עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Electric Boom,

יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן windows 7 64bit. שניהם לא קולטים את הראוטר אבל יכולים להתחבר ישירות למודם. ניסיתי לבטל את ה-ipv6 וזה לא עוזר. אני רוצה לעדכן קושחה אבל אין לי שום חיבור לראוטר (192.168.2.1), אני לא יכול להכנס לדף הגדרות כדי להעלות את הגרסא שהורדתי. האם יש איזשהו פיתרון עם הראוטר הזה או שאני חייב להחליף אותו?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

3. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SMoKeR,

שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by BindeR,

שלום רב, לאחרונה פירמטתי את המחשב לאחר שהלך HD. לכן הגדרתי מחדש את הoutlook שיכול לקבל מיילים ושלוח מחשבון הגי'מייל שלי. אני לוחץ על כפתור שלח וקבל מצליח להתחבר ומזדהה אבל לאחר מכן זה נעצר ורושם את השגיאה הבאה. אני כמעט בטוח שזה פתיחת פורטים אבל הסיכרון עם גי'מייל עבד לכמה שעות לפני שזה קרה. יש לי רשת אלחוטית של בזק האם לפתוח דרך הנתב או דרך החברה. ROTAL - RTA 1025W נ.ב האם לגבי הפקס צריך לפתוח פורטים גם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by darkman,

עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by wow,

1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by dids22,

כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  14. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Snir001,

שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mimic,

בוקר טוב יש לי שרת עם מערכת הפעלה XP, ועוד שבעה מחשבים שמחוברים עליו, דרך שיתוף. כל המחשבים ממופים לשרת עם כונן רשת, אך לא יכולים לעבוד על הקובץ בו זמנית, כאשר יותר מחמישה מחוברים אל השרת מתקבלת הודעה שיש הגבלה. שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את ההגדרות של ההגבלה? תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by mord,

אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by generalA,

ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by ConeMan,

אז ככה חברים חרשתי קצת גוגל בשעה וחצי האחרונות ואשמח לקצת סדר ואולי פתרון. יש לי בבית לפטופ WINIDOWS 7',כרטיס רשת ומתאם אלחוטי N מובנה. שניהם מתחברים לרשת בהצלחה מקבלים כמובן כתובת IP שונה. אני רוצה לבצע LOAD BALANCING בין השניים כדי למקסם מהירות העברת קבצים ברשת (1043N 4 פורטים של ג'יגה). לשנות ידנית את המטריק של השניים לא מצליח לי, גם דרך שורת הפקודה וגם דרך לשונית ADV . במאפיינים תמיד אחד הכרטיסים מקבל עדיפות (הקווי מן הסתם) ,והמצב כרגע שרק אם אחד נופל השני מגבה במקום לעבוד ביחד. אשמח להצעות פתרון גם אם מדובר בפתרון תוכנתי קיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KaPuT,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lompy,

עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dinozaur1,

היי יש לי ראוטר של טיפילינק מסוג tl-wr841n אני מעוניין לשים סיסמא על מנת שלא כל אחד יוכל להיכנס ולגלוש על חשבוני. אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.