רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום לכלום ... לאלה שמבינים בתקווה שתעזרו ,איך אפשר להפוך את מערכת הפעלה XP למערכת בלתי מוגבלת לכניסה ב-RDP שליטה מרוחק כרגע המערכת נותנת כניסה בRDP רק למשתמש אחד ואני רוצה לפרוץ אותו לבלתי מוגבלת אשמח לתשובה אני מכיר תוכנות שאיתם אפשר להתחבר \להשלתט על המחשב דרך אינטרניט ואת זה אני לא מחפש...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משומה החלו פינגים של 89~140,אין קליינטים מחוברים ב-Wireless רק 2 ממירים מחוברים ב-LAN ומחשב נייח. ניסיתי לבודד את "הבעיה" הבדיקות נעשו מול הראוטר עם פינגים ל-8.8.8.8 באותו החדר: פינגים דרך הנייח WIN7 ל-8.8.8.8 מתקבל 89~ דרך נייד WIN7 מחובר בWIFI מתקבל 89ms לעיתים קפיצות של 120~600ms לא יציב במיוחד צ'אנל אוטו' נבדק דרך livecd בנייח פינגים של 86ms. נבדק דרך הראוטר - פינגים של 86ms Pinging 8.8.8.8 with 64 bytes of data: Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=1 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=2 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=3 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=4 Ping statistics for 8.…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש לכם המלצות למכישר תקשורת אלחוטית לוידאו וקול שניתן להעביר מטלוויזיה למחשב או הפוך וכמו כן להקליט את התוכניות המשודרות במחשב
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי הוט בוקס (ספק: בזב"ל) - אני מחובר פיזית עם כבל למחשב שלי ההוטבוקס מוגדר כנתב עם WIFI. יש ברשותי נתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL .. אני מעוניין ששני הנתבים ידברו בינהם אלחוטית (לא חכמה לחבר כבל בין ההוטבוקס לראוטר השני) כדי שהלינקסיס "ימשוך" אינטרנט אלחוטית מההוטבוקס ויפיץ אותו אלחוטית (AP ? ) איך עושים זאת? ההוטבוקס והלינקסיס ישבו ב2 חדרים שונים, הלינקסיס יהיה רק לצורך הגברת האות האלחוטי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני משוחח עם חבר בסקייפ הוא ציין שיכול להפעיל לי את האינטרנט ובאמת עשה זאת ואף הציג בפניי את ה-IP שלי, זו כבר פעם שנייה שהוא עשה זאת, איך זה הגיוני? ואיך אוכל להתגונן מזה? אצטרך לאבטח את הראוטר שלי?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בבית ראוטר dlink u6740u של בזק בקומה הראשונה מחוברים אליו בדרך כלל בוויפי לפטופ ופלאפונים דרכו עובר הקו לקומה השנייה ושם מתחבר לראוטר apple airport extreme אליו מחוברים עכשיו בוויפי 3 לפטופים ופלאפונים )גם כשניתקתי מהאפל וחיברתי ישירות את הקו ללפטופ הבעיה התרחשה) וחוץ מזה מתחבר לראוטר בקומה התחתונה גם 2 קופסאות vod של יס שגם הוי או די לא פועל הרבה פעמים הבעיה זה שמדיי פעם האינטרנט פשוט קורס עד שעושים ריסטרט לראוטר אבל שמתי לב שבאופן קבוע כשאני מוריד טורנטים כבדים האינטרנט חלש ולא יציב ובסוף מתנתק זה קורה כל פעם בשלבים שונים בהורדה ולא חוזר האינטרנט עד שאני עושה ריסטרט לראוטר כשאני מנסה להוריד קבצים גדולים בהורדות ישירות וכאלה אין בעיה כמעט השאלה…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר חבר שלי הפיל לי את הראוטר לכמה דק' ולאחר מכן זה עבד, ולאחר כ-10 דק' לא היה אינטרנט לשעה בערך. למה זה? האם התקפות DDOSים עלולות להרוס את הראוטר? איך אפשר להחליף את IP הרשת? תודה.
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מרוצה בגרוש מברק013, לא נכנס למשחקים ברשת יתכן שזה הראוטר לא ענו לי על זה בפורום פה.. הגלישה ההורדה לא יותר מבסדר שאמורה להיות יותר מבסדר.. אלו שהפירו את ההתחייבות כמה שילמתם קנס? [אני רוצה לדעת אם זה אותו דבר אצל כולם]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות: 1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)? 2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה. מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המפצלים אצלי בבית ולהוסיף מנחת לפני המודם. לחכות לטכנאי של הוט שיבוא ויגיד לי שמבחינתו העוצמות תקינות לא בא בחשבון ולכן אני רוצה המלצות לחברה שמייצרת מפצלים ומנחתים איכותיים. על הדרך אשמח לקבל המלצה ללוחץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
NETGEAR 5-Port Gigabit Ethernet 10/100 / 1000Mbps Switch GS205 עדיף על פני TPLINK ועל DLINK ? השימוש: חיבור בכבל רשת ממיר פרטנר,סטרימר שיומי, ממיר יס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, מצאתי סוף סוף אתר שפותר את כל בעיות העברית ההפוכה, ג'יבריש וכל הבלאגן הזה! יש עוד כמה אתרים בודדים כאלה אבל הם לא עשו את העבודה... בקיצור, האתר הזה ממיר ג'יבריש מכל מיני סוגים, עם עברית מוזרה והפוכה, אפילו אם היא משולבת עם אנגלית, ממש הכול. הכתובת שלו היא: http://www.pixiesoft.com/flip
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-