עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, לאחרונה הישתדרגנו ל40MB אינטרנט ולכן נאלצנו גם להישתדרג בנתב שקבלנו. לצורך העיניין- dsl 6850U. האינטרנט עד שהחלפנו עבד כמו שצריך (היה 10MB) ואחותי יכלה להנות עם המחשב הנייד שלה ממנו דרך הwifi. מאז שהחלפנו המחשב שלה לא מצליח לקבל את האנטרנט כמו שצריך והאנטרנט שהיא קולטת איטי מאוד ולא מאפשר גלישה. המחשב שלי מחובר עם כבל אל הנתב ולכן עובד כמו שצריך, הפלאפון שלי מחובר לwifi והאנטרנט עובד כמו שצריך וגם הטאבלט. רק המחשב שלה לא קולט. זה מה שהוא מראה כשאני עושה אצלה"פתור בעיות": '>http://jpg.co.il/view/551d038911751.jpg/"]"]http:// התשתית שלי בזק האנטרנט מנטוויג'ן- שניהם נמצאים על 40MB. אשמח לעזרה. תודה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ghadad,

שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by amitaiz,

יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי

7. Started by dvdvdv,

יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  8. הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  10. כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by darkman,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by k22,

שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by simla101,

אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SHAHAHS,

יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by miki26,

שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by glia,

היי, יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo G580 ,win 8 64bit שמזהה לי רשתות אלחוטיות ואפילו מצליח להתחבר אליהם. פרט לרשת הביתית שלי שאותה הוא אפילו לא מוצא. בשונה משאר המחשבים בבית והמכשירים הסלולרים שכן מתחברים אליה. מה יכול להיות הפיתרון לבעיה המעצבנת הזאת??????

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by דור28,

הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by dannygnh,

הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by XpR,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד. המחשב נקנה מאורנג לפני כשנה, עכשיו התנתקתי מאורנג ועברתי לפלאפון והם נתנו לי NETSTICK ועכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאירנטנט. עכשיו מישהו אולי יודע עם אורנג במקרה חוסמים את המחשבים ניידים לרשתות אחרות(בדומה למכשירים שלהם).

25. ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים