עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nemesis,

שלום לכל בעלי הלינקסיס המדובר. אפשר לקבל מכם הערכת קצב העברה ברשת ה-Wireless שלכם? משום מה אני לא מצליח לבצע Streaming חלק של DVD שנמצא במחשב השולחני שלי, ולכן בדקתי את קצב ההעברה ברשת שמגרד את ה-20 מגהביט מקסימום. אפשר בבקשה מדידות ביצועים שלכם כולל דגם כרטיס רשת אלחוטי שבדקתם איתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  4. האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מנסה לעשות שיתוף תיקייה ברשת במחשב בבית. ואז רושם כתובת IP בבית. והולך לעבודה ומשם אני ניכנס למחשב מרחוק דרך כתובת IP להגיע לשיתוף קבצים ברשת שעשיתי בבית. ולא היצלחתי להיכנס ברשת שיתוף תיקייה. הודעה אומרת ``הכתובת לא נימצא ברשת...`` האינטרנט בבית מחובר תמיד ועובד טוב. לאחרונה היגדרתי באנטי וירוס סיקיוריטי 2006 מקאפי. שיהיה פתוח לכניסה למחשב שלי בבית דרך אינטרנט.אני עשיתי בחלונות XP שיהיה ניפתח חלון צריך להירשם שם משתמש וסיסמא.וגם פתחתי ראוטר פורט TCP 3389. בעבודה לא היצלחתי להיכנס למחשב בבית שלי ולראות שיתוף תיקייה ברשת. אני לא צריך תוכנות תוספות כמו VNC או תוכנה רשת שאפשר לעשות דברים כאלה. אני רוצה רק ורק מה שיש לי במחשב בבית זה חלונות …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  8. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  10. יש לי חיבור דרך תשתית כבלים וספק 014 האייפי לא משתנה לי גם אם אני מתנתק ומחייג מחדש דרך החייגן יש למישהו למה האייפי לא משתנה לי ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by EroSenin,

אני פרמטתי את המחשב והגדרתי את הראוטר והוא רושם לי שזה יתחבר אבל משום מה אין אינטרנט במחשב השני והתקנתי כרטיס רשת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by QttP,

ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. Started by rani,

ככול השפינג קטן זה יותר טוב? או ההפך?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. -מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by Aviv C,

לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  21. יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by roey1,

אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  24. Started by ozwrx,

יש לי מחשב כמי שמפורט ב"במחשב שלי" עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי סימן קריאה על הכרטיס רשת במאפייני חומרה ובשביל להפעיל אותו אני חייב להסיר את הרכיב ע"י DELETE ואז לעשות רענן ואז הוא מוצא אותו שוב והפעל הוא עובד אני לא מבין למה הוא רושם סימן קריאה על הכרטיס אם בעצם הוא מזהה אותו הוא רושם NFORCE........המשך ולפני זה סימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? הסרתי והתקנתי שוב את הדריברים וזה לא עוזר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני לקוחה של נטוויז'ן עם התשתית של הוט. אז למי אני צריכה לפנות לגבי שינוי חבילת הגלישה? והאם יש מהירות העלאה נורמלית באחת החבילות? (במחיר שפוי) אני משתמשת בביטורנט, וזה מעלה לי על 18KB וזאת באסה כי יש לי רטיודפוק בגלל זה! אם אני אומרת לנטוויז'ן שאני רוצה לעבור ל012 נגיד, כי יש להם מהירות העלאה יותר גבוהה, יש מצב שהם עושים לי הנחה?

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים