עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by Torian,

בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by splitman,

שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לדוד שלי יש מודם של בזק מעאפן עכשיו הצעתי לו שיחליף אותו למודם שהוא גם נתב כי הוא מתכנן לעשות רשת אני הצעתי לו את הECI 312 מה הכי ממולץ והכי חשוב שתוכלו לעזור לי פה לקנפג אותו לנתב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by abarbotel,

יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  8. מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by horacio,

האים יש מדריך בבקשה? ואים לא אפשר הסבר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  11. חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. יש דבר כזה בארץ ?

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. משהו דומה למוצר הבא של D-Link - http://www.dlink.co.il/il/products/2/1326.html הרעיון - רכישה של SIM עם חבילת גלישה באירופה וע"י הראוטר שיתוף מספר מחשבים בגלישה הסלולארית. אני לא מצליח למצוא מכשיר דומה בארץ. הפניות למוצר/ספק מתאים, בשרשור או בפרטי יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.

16. Started by Nirer,

שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by Nirer,

1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  18. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Yair Shamir,

יש לי בבית את המגבר TL-WA850RE אבל אין לי מספיק קליטה במקום שבו אני רוצה להגדיר את הWI FI. ניסיתי לחבר כבל מהנתב למגבר אבל הבנתי שהוא רק מגביר את האות ולא מייצר רשת חדשה. חיפשתי מגברים דומים ברשת אך התבלבלתי מכל הנתונים, אני מחפש משהו קומפקטי שרק מתחבר לשקע חשמל ולכבל רשת ויש לי WI FI, משהו בסגנון הזה: http://www.7inova.com/ProductShow.asp?ID=279 אבל לא מצאתי את החברה הזאת כמעט בארץ. יש המלצות למישהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???

21. לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים