עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. לא מבין מה הבעיה. מצורף תמונה.

• 35 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. Started by Roeih12,

שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by motizkn,

היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, כאשר אני מחבר את המחשב לראוטר הוא מצליח להתחבר לאינטרנט אבל אי אפשר לגלוש. כל הזמן נותר הודעות על כתובות לא נכונות. בחיבור ישיר למודם ADSL אני מצליח להתחבר ולגלוש. בנוסף ממחשב נייד אחר אני כן מצליח להתחבר ולגלוש דרך אותו ראוטר. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? תודה!

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. זו לא פעם ראשונה שהבעיה הזו קורית - באמצע הורדה עם IDM המחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר מתנתק מהאינטרנט. המחשב הנייד לעומת זאת גולש באופן אלחוטי לרשת הביתית בלי בעיה בזמן שהמחשב הנייח לא מצליח להעלות אתרים. ריסט למחשב הנייח פתר את הבעיה אך זהו רק פתרון זמני והבעיה יכולה לחזור שוב על עצמה. המודם לא איבד סנכרון והחיבור לספק היה תקין לפי מה שראיתי בממשק של הראוטר. האם זה יכול להיות קשור ל-IDM ספציפית או שזה קשור לכרטיס רשת/דרייבר במחשב? תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל, D-Link 2650U במצב Bridge וראוטר TP-Link 1043ND. תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 31 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. להלן הבעיה, מחשב נייח תקין שעבד בדירה X הגיע לדירה Y. ברגע שמחברים כבל רשת למחשב אז הוא מזהה אינטרנט ל-5 שניות ואז מתנתק וחוזר חלילה.. ניסיתי להחליף כבל אחר והבעיה לא נפתרה .. במחשב נייד נוסף שיש לי בבית אין את הבעיה הזו. משמעות הדבר שיש כאן בעיה עם המחשב הנייח שעבד פיקס.. ניסיתי לאפס הגדרות רשת בווינדוס אך זה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

12. שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב נייד בבית שמחובר אלחוטית לאינטרנט דרך ראוטר (חרא) EDIMAX BR6204. הורדתי את האופציה לחסכון בחשמל בהתקנים האלחוטיים של המחשב, ועדיין המחשב מתנתק אחרי כ3 שעות מהאינטרנט. המחשבים האחרים מחוברים בלי בעיה, כלומר כשהנייד לא עובד המחשבים שמחוברים באופן קווי עובדים טוב. הנייד לא מתחבר גם לראוטר עצמו כשמקישים את ה IP של הראוטר. איזה עוד בעיות יכול ליהיות? זה נורא מעצבן שזה קורה כל כמה זמן. מדובר על מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by barbar100,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד חדש מהעבודה(HP) ואיני מצליח להתחבר לרשת. הוא מתחבר לראוטר שלי אולם אינו יכול להציג אך דף מהרשת. מניח שיש כאן בעיית הגדרות ומבקש את עזרתכם(012 והוט לא יכלו לעזור...) תודה מראש בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by malcolmx9,

קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי ראוטר של EDIMAX 6204WG, חיברתי אותו בצורה קווית למחשב נייח, הגדרתי את הרשת והכל עובד יפה. אבטחה לבנתיים, לא שמתי. אפשרות של wireless בנתב פעילה. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לרשת באלחוטי, אבל כשהוא מנסה להתחבר אליה מקבל הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה", כשהוא מחובר לרשת אבל לא גולש (ואין ממנו פינג לאתרים). איך אני יכול לפתור את זה?

• 17 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by civic_ex,

אם אני מוריד את האבטחה אז הוא מצליח להתחבר אם אני שם WEP הוא לפעמים מצליח ולפעמים לא ואם אני שם WPA2 הוא לא מצליח אף פעם זה קורה לי עם הרבה מחשבים ניידים שנימצאים אצלי מידיי יום

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  19. למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by GAGO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Sango,

בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by simla101,

אוקי אז ככה...יש לי מחשב נייד מסוג LG E500 ושבב אלחוטי ATHEROS משהו...מותקנת על הנייד מערכת הפעלה VISTA יש לי ראוטר של אדימקס 6400W (או משהו דומה...) ועוד 3 מחשבים בבית. כל הבית מצליח להתחבר לרשת פנאן והוא לא. כשהייתי אצל סבתי התחברתי לרשת האלחוטית בלי כל בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסט לראוטר ריסט למחשב...לעשות סטטיק IP וDHCP...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות הלאה=\

24. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by onetwo,

שלום, קניתי מחשב נייד חדש של דל. בבית הוא עובד ומתנתק מהאינטרנט פעם באיזה שעה. אבל היום ברשת של המשרד בעבודה הוא התחבר והתנתק מדי דקה והרס לי שעות שלמות של עבודה (גם כשחיברתי עם מתאם רשת אלחוטי חיצוני). בסמארטפון הרשת של העבודה עבדה בלי בעיה. איך אני מתקן את זה?

דיונים חדשים בפורומים