עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. היי, כרגע בבית המדובר מורכבים 3 ראוטרים ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 5 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית. ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית. עוד ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת+ עוד 5 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית. במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה. אני רוצה ליצור מצב שבו תהיה רשת אלחוטית אחת בכל הבית, אני לא רוצה פתרון של מגדילי טווח כי אני רוצה להמשיך ולהשתמש ברשת הקווית שיש לי כרגע בבית, ואני לא רואה היגיון בלהשתמש במגדילי טווח כשאני יכול פשוט להשתמש ברשת החוטית ולחבר אליה את הראוטרים. האם פתרון של MESH ייתן לי את מה שאני מבקש? תודה.

3. יש ברשותי ראוטר (siemens sl2-141 ) שממוקם רחוק מהחדר בו אני משתמש ברשת ואני מחפש דרך להגביר את האות. אשמח לקבל המלצות כיצד להגביר את הסיגנל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ScreameR,

אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by זאק,

שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. לדוגמא מחשב נייד שנמצא בבית בזמן אחד, אחר כך נמצא במשרד. גם בבית וגם במשרד יש מחשב שולחני שגם עליו עובדים. המטרה: לסנכרן תיקיות מסויימות כמו Favorites ו-My Documents בין שלושת האתרים הפיזיים הללו כאשר הלאפטופ נניח הוא החולייה המתווכת (או אולי האינטרנט יהיה המדיום המגשר). יש הרבה תוכנות כאלה בשוק. השאלה שלי אם מישהו פה כבר התנסה עם כמה מהן ויכול להמליץ. מחיר התוכנה איננו רלבנטי ;-)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by niro1,

שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by GaTor120,

אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים, בבית שלנו (2 קומות) יש בקומה העליונה ראוטר G256DG ובקומה התחתונה התקנתי ACCESS POINT. בקומה התחתונה האינטרנט לא יציב (בחלק ממחשבים ניידים נאבק להתחבר ולצרוך אינטרנט), הטווח לא מיטבי. כיום ה-ACCESS POINT מוזן בכבל RJ45. הייתי שמח לקבל המלצות ל-ACCESS POINT, משתדל לא להשתגע עם התקציב, כזה שיתן לי מענה טוב, פריסה טובה ויתמך בצורה טובה בכל הלפטופים (עם אפשרות להגדיר BRIDGE עם הראוטר למעלה). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by RS4,

אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייה אני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיה ואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשור ובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by amirn,

היי אני רוצה להקים אתר ומחפש חברה אמינה ולא יקרה להחזיק את האתר, בנוסף אני רוצה לרשום DOMAIN עם סיומת .COM אילו חברות מומלצות בארץ או בחו"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by asdqwe,

שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

19. Started by redead,

צרכים ביתיים לארון תקשורת.. תודה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  21. הי אני נמצא ביוסטון ביומיים הקרובים ואני מחפש ראוטר חזק שיוכל לנהל לי את הרשת בבית בצורה יעילה אני צריך שהנתב ידע לתת לי עדיפות כמה שיותר גדולה ל 2 עמדות משחקים בעוד שמעמדה אחרת מתבצעת הורדות וישנם לפחות עוד 3-4 צרכנים מזדמנים (טלפונים וכדומה) מחיר בסביבות ה 100 דולר רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שלום לכם, אני כרגע מבצע מיני-פרוייקט של הקמת רשת ביתית\משרדית. הרשת תהיה מחוברת ככה"נ להוט-בוקס, ויש בה כ2-3 מחשבים נייחים ללא כ.רשת אלחוטי. ולכן אני מחפש המלצות חמות ל: 1. ראוטר עצמתי ואיכותי עם קליטה טובה ועם תמיכה בכמה שיותר כ.רשת אלחוטיים (מכיוון שיש מס' לפטופים ישנים במשרד אשר נמצא בבית) שיתחבר להוטבוקס של חברת HOT שישמש כמודם בלבד 2. כ. רשת אלחוטיים למחשבים נייחים, עם מערכת הפעלה XP ומעלה לא משנה לי אם USB או שיתחברו ללוח-אם. מה שיהיה איכותי יותר, אותו אני אעדיף לרכוש. אשמח להמלצות חמות בנושא ואפילו המלצות לחנויות שמהן מומלץ לרכוש את המוצרים תודה רבה

25. Started by Nihility,

הכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם כל הזמן גורם לי למסכים כחולים בחלונות כשהוא תחת עומס. נשבר לי, אז אני מחפש כרטיס רשת איכותי וטוב (הלוח אם אומנם זבל אבל לא בא לי לשפוך עליו עוד כסף). אני לא בדיוק יודע מה אני מחפש אבל הכיוון הוא לא משהו גנרי. רצוי כרטיס שיספק ביצועים טובים ברשת ביתית. שאף אחד לא יעז להציע את הkiller ;D תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.