עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני עם ראוטר Edimax 6204wg ואני מאוד מבסוט ממנו הוא נמצא מתחת לשולחן שלי ממש פחות ממטר מהמחשב. אני עם אינטרנט 4מגה ובקרוב אני אשדרג ל10 או 12 מגה, האם אני צריך כרטיס רשת שהוא ממש פשוט? כדוגמא TP-Link TF3239DL שהוא 10/100 או שאני צריך יותר מזה? האם המוצר הנ"ל בעל איכות ירודה שיגרום לירידה בביצועים הן ברשת הביתית והן ברשת האינטרנט? העיסוקים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים אני מתעסק עם המחשבים שברשת שהם אלחוטיים. אני לא אומר מה אני עושה באינטרנט כי לא נראה לי שזה משנה, אלא אם כן אני טועה? אשמח לעצה והמלצה, שיהיה לכם ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BloodyW,

הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. https://hebrew.alibaba.com/product-detail/moca-network-adaptor-1137449059.html?spm=a2700.8699010.normalList.49.49c83b1fTm6Kzm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום , אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS . אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ? קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&k…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by liordavid,

אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי וגם אחרי קריאת ביקורות במספר אתרים לא היצלחתי להבין ולהגיע להחלטה - איזה נתב עדיף? הדרישה היא,נתב עם הביצועים והאמינות(ניתוקים) הכי טוב עד 200 ש"ח (אם כדאי ללכת על יקר יותר אשמח להסבר והמלצה!) האפשרויות שמצאתי הם: NETGEAR : RP614 or WGR614 EDIMAX: BR6204WG or br6204wlg D-LINK : DIR300 LEVEL ONE : WBR3408TX or WBR3406TX TP-LINK : TLWR340G or TLW542G TRENDNET : TEW-652BRP or TEW-432BRP אני קיבלתי המלצה ללכת על ה-EDIMAX BR6204WG מה המומחים אומרים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה

8. בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חברה יש לי בבית שלושה מחשבים על משהו כמו 1.5 (בדרך ל 2.5) מגה ויש לי את הראוטר של בזק של ECI B-FOCuS Wireless 352 והוא ממש מאט לי את האינטרנט ואנלא אוהב אותו במיוחד.... מה שחשבתי לעשות זה להביא מודם מבזק ולקנות ראוטר ושניים מהמחשבים יהיו מחוברים למודם דרך הראוטר והמחשב הראשי ישירות למודם עכשיו אני מעוניין (אם לאף אחד אין הצעה טובה יותר משלי) לקנות ראוטר ואנלא יודע איזה דגם הכי כדאי מבחינת נוחות וקלות בשימוש ובהתקנה... מקורות באינטרנט שיכולים לעזור ותמיכה טובה לראוטר תודה לעוזרים (אגם אני ב ADSL) ...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. היי לכולם, אחרי שהתאכזבתי מה Linksys X6200 שלי. אני צריך לקנות ראוטר חדש (יש לי כרגע מודם ראוטר שאני רוצה להפוך ל bridge) ראיתי את ה ASUS והבנתי שהם טובים מאוד. ואז בנוסף ראיתי שאפשר לקנות אותם ב Gearbest https://www.gearbest.com/asus-router-_gear/ מחירים טיפה יותר הגיוניים. מתלבט בין זה או לקנות משהו אחר סיסקו או צ׳קפוינט. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי ראוטר מסריח, קיבלתי חינם מבזק, וכל הזמן יש בעיות בחיבור, ובהצגת דפי אינטרנט. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  13. מצאתי כאן מדריך ממש נחמד ואינטאיטיבי לרכישת דומיין, תהנו חברים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)

15. אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. היי. כמו הכותר, אני מחפש מתאם אלחוטי לאינטרנט למחשב נייח ומתאם נוסף לטלוויזיה (תומכת). המחשב - לוח אם מסוג: asus p7h55-m lx קישור ללוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/ הטלוויזיה תומכת באלחוט (צריך משהו בחיבור USB). תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. המלצות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. שלום! אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי קניית ראווטר. - יש לי אינטרנט 1.5M בכבלים ואני מעוניין לפצל אותו בין שתי מחשבים בלי הרבה בעיות של הרשת הביתית של הXP (שהייתה לי כבר). הראווטר יפצל את האינטרנט לשני המחשבים ויתפקד כשרת? מחשב מסויים יהייה אמור להיות פועל כדי שהשני יגלוש? אפשר הסבר לגבי התקנתו? צריכים הגדיר במחשבים רשת מסויימת? אני עכשיו משתמש בחייגן אז שאני יתקין את הראווטר כל מחשב ברשת יהייה לו חייגן "עצמאי" שממנו הוא יתחבר? אם זה באמת עדיף על רשת ביתית? אפשר לקבל קישור לראווטר כבלים שעולה לא מעל 500 ש"ח והוא טוב? תודה מראש :-* בבקשה תענו לי על כל השאלות ברצינות כי אני באמת מעוניין לקנות, תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  18. לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום רב, התחברתי לפרטנר בסיבים אופטיים 200 מגה הורדה. אני מעוניין לרכוש ראוטר נפרד , יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Sqeezy,
    • 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום אני סטודנט ומתגורר במעונות בירושלים, אני גולש כעת על תשתית בזק 5 MB ומשלם 60 ש"ח בחודש וספק בב"ל עליו אני משלם 15 ש"ח לחודש (מבצע סטודנטים עאלק). בבזק הציעו לי תשתית 20 מגה באותו המחיר, אבל כששאלתי על 100 מגה נאמר לי שזה יעלה משהו כמו 200 שקל. כמו כן נאמר לי שעליי לשדרג את המודם שלי למודם VDSL. 1) האם מישהו הצליח להשיג תשתית בזק 100MB במחיר שפוי ? 2) האם אפשר להשיג תשתית הוט 100MB במחיר שפוי ? 3) האם כדאי לרכוש מודם VDSL שלא מבזק (באינטרנט מחו"ל או מהארץ) ? 4) האם המודם הנ"ל עובד גם עם התשתית של הוט ? 5) כמה לדעתכם אצטרך לשלם לבב"ל עבור 20MB/100MB כעת ? האם הם יותר איכותיים מהמבצע של 20 ש"ח של הוט ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  24. יש LOGMEIN ויש VNC או משהו כזה. ויש REMOTE DESKTOP של WINDOWS... מה הכי מומלץ? מה עובד הכי מהר? מה עובד הכי מאובטח? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.