עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WarNet,

היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by Guy950,

ראשית ארצה להתנצל אם אני באיזור הלא נכון, התלבטתי אם לפרסם בתמיכה הטכנית או פה, אבל אני חושב שפה זה יותר יתאים. אז המחשב שלי מחובר לרשת הביתית בוייפי באמצעות כרטיס הרשת של Dlink ורוב הזמן החיבור יציב לחלוטין ומקבל את מלוא המהירות של האינטרנט, כ100 מגה. לאחרונה התחדשתי במכשיר שמיעה חדש ומעבד דיבור חדש אשר עובדים עם סטריימר יחודי בשם ComPilot שהוא מתחבר באמצעות בלוטות' לטלפון או לכל משדר בלוטות' ומזרים את הכל ישירות למכשיר השמיעה שלי. כדי לחבר אותו למחשב קניתי משדר בלוטות' שלא התאים והמוזיקה הגיעה לסטריימר בצורה מעוותת ולכן, לפי המלצת החברה של הסטריימר, קניתי את המשדר של sennheiser שעובד מצוין! אבל בהמשך התגלתה בעיה חדשה שאני לא מצליח לסדר אותה בכלל. האינטרנט שלי התחיל לסב…

3. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש משהו שאפשר לחבר למחשב נייח, והוא ישדר וייפיי. אני לא צריך משדר וייפיי רגיל שמחברים לקיר, כי זה למשהו זמני שאני משתמש בו מדי פעם.. תודה על העזרה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי ראוטר wrt54g של linksys ואני משדרג את המהירות של האינטרנט ל20 מגה. האם הראוטר הזה יוכל לתמוך במהירות הזו או שלא ולכן אצטרך להחליפו? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by OutRaGe,

שלום. שידרגתי אתמול ל-1.5 מגה בנטויז'ן ושמתי לב שהגלישה איטית וההורדות לא מגיעות למקסימום מהירות.. בהתחלה אמרתי טוב זה יסתדר תכף..אבל לאט לאט התחלתי לבדוק את הנושא פתחתי NetLimiter הוא מראה לי שאני מעלה על 0.5 סה"כ כולל הביטורנט. אז כבר מפה הבנתי שזה לא הביטורנט(גם הגבלתי מהתוכנה עצמה להעלאה של 3), לעומת זאת פתחתי את החייגן וראיתי בקצב נשלח שהוא כל פעם עולה ב-10 אלף שהם בעצם 10KB עשיתי עוד בדיקה עם Everest וגם שם רשום שאני מעלה על 10KB/S http://img67.imageshack.us/img67/1773/upload1fs.jpg שימו לב שרשום שהעלתי בסה"כ 72 מגה בשעתיים - יש לי העלאה של 128 קיי שזה מקסימום 13~ בחישוב מהיר אני יכול לעשות 47 מגה בשעה 94 בשעתיים..או להסתכל על זה לא כמקסימום אלא כ-10קיי שזה נותן 3…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, בדיוק התקשרו אלי להודיע כי הקימו תשתית חדשה בבניין שלי, והציעו מחיר די משתלמים. משום שהבנתי שב-unlimited זה עובד מצויין, מסקרן אותי לדעת האם גם בפרטנר זה מוצלח באותה מידע, כי עדיין הבנתי שיש הבדל כלשהו. מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת?

8. וגם את הפורט..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by PCguy,

מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by 00Amir,

עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Boomer,

יש משהו מאוד מוזר שאולי תוכלו להסביר לי. לי ולשכן שלי שגר 3 מטר מולי באותו רחוב יש אותו ספק אינטרנט ואותה מהירות ADSL. כשאנחנו שנינו נמצאים באותו סרבר של משחק באינטרנט תמיד יש לו פינג יותר טוב באיזה 30-50. לא משנה אם זה שרת ישראלי או לא. זה מאוד מוזר כי שנינו באותו מרחק מהמרכזיה וגם אם הכבל של בזק עושה איזה עיקוף מסויים עדיין זה הבדל מאוד גדול... למישהו יש הסבר?

