רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תיראו אני רוצה להעביר כמה קבצים ואני לא יודע איפה בידיוק נמצאת התיקיה הזאת... אני לא יודע באיזה תיקיה אני צריך לשים את הקבצים... יש לי המסמכים שלי,תיקיות השיתוף שלי,הצג מחשבים בקבוצת עבודה........ איפה לשים??? בכל מחשב זה אחרת השם של התיקיה אז אני דיי מסתבך... תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מודם ראוטר DG834NU Netgear מבזק. היתה פה איזו תקלה איזורית של בזק או משהו. אז אחד החברים ריסט אותו, לא יודע מה בדיוק הוא עשה, אבל כל ההגדרות התאפסו ועכשיו הרשת האלחותית עובדת ב-"WPS". אני יכול לשלוט בהגדרותיה רק דרך העמוד הזה http://bnet.bezeq.co.il ובא לי להקיא על המסך. בהגדרות הנתב - Advanced \ Wireless Settings יש עכשיו רק WPS push-n-connect או WDS. מוצג מידע על הרשת האלחותית ללא שום אפשות לשנות שם משהו מלבד הגדרות WPS כמו disable router's PIN או keep existing wireless settings. זה לא עוזר לי, איפה ה-WPA / WPA2 נעלמו ?! אני תקוע פה עם WPS ראיתי את הכפתור הפיזי של WPS בחזית הנתב. הוא מהבהב לו. ברור לי העניין של חיבוריות פשוטה בליצות כפתור אבל כל מה שאני רוצה זה את ע…
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר בדירת סטודיו קטנה שיש לי בה מקרר טלויזיה מיקרוגל. בדקו לי את הראוטר ואמרו לי שכנראה הבעיה בגלים בבית. השאלה שלי היא האם זה נפוץ בדירות קטנות או שפשוט הראטור שלי מעפן? הבעיה היא לא במחשב כי זה קורה בכמה מחשבים
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי סטרימר (mi box) שנמצא רחוק מהראוטר ומאחורי כמה קירות. כרגע אני סובל מבעיות תקשורת שגורמות לתקיעות בשידור והתנתקויות. הבנתי שיש אופציה של מגדיל טווח אבל הוא יצטרך גם להיות מאחורי כמה קירות מהראוטר. יש אפשרות לעשות נקודת רשת בקיר ליד הסטרימר ולהוסיף ראוטר נוסף? (לסטרימר אין אפשרות של חיבור רשת קווי לפי מה שראיתי) או האם קיימות אופציות נוספות? בנוסף האם יש דרך לנהל הגבלות רוחב הפס של המכשירים השונים בבית במקום מרוכז? כי נראה לי שמכשירים אחרים לוקחים רוחב פס לסטרימר והייתי רוצה שהוא יקבל עדיפות בזמן השימוש.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בטח תשאלו למה צריך ICS עם אלקטל משודרג? התשובה היא ששידרגתי את האלקטל לפני קניית ה-Switch, וכרגע המחשב שהוא Client של ה-ICS הפסיק להיות מקושר לאינטרנט. מישהו יודע מדוע? הנחתי שהיות וה-ICS Server עושה את כל עבודת הקישוריות לאינטרנט, הוא עדיין יוכל לעשות זאת גם כאשר יחובר לאלקטל המשודרג. כרגע יש לי מחשב אחד (ה-ICS Server) שעובד ישירות מול האלקטל ומחובר לאינטרנט, אך השני (ה-ICS Client) לא מצליח להתחבר. ה-Switch כבר הוזמן, אך בינתיים יש למישהו הצעה לשינוי ההגדרות כך שה-ICS יחזור לתפקד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ב-TOP40 עם DSL-6740U המשמש כמודם, ו-Netbox של נטויזן המשמשת כראוטר ומתאם שיחות. לקראת מעבר לדירה חדשה אני רוצה לשדרג את מהירות הרשת הביתית ל-1GB. הלקוחות ברשת הם: מחשב A - המחשב הראשי, שעליו נמצאת כל המדיה. התכנון הוא שבעתיד המדיה הזו תצא אל שרת NAS. מחשב זה מחובר גם לטלויזיה ב-HDMI (תכנים עד 720P), והוא עובד 24/7 עם לקוח טורנט. מחשבי B ו-C בחדר הילדים שצריכת רוחב הפס המירבית שלהם היא תכני 720P. כרטיסי הרשת של כל המחשבים תומכים ב-1GB. פרט לכך יש עוד לקוחות אלחוטיים קטנים בד"כ (במונחי רוחב פס) נוספים כמו ניידים וטאבלט. מדוע לא להפוך את ה-6740 לנתב? כי בד"כ איכות הנתבים של בזק לא מדהימה בלשון המעטה. כשקיבלתי אותו והשתמשתי בו כנתב זה גם עשה לי בעיות עם הטלפוני…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, עברתי דירה בשבוע שעבר. כהרגלי, קבעתי עם בזק עוד לפני שנכנסתי לדירה (לא מסוגל בלי חיבור לרשת). נציגת המכירות בדקה והודיעה לי שאפשר להתחבר במהירות 100. הטכנאי שחיבר אותי אמר שאקבל 50-52 לכל היותר כי התשתית לא טובה אבל "זה בסדר, אנחנו מתחייבים 50-100". כמובן שהוא אמר את זה בסיום ההתקנה... הבנתי מהטכנאי שאין הרבה מה לעשות, ובשירות הלקוחות אמרו שלא מתוכנן שידרוג תשתיות בשכונה בקרוב. האופציה הנוספת היחידה היא הוט, אבל יש לי ניסיון לא טוב איתם ובנוסף אני שומע סיפורי זוועה על שירות הלקוחות שלהם... המלצות? עצות? יש דרך לשכנע את בזק לבצע שידרוג תשתית אצלי? תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. היום ראיתי כמה דיונים בהם התווכחו פה על טיבן של ספקיות האינטרנט. הבעיה היא שמבקום עובדות, הטענות של אנשים הם "חרא של חברה" ו- "הלוואי שימותו" . לכן חשבתי על הדיון הזה: פה כל אחד שיש לו חיבור מהיר, יכתוב את המהירות שלו ממספר אתרים קבועים. ככה נוכל ליצור מאגר נתונים, שישמש כל אדם שרוצה להתחבר, או לעבור בין החברות. אני מקווה שתענו לזה, כי בסך הכל זה יכול להיות נחמד. אני מחובר דרך Aquanet, לחבילת ה 0.5. (מקום מגורים- מרכז רעננה) אוקיי, הנה הבדיקות שלי: (כל הבדיקות נעשו בתוכנה NetAnts- התוכנה ממוצלצת מאוד) הורדת DirectX 8.1b http://download.microsoft.com/download/DirectX/Update/8.1b/W98Me/EN-US/DX81eng.exe הקובץ הורד בשלמותו. מהירות ממוצעת: 60k הורדת הדמו של Batt…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
- 2 followers
-
-