רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בפייר אימיול של NFO, אך מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה 30... הוא על UPLOAD 10 ו . DOWNLOAD 100 יש לי HIGH ID ואני מחובר לדונקי סרבר 2, ולרשת ה KaD... למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לסיבים 200 מגה בפרטנר, מהירות בחיבור ישיר לממיר אופטי - 190 מגה יציב. מהירות דרך ראוטר בקווי - 140 מגה. לאן נעלמו 50 מגה? 😬 בוצע: איפוס ראוטר. עדכון חומרה לראוטר. דגם ראוטר: TP-LINK TL-WR1043ND כבלים: חיבור ישיר קווי (כבל שסופק על ידי פרטנר) - CAT5e כבל לחיבור לראוטר - CAT5 יכול להיות שהכבל CAT5 הוא הבעייתי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. עד לפני שבוע השתמשתי בראוטר מסוג edimax BR6424n. בהורדות טורנטים מ Vuze הייתי יכול להגיע למהירויות הורדה דיי גדולות, לפעמים באיזור ה 5Mbps. המהירות הייתה עולה לערך המקסימאלי שלה בצורה דיי מיידית, הביעיה הייתה שהאינטרנט היה קורס לעיתים תכופות. קניתץי ראוטר אחר, TP Link WDR4300. כבר אין לי ניתוקים, הבעיה היא שהמהירויות כבר לא כמו פעם. המקסימום שאני מצליח להגיע זה 1Mbps וזה לעיתים נדירות, אחרי הרבה זמן, גם עבור טורנטים עם כמות גדולה מאוד של משתפים ביחס למורידים. פתחתי את הפורטים המתאימים בראוטר. יש לי אינטרנט של 100 מגהביט של בזק בינלאומי עם תשתית של הוט. באתר הזה אני גם כן מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל http://testmy.net/download יש משהו ספציפי בראוטר הזה שאולי …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט במהירות 2.5MB וכשאני מחובר ישירות למודם, המהירות עומדת על 310 ק"ב לערך ונשארת שם באופן יציב. לעומת זאת בחיבור דרך הראוטר (EDIMAX BR-6204WG), המהירות צונחת ומקפצת בין 210 ל-240 ק"ב. מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח אני עם הוט במהירות 100מב הורדת קבצים עובד מצויין אבל גלישה באתרים איטית להחריד(לפני שבועיים הוחלף מחשב הבעייה לא נפתרה) יש למישהו רעיון? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע נמצא באינטרנט 015 במהירות 1.5מגה... רציתי לשאול למה ביום כשאני נגיד מוריד מראפידשר שזה אמור להוריד על המהירות המלאה של האינטרנט זה מוריד לי ככה על 25-20.. ואין תוכנות שעלולות להאט את ההורדה.. ובלילה זה מוריד לי על 190 ככה.. למה..? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי התחבר לא מזמן ל-NGN של בזק במהירות 10 מגה. ספק - בזק בינלאומי - גם 10 מגה. בדיקות SPEEDTEST מראות שמהירויות ההורדה וההעלאה תקינות, אך הפינגים על הפנים (230 ומעלה - בארץ!) עשיתי בדיקות פינג ב-CMD לאתרים כמו וואלה, YNET וקיבלתי תוצאות סבבה - 15-17MS. בדיקות PINGTEST בארץ יוצאות תקינות - 20MS, ג'יטר 0, איכות קו A. בדיקה לפרנקפורט הראתה על 70MS, ג'יטר 1, איכות קו B. עוד דבר, כשנכנסים ל-SPEEDTEST הוא מתביית על איזורים מוזרים כמו עזה ומזרח ירושלים (לא על ת"א, ראש העין, פתח תקווה וכו'..) מה יכולה להיות הסיבה לזה? אודה לעזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב: מאז שהדיור המוגן שלי עבר לדירה שמחוברת לתשתית של הוט, ואין בה תשתית של בזק, למרות שיש לי מהירות חיבור של 30 מגה ביט, בעת הורדת קבצים (לא משנה מאיזה אתר), אני מקבל מהירויות הורדה של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד. מתקשר להוט, אומרים לי לבצע אצלם בדיקת מהירות גלישה (שהיא כמובן תמיד יוצאת תקינה). וקובעים שהמודם והתשתית תקינים ושאין אצלם שום בעייה. אין לי כוח לריבים שלי עם נציגי הוט, ואינני יכול לעבור לבזק, כי הדירה של דיור המוגן שבו אני גר (רח' זלמן שניאור, קריית אתא), לא מחוברת לבזק. מה אני יכול לעשות בנידון? תשתית: הוט 30 מגה. ספק: בזק בינלאומי 30 מגה.
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה אם לא תעבירו את האשכול ואל תנעלו תודה. אני מוריד עכשיו קובץ והמהירות נורא נמוכה זה נע מ60 ק"ב ומטה מהירות האינטרנט שלי היא2.5 ולפי האתר המהירות אמורה להיות הרבה יותר גדולה באתר בזק בינלאומי כתוב של2.5 מ"ג מהירות ההורדה היא 320 ק"ב. מה לעשות? האם זה קשור לאתר שאני מוריד ממנו megaploud?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע עברתי מאינטרנט 500K לאינטרנט 750 (100 ש"ח זול יותר ) כשהיה לי 500K כל פעם שהתחברתי לאינטרנט הופיע בצד המסך חלון צהוב עם מהירות הקישור בין המחשב למודם החיצוני של בזק והמהירות היתה 1.8 MB. כשאני מתחבר ל 700K החדש המהירות שמופיעה היא 928K . למה זה קורה ? והאם בכלל זה משמעותי ? נב: פה בפורום אמרו לי שהמהירות שמופיה בחלון הצהוב היא מהירות הקישור של המחשב עם המודם. .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי רשת ביתית חוטית פשוטה, מורכבת משני מחשבים + ראוטר EDIMAX 6104K . מהירות העברת הנתונים המקס' האפשרית היא 40MBit, ( המקס' האפשרי לפי נתוני הנתב ) . אם אחבר את הנתב ושני המחשבים ל SWITCH , תתאפשר מהירות העברה גבוהה יותר? או במילים אחרות : במידה ואכן הנתב נגביל וכרטיסי הרשת מסוגלים לקצבים גבוהים יותר, Switch יפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית המבוססת על ה 2760U DLINKשל בזק . הראוטר הזה הוא בתקן N אבל לי יש רק 4 מגה אינטרנט. הקטע הוא שמעבר קבצים ברשת בבית הוא ממש איטי מחשב ברשת G שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של 2 מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ להארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ למחשב ברשת G מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה בחיבור קווי המהירות העתקה היא 3 מגה האם יכול להיות שהבעיה בהגדרות של הראוטר?…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-