רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
קניתי ראוטר של EDIMAX 6204WG, חיברתי אותו בצורה קווית למחשב נייח, הגדרתי את הרשת והכל עובד יפה. אבטחה לבנתיים, לא שמתי. אפשרות של wireless בנתב פעילה. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לרשת באלחוטי, אבל כשהוא מנסה להתחבר אליה מקבל הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה", כשהוא מחובר לרשת אבל לא גולש (ואין ממנו פינג לאתרים). איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 17 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אם אני מוריד את האבטחה אז הוא מצליח להתחבר אם אני שם WEP הוא לפעמים מצליח ולפעמים לא ואם אני שם WPA2 הוא לא מצליח אף פעם זה קורה לי עם הרבה מחשבים ניידים שנימצאים אצלי מידיי יום
-
- 5 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה...יש לי מחשב נייד מסוג LG E500 ושבב אלחוטי ATHEROS משהו...מותקנת על הנייד מערכת הפעלה VISTA יש לי ראוטר של אדימקס 6400W (או משהו דומה...) ועוד 3 מחשבים בבית. כל הבית מצליח להתחבר לרשת פנאן והוא לא. כשהייתי אצל סבתי התחברתי לרשת האלחוטית בלי כל בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסט לראוטר ריסט למחשב...לעשות סטטיק IP וDHCP...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות הלאה=\
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש של דל. בבית הוא עובד ומתנתק מהאינטרנט פעם באיזה שעה. אבל היום ברשת של המשרד בעבודה הוא התחבר והתנתק מדי דקה והרס לי שעות שלמות של עבודה (גם כשחיברתי עם מתאם רשת אלחוטי חיצוני). בסמארטפון הרשת של העבודה עבדה בלי בעיה. איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הישתדרגנו ל40MB אינטרנט ולכן נאלצנו גם להישתדרג בנתב שקבלנו. לצורך העיניין- dsl 6850U. האינטרנט עד שהחלפנו עבד כמו שצריך (היה 10MB) ואחותי יכלה להנות עם המחשב הנייד שלה ממנו דרך הwifi. מאז שהחלפנו המחשב שלה לא מצליח לקבל את האנטרנט כמו שצריך והאנטרנט שהיא קולטת איטי מאוד ולא מאפשר גלישה. המחשב שלי מחובר עם כבל אל הנתב ולכן עובד כמו שצריך, הפלאפון שלי מחובר לwifi והאנטרנט עובד כמו שצריך וגם הטאבלט. רק המחשב שלה לא קולט. זה מה שהוא מראה כשאני עושה אצלה"פתור בעיות": '>http://jpg.co.il/view/551d038911751.jpg/"]"]http:// התשתית שלי בזק האנטרנט מנטוויג'ן- שניהם נמצאים על 40MB. אשמח לעזרה. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-