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן.. לאחרונה קרה משהו ממש מוזר. עד לפני חודש-חודשיים בערך גלשתי על 10MB, תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. הכל היה חלק בלי שום בעיות. תמיד שהפעלתי סרטים ביוטיוב על 1080P זה נטען ממש מהר בלי שום בעיה. אחרי ששדרגתי ל20MB (כמובן שדאגתי לשדרג גם בספק וגם בתשתית) בהתחלה הכל היה טוב, אבל עכשיו המצב ממש על הפנים ואני מרגיש שזה רק ניהיה גרוע מיום ליום. בטעינת הדפים - וואלה אין ממש הבדל הכל בסדר. אבל שאני שם סרטונים ביוטיוב, קודם כל באופן אוטומטי הוא שם לי על 240P ואין לי מושג למה (יענו חיבור איטי), ושאני שם על 720P הוא בקושי טוען, שלא לדבר על 1080P. משהו ממש דפוק.. בבדיקה בSPEEDTEST זה מראה 20MB, וזה קורה בכל המחשבים. כמו שאמרתי בהורדות, טעינת דפים וכו' אין שום בעיה (לפחות לא שמתי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  18. שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שדרגתי את המחשב שלי ובעקבות כך יש לי כרטיס רשת חדש - Edimax EW-7612PIN V2 שמשום מה עושה בעיות בחיבור. הוא לא תמיד מזהה לי את הרשת בבית (מרחק של 4 מטרים ללא הפרעות) וגם כשהוא כן מחובר אז הגלישה (כולל בדיקה בspeed test) איטית ממש. המחשב הקודם שלי היה עם כרטיס רשת גם אדימקס (דגם 7200 ומשהו) באותו מיקום בדיוק שעושה בעיות, רק שאז לא הייתה שום בעיה. כדי להוכיח שהבעיה היא בכרטיס רשת ולא ברשת עצמה יש לי עוד ראוטר שבדקתי (שגם היה בשימוש פעם והוא עדיין מקונפג כמו שצריך) וגם כרטיס רשת USB (גם של אדימקס) ששניהם עובדים כמו שצריך. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה-7612 (הכרטיס הבעייתי), כולל שינוי תדרים וכל קונפיגורציה אפשרית, אבל שום דבר לא עוזר. גם עדכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אממ בשבוע הזה מסתיים ההתחייבות שלי לשתי החברות שאני איתם לפני שמיהרתי להמשיך אז רציתי לבדוק מס דברים... זה התחיל שהתקשרתי לבזק בין לאומי ענתה לי נציגה שאלתי אותה לגבי מחיר והכל ואחרי זה רק כדי להיות בטוח לגבי המהירות מדובר ב1.5 שאלתי אותה והיא אומרת לי שהמהירות של הורדה והעלה היא 96 מייד אמרתי לה שזה לא הגיוני וכו' אחרי שקיבלתי את המחיר בדקתי אצל 013 גם הוא אמר לי אותו דבר עכשיו רציתי לדעת בדיוק מה המהירות כי לפי מה שאני יודע זה 190~200 הורדה והעלה היא 16 מדובר על ספקית + כבלים (שנשארים בכל מקרה) אז מישהו שיש לו ויודע מאה אחוז שירשום פה כי העניין נראה לי דיי מוזר

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by יוני777,

אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.

22. Started by coran,

שלום! אני לומד ל ccna הלומדה של סיסקו משהו אולי מכיר סיכומים בעברית שיכלו לעזור לי כי יש כמה דברים שאני לא מבין וזה מאוד יעזור לי להבין תודה מראש רן

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by DontPanic,

ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום, אני ואח שלי מחוברים ברשת כבר הרבה זמן... בזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לרשת מהמחשב שלי שהתקנתי בו SP3 (לשנינו ווינ 2000 פרו) ולשני SP2. מהמחשב השני אני כן מצליח ולא רואים אותי... זה התחיל רק מאז SP3.. ובנוסף רק היום אחרי שיש לי הרבה זמן את החבילת שרות הזאת, השיתוף אינטרנט פתאום לא פועל... לי זה נותן את ההודעה הזאת שאני מנסה להכנס לרשת יש למישהו רעיון איך אני עושה שאני אוכל להכנס לרשת, ובנוסף שהשיתוף אינטרנט ימשיך לעבוד? תודה מראש, אור.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים