רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
נמאס לי להסתובב עם מחשב נייד כדי לבדוק אם אני מקבל IP. יש מכשיר עם שקע RJ45 (עם מסך כמובן) שבודק IP? אם כן - איפה ניתן להשיג?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
להלן מכתב זועם ששלחתי היום למחלקת פניות הציבור ב-012, עם העתקים ל: כאמור, מחלקת פניות הציבור - pniyott@012.net מוקד התמיכה - support@012.net מנהלת שירות לקוחות - מירי לוי - miril@012.net מנהל תמיכה טכנית - ליאור חן - liorch@012.net בנוסף, שימו לב לזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=107365252
-
- 258 תגובות
- 41.4k צפיות
-
-
" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי! אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה... לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה... מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בדירה קטנה בה הראוטר (HOTBOX משולב מודם) נמצא בסלון והממ"ד חולק איתו קיר. עם זאת, הקליטה בממ"ד לא טובה וחשבתי על הפתרונות הבאים, אשמח לדעת מה עדיף: 1) Mesh (למשל Deco של TP-Link) - האם זה פיתרון שבכלל מתאים לממ"ד או שהקרינה מסוכנת? 2) מתאמי אינטרנט דרך החשמל + ראוטר נוסף בממ"ד. תודה
-
- 8 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי להתחבר לברק. מה קצב שאני אקבל ? בחבילה של עד 500k (הזולה)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר בבית שלי על גבי תשתיות קיימות של חוטי טלפון (בלי קו עליהם) רשת מהנתב לממ"ד. יש ממירים כאלו בשוק ? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי רכשתי מפצל רשת של NETGEAR ע"מ לחבר מכשירים שונים ,טלויזיה ,מחשב וממירים שונים ,הכל עובד תקין להוציא את הממיר של פרטנר לפי תשובתו של המוקדן הטכני הממיר רק בחיבור ישיר,היתכן? נא תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דיי ישן THINKPAD W510 של לנובו וכדי לשדרג את מהירות הגלישה קניתי את המתאם הזה https://www.amazon.com/gp/product/B01MY7PL10/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 התקנה קלה ועברה בשלום ,אבל כשאני עומד על הסמן של הרשת האלחוטית מופיע 5ghz 802.11 N ולא AC. האם זה תקין או חייב להופיע AC אדגיש שיש לי כמובן ראוטר שתומך ומוגדר AC.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-