עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idani1983,

שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. בהמשך לת'ריד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390550.0 האם התחדש משהו מאז ינואר ? כמובן שאני מעדיף נתב התומך בתקן N למרות שלצרכים שלי כיום גם G מספיק.? בנוגע לאדימקס BR-6204WLg האם הוא מומלץ כמו ה-6204wg הדגם ללא ה-"L" שמומלץ ברשימת הנתבים של netcheif ,יצויין שאני כיום עם הסימנס (2141) של בזק והוא מספק את צרכי . תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. 1. איזה נתב אלחוטי פשוט וזול אתם ממליצים לי לקנות... חשבתי על הנתב הבא (Dlink בגלל הניסיון שיש לי איתם) הכי זול בשוק לדעתי ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 יש הארות המלצות ? 2. שאלה נוספת - מעוניין בנתב אלחוטי ומקצועי - נתקעתי בשני נתבים בעלי מפרט טכני זהה אבל הפרשי מחיר מחרידים) א. http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=6&rid=7&sec=0 - שקל 352 http://games.dlink.com/products/resource.asp?pid=370&rid=1369&sec=4 - שקל 980 ב. מה כדאי - המלצות שלכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש נתב אלחוטי לא יקר במיוחד , לחיבור לכבלים. הקאטצ' הוא שהוא חייב עוצמת שידור טובה, כי אני שם אותו בחדר שלי(ליד הנקודה של הכבלים) והוא צריך להגיע למחשב שנמצא בקומה מתחת. עם נתב3com WL-524 של הרשת של העבודה , אני מגיע לשם, אבל מהירות הרשת יורדת ל11mbps, לפחות ככה זה עם המחשב הנייד שלי(WIND). אני מתכוון לחבר שם מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי ודונגל, אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה , אבל בכל מקרה, אני רוצה נתב חזק. אולי בכלל כדאי להשקיע בנתב 801.11n? הבנתי שיש להם טווח גדול בהרבה... אה , ושתהיה גם אבטחה נורמלית , לא ההWEP הבדיחה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. התוכן בכותרת ^ עדיפות גבוהה מאד לרכוש ב http://bug.co.il/ תודה תודה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. Started by amitha73,

שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Cypherlz,

אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים

15. המחשב שלי נמצא בממ"ד ואין לי כל כוונה להעביר אותו למקום אחר או להתחיל להעביר עם כבלים ארוכים נתב אלחוטי אל מחוץ לחדר כדי שתהיה קליטה. ידוע לי שאין שום הבטחה ששום נתב יעבוד כמו שצריך, ואם זאת: המחשב שלי מחובר כרגע לרשת דרך בזק, מהירות 1.5 מגה (למרות שאני אשמח שיהיה נתב שתומך גם בהוט אם אני יחליט לערוק) תכונה חביבה נוספת: זיהוי מדפסת ברשת האלחוטית. אני מעוניין לארגן רשת ביתית שתכלול את המחשב שלי + מחשב נייד + playstation. אני שולל רשת חוטית רק כי אין לי כוונה להעביר חוטים בכל הבית. שמעתי על נתבים חזקים יותר משהו שנקרא MIMO אם אני לא טועה, אבל הבנתי שזה לא רלוונטי לי כי זה דורש כרטיס רשת מיוחד (מה שלא יהיה ב PS3 שלי ואין לי כוונה לקנות לנייד) בקיצור מחפש נתב טוב ואמין. אגב מ…

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by menihen16,

שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש. כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח. אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה. שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT. והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים. שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב. הבנתי שהנתב הזה הוא טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו. ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית. אם אני צריך לה…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by liordavid,

שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. עד היום חייתי יופי עם ה WRT54GL הוותיק שלי ועליו קושחת tomato חמדמדה ויציבה. הכל טוב ויפה והספיק לי יופי במהירות 30M בכבלים (ותאמינו או לא אפילו זה הספיק יופי גם לסטרימינג של תכני MKV 720P ברשת האלחוטית G בבית, עבד מעולה) לאחרונה שדרגתי ל 100M בכלבים מסתבר שכדי להנות מ 100M במחשב ה"ראשי" לפחות אני צריך חיבור LAN של 1GB (אחרת הוט אפילו נותנים לכם refund... פחחח) לצערי הרב הלינקסיס מגיע רק עם LANים של 100M וכשאני מחובר דרכו אני לא מקבל את מלוא המהירות. (כשאני מחובר ישירות להוטבוקס כמודם אז הכל תקין) אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש נתב בן ימינו, ואם כבר אז ברור שבתקן N (למרות שהלפטופ-סטרימר בחדר שינה גם ככה עם כרטיס G, המכשיר ה Nי היחיד בבית זה הנקסוס 5) דגשים לנתב: …

• 31 תגובות
    • 10.1k צפיות
  22. Started by אביחי לוי,

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by timont,

3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by smoke_man,

בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב, שקיימת בו האפשרות להגדיר לשרת ה-DHCP שיקצה תמיד אותה כתובת IP למחשב בעל כתובת MAC מסוימת. בנוסף, אם קיימת אפשרות QOS - זה ייתרון, אך לא הכרחי. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.