רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרה אם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLES בקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר.... בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב בימים האחרונים האתר http://www.torrentleech.org לא עובד לי הוא פשוט מראה שגיאה HTTP 403 אסור ואחרי איזה 20 רענונים זה פתאום עובד ובגלל שהחלפתי ראוטר לפני יומיים קשה לי לדעת אם זה מזה או שיש בעיה באתר... תוכלו בבקשה לנסות להכנס גם ולעזור לי...תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעם במדריך מצויין באתר של הגברת האות האל-חוטית בכרטיס רשת וראוטר אך אני לא מוצא אותו מישהו יכול בבקשה להכווין אותי את המדריך הזה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
טוב אז נראה שכולם ממליצים ללכת על WRT54GLוLinkSys וכך אני אעשה. השאלה שנותרה זה איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? הבנתי שזה לא ממש משנה אבל בכל זאת? מה עובד טוב עם הנתב הנל?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של 3COM שמחובר אליו מחשב עם כבל ישיר, ושני מחשבים נוספים ברשת אלחוטית. שני המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית ממוקמים אחד ליד השני. אחד עובד כמו שצריך ב-high quality signal השני (שיושב לידו) סובל מניתוקים כרוניים (כל דקה בערך) ומראה שהוא ב-low quality signal. ניסיתי להחליף בין הכרטיסי רשת בין שני המחשבים ועדיין יש את אותה בעיה באותו מחשב, מה שאומר שהכרטיסים בסדר גמור כנ"ל הראוטר.. התקנתי את הרשת בצורה הבאה: התקנתי את הדרייברים לשני הכרטיסי רשת, נתתי להם את הdefault gateway של הראוטר, נתתי להם אייפי שונה בקלאס של הראוטר. יש רשת, יש אינטרנט, יש פינגים (כל עוד המחשב הבעייתי מחובר) בנוסף יש בשניהם נורטון אנטיוירוס 2006 מעודכן. יש למישהו מושג מה גורם לקליטה…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל את המחשב שלי דרך מחשב אחר איך אני עושה את זה? איך אני מגדיר בכל מחשב??? והאם יכולים לפרוץ לי בגלל זה???
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מס' ימים עם סופות הברקים שהתחוללו במקום מגוריי הנתב שלי הלך לעולמו. היום החלפתי לחדש, במסגרת האחרית, לאותו הדגם. נכנסתי ישר להגדרות, עדכנתי קושחה, לאחר מכן הגדרתי את היוזר, סיסמאות וכל שאר ההגדרות הרגילות. לשמירת כל השינויים הראוטר ביצע ריסט. ניסיתי להתחבר עם הסיסמה החדשה...והחיבור מוגבל. קורה כשהסיסמא איננה נכונה.. אלא שהיא כן נכונה! ניסיתי את שתי הסיסמאות, שזהות למה שהגדרתי בקונפיגורציה של הראוטר ובכל זאת הראוטר מסרב לתת לי להתחבר אליו. אני לא מצליח להעלות את הממשק משתמש שלו לא אלחוטית וגם לא כשאני מחובר אליו חוטית ומנסה להתחבר לאתר. אני רואה אותו ברשימת רשתות אלחוטיות אבל לא מצליח להתחבר אליו. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש אפשרות לעשות לו ריסט לדיפולט בצו…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של חברת D-LINK (דגם 714p+). תקנו אותי אם אני טועה (וגם את היצרן), צריך לחבר כבל רשת מהמודם לכניסת הWAN של הראוטר, ומאחת היציאות של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב שלי... וזה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא בשלב הבא שאני אמור להגדיר את הראוטר במחשב.... היצרן אומר אחרי כל חיבורי הכבלים האלה אני אמור לפתוח את הדפדפן ולרשום http://192.168.0.1 וזה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא קורה. יש למשהו פתרון ??? סליחה על השאלה של המתחילים אבל זה הרג אותי אני לא יכול יותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הצלחתי בשעה טובה ומוצלחת לחבר את שתי המחשבים שלי לראוטר, סידרתי את האינטרנט ואני מנסה לשתף קבצים בין שתי המחשבים... הבעיה היא שרק המחשב של אחי מזהה את המחשב שלי ברשת, ואני לא מצליח לזהות את המחשב של אחי... זאת אומרת שאחי יכול לקחת ממני קבצים כמו בכל רשת ואני לא מצליח לזהות אותו יש למשהו רעיון למה זה ככה ???
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית שנפרשת על 2 קומות (בין הקומות יש מגבר כדי שתהיה קלטה גם בקומה העליונה), הרשת כוללת שני מחשבים נייחים ומחשב נישא אחד. לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב נישא ואחרי שהוא התחבר לרשת (דרך המגבר) קיבלתי הודעה על "limited connection", ובה היה כתוב שחלק מהאפשרויות של הרשת כמו גלישה באינטרנט אולי לא ייפעלו, ובאמת לא הצלחתי לגלוש או להכנס לאתרים בשום צורה אחרת. שני המחשבים האחרים פועלים כרגיל.. ניסתי לעשות תיקון לרשת, לכבות ולפתוח אותה, אבל כלום לא עזר.. מה אפשר לעשות? ורציתי לדעת עוד משהו.. במקרה שהתחברתי לרשת אלחוטית ואני רוצה לגשת לקבצים שנמצאים במחשב אחר ברשת, איך אפשר לעשות זאת אם אני לא חבר באותה workgroup? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-