רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה של בזק ואני מרוצה לאללה... אבל קיבלתי הצעה מפתה פ33ות מברק כמעט חינם! (10 שקל בחודש בלי התחייבות - מסלול סטודנטים של אחותי) השאלה אם כדאי לעבור אליהם?!? איך האינטרנט שלהם!?! יש הרבה ניתוקים?? הפינגים גבוהים?! לא לשכוח שהמחשב שלי דלוק כל השבוע ורק מוריד כל הזמן מכל מיני מקומות ואני משחק מלא ברשת ככה שהפינגים חשובים לי בבזק אפעם לא התנתק והפינגים היו נמוכים.. מה אתם ממליצים?!?! לעבור או כבר להישאר בבזק..?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני פותח את הinternet explorer באתר לימודי פסיכומטרי כלשהו ויש שם דפים פנימיים כאשר אני רוצה להכנס אליהם או שהם נפתחים ונסגרים כעבור כמה שניות או שהם לא נפתחים בכלל ביטלתי את הpopup blocker מדוע הם לא נפתחים כראוי??? אודה לתשובה מהירה חשוב לי ביותר.... יש לי windows xp sp2
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את ה-IP שלי שלא יהיה קבוע, במידה שאני יכול בלי לדבר עם ספקית האינטרנט...ועוד משהו לא ראיתי כאן אם כתוב איך אפשר לעשות כתובת IP שתוצג ולא יוכלו לראות את ה-IP שלך (התכוונתי ל-Proxy)
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם אפשר פחות אז עדיף אם יש ראוטר אלחוטי שמתחבר בחוט למחשב אחד ובאלחוט למחשב השני אז אני אשמח לכזה ולהמלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כן אם אין או שלא מומלץ אז אשמח להמלצה על ראוטר + שני כרטיסי רשת בתקציב הנ"ל רצוי אם אפשר אפילו 350 ש"ח בערך.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,אכשיו אני לא יודע איך להתחבר ומה להתקין :'( איך להתקין את החייגן/כרטיס רשת וכו'.... אני ב 012 net 2.0 CABLE--בבקשה תעזרו לי ---- :-X
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז הוא נפתח ופתאום יוצא ואני לוחץ שוב וזה בסוף נכנס. מדוע זה קורה מה הסיבות לכך?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה פורטים של רד אלרט 2? או איך אני יכול לדעת לגבי כל משחק ומשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-