עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by THE_COMMANDER,

אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by stak68,

יש לי ראוטר ASUS RT-AC87R אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. יש למישהו המלצה? (כמובן במחיר הגיוני)

5. Started by שמואל דקל,

כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?

6. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ajl,

הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by ybe,

בימים הקרובים אני מתחבר לאינטרנט במהיר של ברקADSL 0.5M.הבנתי שקיימות 2 אפשרויות לחיבור המודם, מודם חיצוני או מודם פנימי, יש איזה העדפה מסוימת(יש לי כרטיס רשת ONBOARD)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם בזמן האחרון המודם כבלים שלי עושה לי הרבה בעיות , הוא כל הזמן אחרי X שעות פתאום יוצא מסינכרון או שאני גם בבוקר והוא לא עובד (הנוריות כבויות כולן). (ד"א אני ב012 ער"ז אולי אני לא לבד..) יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שבזמן האחרון חיברתי את הכבל שלו לקיר כשלידו (צמוד אליו) עוברים גם שני כבלים של סאונד? שמעתי על בעיות דומות שהיו לאנשים שאני מכיר בגלל מכשירים חשמליים שהיו ליד אולי גם הכבלים האלו מפריעים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. Started by chuny,

שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני מחשבים בבית עם שני חיבורי אינטרנט (כלומר שני מודמים) במחשב של אחי יש מודם ירוק כזה ואני קיבלתי היום את המודם שלי שהוא מוטורלוה לבן יש הבדל בין השנים? כאילו יש מצב שהירוק יותר טוב ואז שווה לי להחרים לאחי את המודם?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by yaviny,

התחברתי לאינטרנט בכבלים. התקינו לי מודם של מוטורולה SB4101 . מישהוא יודע איך אפשר להכנס ולשלוט עליו? - כתובת IP וסיסמא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by giliboy,

שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by User_Name,

מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by odedn,

לא גמרתי להתרגז שמודם ADSL יכול לשמש כראוטר ולחסוך כסף ואת הצורך במחשב אחד דלוק כל הזמן, ומודם כבלים לא! נראה לי מוזר, אז פניתי ליצרן של AMBIT בטאיוואן. (זה המודם שקיבלתי). הוא כותב ככה: Dear Oded, Ambit cable can support up to 15 PC on the LAN side through hub , but the real number of PC can get service will depend on your service provider's policy. Please check with your cable operator or service provider for detail. נא להם, ADSLIM...! עכשיו אולי מישהו יודע איך לקנפג את זה....? פרט שולי... ואל תגידו לי שחברת הכבלים תמנע את זה כי אחרת למה בכבלים הם מונעים את זה וב-ADSL לא?! זה לא פיירררררררררררררר!!!!!! שניהם עולים אותו דבר! עודד

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by zeroone,

שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mrraz,

האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים