עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני צריך עזרה בחומרה ואם אפשר בהגדרות לרשת בין 2 מחשבים שאחד נייח ואחד נייד 1. מחשב נייח מחובר לאינטרנט (hot) מודם וכבל לכרטיס רשת 2. מחשב נייד עם 802.11b / g WLAN Card אני רוצה רשת בניהם, אלחוטית(בלי ראוטר וכו')לשיתוף קבצים אינטרנט מדפסת וכו'(גם אם היא תתקיים רק שהנייח דולק) איזה חומרה אני צריך? והאם ישנם הגדרות מיוחדות או שזה כמו לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב? תודה לכל מי שעוזר 'ך

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  2. אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by b127,

השאלה בכותרת. כמובן שעדיף תמיכה בכל הפיצ'רים הנפוצים, כמו התאמה לכבל ישר ומוצלב וכו'. ואין צורך באלחוטי. תנו המלצה למשהו טוב, בשביל עסק שמעביר הרבה חומר ממחשב למחשב..

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-live אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-usb בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד... ועשיתי עוד בדיקה לקחתי תמודם וחיברתי אותו ישירות לבוקס ללא המחשב עכשיו הוא עשה לי שגיאה ב-DNS ולא הצליח להתחבר... או שאני חייב לקנות תחלק הזה ואין דרך אחרת... http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=1399 כי הבוקס נמצא בחדר אחר והמחשב נמצא בחדר אחר ולמרות כל זה יש לי רשת אלחוטית של בזק אז לקחתי תנתב אלחוטי וחיברתי ל-USB של הבוקס ובכל זאת זה לא עבד לי!!!

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by Rhx,

אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים (שולחני ונייד), שניהם מחוברים דרך ראוטר אלקטל לרשת אלחוטית עובדת (השולחני מחובר ישירות לראוטר). ברשותי מדפסת Canon Pixma P150. לפני פירמוט הנייד היה שיתוף של תיקיות, קבצים ומדפסת (בשניהם XP SP2). לאחר הפרמוט אני רואה את המחשב השולחני אך לא מצליח לשתף איתו קבצים\לשתף מדפסת. קראתי את הסטיקי+עשיתי חיפוש ומצאתי מספר ת'רדים אבל מה שהיה בהם לא עזר. ה IP בשניהם סטטי, הם יושבים על אותה קבוצת עבודה, והפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ביתית של XP, עשיתי שיתוף מדפסת... אזלו לי הרעיונות, עזרה תתקבל בברכה...

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by slim_shady,

מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  11. ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by Runny,

כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום לכולם ! קצת פרטים : קניתי ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE . המחשב אצלי מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת והמחשב של אחי מחובר אלחוטי עם מתאם בחדר שלו. רוחב הפס של ה-ADSL שלי בבית הוא 1.5 מגה . א. עד לפני ההתקנה, אני מבינה שאני נצלתי את מלוא רוחב הפס . השאלה האם עכשיו לאחר חיבור מחשב נוסף , הרוחב פס מתפלג בדיוק שווה בשווה ? ואם לא , אז האם יש תוכנה שיכולה לתת אינדיקציה כמה מגה מגה רוחב מנוצל מהמחשב שלי וכמה במחשב השני ובכלל האם ניתן להקצות רוחב פס אולי אפילו דרך הראוטר לכל מחשב ? אגב , כשאני מפעילה תוכנת שיתוף קבצים במחשב שלי , שמתי לב שהמחשב של אחי מאוד איטי ....האם יש השפעה ? המחשב שלו במרחק של 10 מטר בערך מהמחשב שלי ובדקתי כשהוא וגם אני עם דלת פתוחה בחדר ... ב. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by prigat_a,

1234

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by slowdive,

בחיפושי אחרי ראוטר קווי במחיר סביר (עד 200 ש"ח) ניתקלתי בעיקר בDLINK כמשתלם מבחינת מחיר אבל בזאפ ראיתי מלא תגובות שקוטלות את כל הראוטרים הקוויים שלהם,אומרים שהם מתנתקים מלא ולא אמינים.מה דעתכם? על איזה ראוטר קווי אתם ממליצים (עם עדיפות לאחד עם USB לשיתוף מדפסת)?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by barak157953,

שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yotam.m,

הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אני צריך לעשות החלפה בבזק עם הראוטר שיש לי למשהו יותר מתקדם עם שליטה נוחה יותר בפתיחה של פורטים וכו'... כרגע יש לי 600EW משהו כזה.. תודה,

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by yotam360,

מחפש IP של שרת PROXY מלונדון

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by nir_varon,

היי לא מזמן החלפתי את הנתב שהשכרתי מבזק ל- Aztech Dsl 600E . ומאז שקיבלתי אותו לא הצלחתי לפתוח פורטים עבור emule, כל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים אני מקבל שגיאה. אם מישהו יכול לעזור או מכיר את הבעיה אני אשמח. ושאלה לא קשורה.. איך אני מבצע עדכון לfirmware? זאת אומרת, מאיפה אני משיג את הקובץ של העדכון .. אם יש ? באתר של החברה אין כלום בנושא... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by avihneo,

הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים