רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא בממ"ד ואין לי כל כוונה להעביר אותו למקום אחר או להתחיל להעביר עם כבלים ארוכים נתב אלחוטי אל מחוץ לחדר כדי שתהיה קליטה. ידוע לי שאין שום הבטחה ששום נתב יעבוד כמו שצריך, ואם זאת: המחשב שלי מחובר כרגע לרשת דרך בזק, מהירות 1.5 מגה (למרות שאני אשמח שיהיה נתב שתומך גם בהוט אם אני יחליט לערוק) תכונה חביבה נוספת: זיהוי מדפסת ברשת האלחוטית. אני מעוניין לארגן רשת ביתית שתכלול את המחשב שלי + מחשב נייד + playstation. אני שולל רשת חוטית רק כי אין לי כוונה להעביר חוטים בכל הבית. שמעתי על נתבים חזקים יותר משהו שנקרא MIMO אם אני לא טועה, אבל הבנתי שזה לא רלוונטי לי כי זה דורש כרטיס רשת מיוחד (מה שלא יהיה ב PS3 שלי ואין לי כוונה לקנות לנייד) בקיצור מחפש נתב טוב ואמין. אגב מ…
-
- 21 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום חייתי יופי עם ה WRT54GL הוותיק שלי ועליו קושחת tomato חמדמדה ויציבה. הכל טוב ויפה והספיק לי יופי במהירות 30M בכבלים (ותאמינו או לא אפילו זה הספיק יופי גם לסטרימינג של תכני MKV 720P ברשת האלחוטית G בבית, עבד מעולה) לאחרונה שדרגתי ל 100M בכלבים מסתבר שכדי להנות מ 100M במחשב ה"ראשי" לפחות אני צריך חיבור LAN של 1GB (אחרת הוט אפילו נותנים לכם refund... פחחח) לצערי הרב הלינקסיס מגיע רק עם LANים של 100M וכשאני מחובר דרכו אני לא מקבל את מלוא המהירות. (כשאני מחובר ישירות להוטבוקס כמודם אז הכל תקין) אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש נתב בן ימינו, ואם כבר אז ברור שבתקן N (למרות שהלפטופ-סטרימר בחדר שינה גם ככה עם כרטיס G, המכשיר ה Nי היחיד בבית זה הנקסוס 5) דגשים לנתב: …
-
- 31 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב, שקיימת בו האפשרות להגדיר לשרת ה-DHCP שיקצה תמיד אותה כתובת IP למחשב בעל כתובת MAC מסוימת. בנוסף, אם קיימת אפשרות QOS - זה ייתרון, אך לא הכרחי. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נתב של TRENDNET שהוא ממש גרוע, הנתב נמצא בקומה שניה בחדר מחשב (חדר קצת צדדי) ואני צריך שהתקשורת תגיע עד לסלון למטה. במחשב למטה יש לי אנטנה חיצונית גם של TRENDNET די גדולה ובכל זאת הקליטה שם היא 40% מעוניין בהמלצה לנתב טוב יותר וחזק יותר שיוכל להגיע עד למטה בטווח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מודם של כבלים, חברתי אותו למחשב אחד דרך USB ולמחשב שני דרך כרטיס רשת. האטרנט עובד אבל כשגולשים בו זמנית ב-2 המחשבים יש ניתוקים. אני מחפש נתב שיפתור את הבעיה ((: Edimax BR6204WG איך הוא ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 מה ההבדל בין הWG לWLG ? ראיתי עוד כמה נתבים באותם מחירים פחות או יותר: Level One WBR3406TX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402292 D-Link DIR300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686551 NetGear WGR614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150552 Edimax BR6204WLG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 TP-Link TLWR641G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418198 Edimax BR6 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח ומודם של בזק ADSL ואני מחפש נתב כדי לחבר אליו את הסמארט טיוי עם כבל - אני לא מעוניין בנתב אלחוטי יש למישהו המלצה על נתב קווי ? בקושי מצאתי כאלה בחיפוש באינטרנט קראתי שאפשר להפוך נתב אלחוטי שיהיה רק קווי אז אני מניח שחלק מהפרמטרים שנדונים בפורומים לא רלוונטיים אם אני הופך אותו לקווי, אז איזה נתב מומלץ ? ואיזה מהירות מינימום אני צריך אם אני רוצה להזרים סרטי HD מהמחשב לסמארט טיוי בעזרת DLNA ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע הנתב שלי נחנק כאשר מפעילים תוכנת p2p במשך 12 שעות או יותר. יש עדיפות לנתב קווי וגם מחיר שנמוך מ-400 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-נתב שקיבלתי מבזק דגם ASUS AM 604G, הוא מחובר בWDS לנתב פשוט תקן G של TP-LINK... הקליטה מאוד טובה, הגלישה באינטרנט וגם משחקי רשת עובדים נפלא(מבחינת PING והכל) בכל הבית.. אך העברת קבצים איטית מהרגיל.. גם שהמחשב יושב קרוב מאוד לראוטר עדיין אני לא מקבל קצב של יותר מ1.5MB ולא משנה לאיזה ראוטר אני מתקרב.. ואם אני מהסלון מקבל בתחילת העברת קבצים 900KB/S, אחרי דקה וחצי/2 הקצב יורד לאיזור ה550 ולבסוף נתקע. הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הוא החלפת נתב הTP-LINK שכידוע לא איכותי כמו נתבים מחברות אחרות.. גם בערך פעמיים בשבוע צריך לנתק אותו מהחשמל ולחבר בחזרה כי הוא פשוט מפסיק לשדר.. או שהוא נהיה מאוד מאוד איטי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חיבור האינטרנט בבית שודרג למהירות של 100 מגה (בזק ובבנ"ל), וצריך להחליף את ציוד התקשורת הישן. אני מחפש נתב+מודם (או נתב בלבד) שתומך ב-HPNA, במהירות הנ"ל וב-wireless כמובן. הבנתי שבציוד שבזק מספקים יש הגבלות/פרצות/תוספות מיותרות (-אשמח אם מישהו יפרט מה בדיוק החסרונות), וכי הזמנה מחו"ל עלולה לא להגיע. אשמח להכוונה לציוד שניתן לקנות בארץ, התמיכה ב-HPNA הקשתה על מציאת ציוד מתאים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-