מנורת pon אדומה בראוטר שלהם במשך חודש ודיברתי עם סלקום והם אמרו שזה בסדר שכל עוד שאין תקלות אצלי ברשת ובגלישה אז זה תקין ,עכשיו מבדיקה שביצעתי ברשת נורת pon אדומה זה לא טוב זה אומר עוצמות אות גבוהות ורק טכנאי עם ציוד מתאים יכול לבדוק זאת האם מישהו מכיר ויודע ? אם זה בסדר או לא?
-
- 3 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-