עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wow,

1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by dids22,

כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Snir001,

שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mimic,

בוקר טוב יש לי שרת עם מערכת הפעלה XP, ועוד שבעה מחשבים שמחוברים עליו, דרך שיתוף. כל המחשבים ממופים לשרת עם כונן רשת, אך לא יכולים לעבוד על הקובץ בו זמנית, כאשר יותר מחמישה מחוברים אל השרת מתקבלת הודעה שיש הגבלה. שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את ההגדרות של ההגבלה? תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by mord,

אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by generalA,

ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by ConeMan,

אז ככה חברים חרשתי קצת גוגל בשעה וחצי האחרונות ואשמח לקצת סדר ואולי פתרון. יש לי בבית לפטופ WINIDOWS 7',כרטיס רשת ומתאם אלחוטי N מובנה. שניהם מתחברים לרשת בהצלחה מקבלים כמובן כתובת IP שונה. אני רוצה לבצע LOAD BALANCING בין השניים כדי למקסם מהירות העברת קבצים ברשת (1043N 4 פורטים של ג'יגה). לשנות ידנית את המטריק של השניים לא מצליח לי, גם דרך שורת הפקודה וגם דרך לשונית ADV . במאפיינים תמיד אחד הכרטיסים מקבל עדיפות (הקווי מן הסתם) ,והמצב כרגע שרק אם אחד נופל השני מגבה במקום לעבוד ביחד. אשמח להצעות פתרון גם אם מדובר בפתרון תוכנתי קיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KaPuT,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lompy,

עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dinozaur1,

היי יש לי ראוטר של טיפילינק מסוג tl-wr841n אני מעוניין לשים סיסמא על מנת שלא כל אחד יוכל להיכנס ולגלוש על חשבוני. אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  17. Started by ben582,

היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gideon22,

שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by anna gan,

שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..

21. שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LRa,

אהלן, אני מחובר עם הוט ו-014 לאינטרנט. כבר שבוע שהאינרנט זוחל ברמות של מודם 28.8K. היום התקשרתי לשאול מה נסגר, והתשובה שקיבלתי היא שיש בעיות בתשתית ושהטכנאים עובדים על זה. שאלתי כמה זמן זה אמור לקחת, והנציגה אמרה לי שאין צפי. כלמור זה יכול גם לקחת חצי שנה... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  23. היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.