עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני מחפש לקנות ראוטר WIFI חדש לבית. הכיוון הוא להשתמש בו בתור כונן שיתופי ואוליי גם שרת MySQL. השימוש העיקרי יהיה לשיתוף תכני מולטימדיה דרך XBMC (גם השרת MySQL לאותו השימוש). ראיתי את הסקירה על הדגם הזה - http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm לפי מה שאני מבין, אפשר להתקין עליו DD-WRT ואז משם הדרך לשרת SQL וכונן שיתופי תהיה דיי פשוטה. למישהו יש הצעות אחרות לשימושים שלי? אין לי כרגע הגדרת תקציב כי קשה לי להעריך אז אני אשמח לקבל הצעות מכל מיני תקציבים. תודה.

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. שלום אני מחפש ראוטר חדש לבית שיתמוך בטווח אלחוטי רחב ושיהיה לו קליטה חזקה ושיתמוך בפס רחב VDSL, מה מומלץ לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כיום יש לי edimax BR-6428nS אני מחפש לקנות ראוטר חדש ( ישמש גם חייגן להוט) , שידע להתממשק איתו כrepeater. עדיף לא לחרוג מ200 שח. חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים גם בשימושים עם הרבה חיבורים, אני סובל מכך היום.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by arkadur,

לאחר שנמאס לי מD524 הדפוק שלי, אני רוצה וצריך להתקדם הלאה (גם מבחינת האבטחה) יש את הסדרה החדשה של לינקסיס, ואת הMIMO של אדימקס על מה אתם ממליצים? אני צריך קליטה מעולה ומהירות גבוהה. אני מוכן להשקיע באנטנות חיצוניות אם צריך. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by HellBoY,

שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nisimm,

שלום אני צריך ראוטר חזק לגיימרים וחשוב מאוד שלא יהיו פינגים וניתוקים וכל מיני בעיות מומלץ שיהיה קל בהגדרות כי אני לא מבין בראוטרים אבל אני יודע שצריך לפתוח פורטים ועוד דברים

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. Started by noambaum,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אשמח להמלצות לאחד משולב, איכותי עם טווח גבוה ככל הניתן מתלבט על TP-Link TD-W9980 N600 או LinkSYS X6200 או ראוטר TP-Link Archer VR600 או כל אחד דומה המלצות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by behagai,

שלום לכולם, חיפשתי הרבה בפורום המעולה הזה ואני מוצא כל מיני תשובות שהן ליד... אני מחפש ראוטר איכותי שיחזיק את ההתעללות שלי בו מצד אחד ומצד שני שאני אוכל לשלוט בו בלי שאני צריך להיות טכנאי סיסקו (חשבתי על סיסקו סדרה 800 אבל נפל ברגע שהבנתי שצריך ממש להיות מקצועיים בשביל לטפל בו). כמובן כל זה בלי לקרוס, בלי למות מהחום, בלי ריסטרטים ובלי חופשות באיביזה... :-) אני לא שם מגבלה של כסף, אבל חשוב כמובן שעלות תועלת תהיה טובה. הדרישות מהראוטר הם כדלקמן: 1. תשיתית הוט 200 מגה (כרגע) הראוטר שלהם הפך לברידג'. 2. אמור לתמוך בכ- 20-30 מכשירים בו זמנית (בכל רגע נתון מחוברים מספר מחשבים קווית - לפחות 5, 3 ממירי יס לפחות, צרכניות מדיה על הרשת, מצלמות אבטחה מנו…

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by איש הדחפור,

שלום רב, לאחר חיפושים כושלים בפורום זה, החלטתי לפרסם שאלה זו אליכם. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי חדש. כרגע יש לי מודם פשוט של בזק, שמחובר ל 6204 של אדימקס (תקן g). חבילת גלישה של 5 מגה ADSL של בזק, באיזור פריסה של NGN. בעיקרון, במקסימום מחוברים 2 מחשבים ניידים, 2 אייפונים, ו xtreamer אחד, לטובת צפיה בתכנים ב HD. כולם על ה wifi, ולא מחוברים פיזית. בגלל המעבר לתכנים ב HD, אני חייב לקנות ראוטר תקן N. ניסיתי את ה linksys 120n והוא היה כשלון. הוא היה נתקע פעם ביום, יומיים וזה פשוט לא מקובל. אני צריך ראוטר חזק ועמיד, שלא יתנתק ולא יתקע/יקרוס מעומס. אני אשמח מאוד לקבל המלצות, אני מרגיש קצת אבוד בין כל האופציות הקיימות בשוק. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by psychuil,

היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yarivot26,

היי, אני מחפש ראוטר + AP טוב להחליף את הנוכחים שלי (Level One W8R שקיבלתי מ012). הביתה שלי מורכב מ3 קומות, שמנקודה אחת לנקודה השנייה הכי ארוכה יש בערך 17 מטר. הראוטר הראשי יושב בחדר שלי בקומה העליונה. אני צריך שתיהיה קליטה טובה בחדר של ההורים שלי (קומה אחת מתחת בנקודה הכי רחוקה) ובסלון (קומה ראשונה כמעט בדיוק מתחתיי). השימושים העיקריים זה גלישה, שיתוף קבצים (פועל להקמת שרת NAS) וסטרימינג. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם עבדתי מזה תקופה ארוכה עם 2 ראוטרים ישנים וטובים linksys wrt54gl שמריצים Tomato אחד מהם גם מחובר לסוויץ' ומפצל לי את ה LAN הקווי בבית. הסיבה לשימוש ב-2 הראטורים היא הטווח המוגדל, זה בית עם 2 קומות ואני צריך לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור שאני משכיר. הבעיה: לינקסיס אחד תקול אחרי שרכיב IC מסוים כנראה VR נשרף. אני צריך ראוטר טוב ולא יקר שידע לעבוד WDS עם הלינקסיס שיש לי. אני יודע שבחיבור WIFI זה בעייתי ויש שממליצים לעבוד עם ראוטר מאותו יצרן או אפילו זהים. אז לחילופין, איזה ראוטר אתם מכירים שהוא טוב ולא יקר ואם אפשר שיריץ Tomato או DD-WRT כך שאוכל לקנות 2 כאלו. תודה מראש דיוויד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Nirer,

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yossibm,

שלום לכולם אני משתמש כבד בשיתוף קבצים (בעיקר ביטטורנט), ועכשיו אני נדרש להקים רשת ביתית (שני מחשבים). בעבר היה לי ראוטר והוא פשוט הרג את מהירות ההורדה כי הוא לא תמך במספיק חיבורים. מישהו מכיר ראוטר שלא עושה בעיות לטורנט? חבר המליץ לי על Linksys WRT54GL אבל הוא נראה לי מיושן.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, לאחרונה הציוד הישיש שלי של סיסקו התחיל לקרטע ולכן אני מחפש חלופה אחרת. אני מחפש ראוטר שישמש אותי כ-ap \ repeater שיהיה קודם כל יציב אחרי זה טווח ואחרי זה ביצועיסט אני יותר ויותר נרתע מהציוד של tplink\dlink\edimax היות מניסיון עברו, האם הדברים השתנו ב-3~5 שנים האחרונות?

21. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SEangel,

אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  24. התחברתי לבאנדל של סלקום-נטוויזין 100 מגה (על גבי תשתית בזק). במקום להשכיר ב 10 שקל לחודש את הראוטר המגעיל שסלקום נותנים, מעדיף לרכוש ראוטר משלי. מה מומלץ? לא יקר...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by ConeMan,

מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים