רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן..... אני בשבועיים שלוש האחרונים עשיתי סקרים קלים בין הספקים כי רציתי לעבור ספק/לשדרג ל2 מגה כרגע אני ב1.5 ואני משלם - 90 שקל לנזק בינלאומי!! 128 שקל לבזק!! 20 חכירה על המודם לבזק!! יעני 238 שקל בשביל 1.5... די יקר לא? טוב אז מסתבר ש2 מגה יותר משתלם ויותר מהר!! מחירי הספקים ל2 מגה- בזק בינלאומי - 59 לחודש נטוויזין - 65 לחודש קווי זהב - 68 (או 65 אבל אין הבדל כזה גדול) ברק - גם בסביבות 65-68 וכל המחירים הנ"ל הם בתנאי התחייבות לחצי שנה לספק....... טוב בגלל שאני לקוח ותיק ולקוח רשת של נזק בינלאומי הצלחתי בלחץ רב וקשה להגיע להסכם של 59 שקל לחודש ללא התחייבות....... די שווה...... זה יוצא לי יותר זול ב30 שקל ויותר מהר... אבל הקאץ' הוא בזק..... כאן מעלים לך את המחיר לי יש …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך HUB הכי פשוט לחיבור(אולי) אקס-בוקס שתהיה לי(אולי) משהו מאוד פשוט, שיתחבר למחשב ולבוקס. מה המחירים הסטנדרטיים?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היום הגעתי להחלטה, האינטרנט והתשתית שלי לוקחים יותר מדי. --- 750/96 - 80שח - 012 קויי-זהב. 40שח תשתית HOT. יוצא 120שח לאינטרנט איטי . -- האם יש משהו לעשות בנידון? אוליי יש תשתית וספק אחרים? תודה לעוזרים. -- אם הנושא לא במקום אז תעבירו בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לדוד שלי יש מודם של בזק מעאפן עכשיו הצעתי לו שיחליף אותו למודם שהוא גם נתב כי הוא מתכנן לעשות רשת אני הצעתי לו את הECI 312 מה הכי ממולץ והכי חשוב שתוכלו לעזור לי פה לקנפג אותו לנתב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה בארץ ?
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משהו דומה למוצר הבא של D-Link - http://www.dlink.co.il/il/products/2/1326.html הרעיון - רכישה של SIM עם חבילת גלישה באירופה וע"י הראוטר שיתוף מספר מחשבים בגלישה הסלולארית. אני לא מצליח למצוא מכשיר דומה בארץ. הפניות למוצר/ספק מתאים, בשרשור או בפרטי יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-