רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריכת החשמל (בוואט) של המכשיר שהכבלים נותנים, ע"מ שניתן יהיה להתחבר לשרותי הטלפון שלהם?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה לפיילשרינג שתיתן לי את המהירות הגבוהה ביותר, ואני מוכן לשלם. עשיתי פרמיום לראפיד שייר, אבל יש שם מגבלת הורדה עלובה יחסית של 25GB לחמישה ימים, בגלל שעברתי את ה20 GB בפחות משלושה (אררר!! הייתי צריך לקרוא את הFAQ... ). בכל מקרה, זה לא מספיק לי. אני מחפש חבילה ללא הגבלת הורדה, ממש ללא הגבלה. ראיתי שיש דבר שנקרא Newsgroups וזה פועל על Usenet. חפשתי קצת מידע, אבל אני עדיין לא מבין בדיוק מה זה ואני אשמח להסבר. אני גם לא מחפש מערכת שבה אני אצתרך להעלות, אלא רק להוריד. *יש לציין שמדובר בשיתוף של קבצים חוקיים בלבד. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אנשים.. בעקבות התנתקויות מוזרות בשימוש עם הBitComet (אחרה שימוש של כמה שנים טובות) עברתי אל utorrnet... אך ישנה תופעה מוזרה...התוכנה מורידה על מקסימום של 18 קילו+-...בעוד שהBitComet הייתה מורידה אל מקסימום רוחב פס (180/200+-).. כמובן שהטורנטים מהירים (מTL) ולכן אני יודע שהבעיה היא לא בטורנט..אלה בתוכנה.. כמו כן משום מה אחרה ביטול של כלל הגבלות..עדיין רשום לי ל"מטה" ש "מהירות ההורדה מוגבלת".. מישהו יודע מה קורה ? החלפתי מספר פורטים והבעיה עדיין לא נפתרה.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה מהירויות העברת הנתונים המקס' של כל אחד מהחיבורים? אשמח אם תוכלו לעזור,
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך מודם נתב (ללא חייגן) ובמהירות של 1.5 MB. ספק האינטרנט שלי הציע לי מספר חבילות לשידרוג מהירות הגלישה (למשל ל 4 או 5 MB). 1) במידה ואני משדרג את מהירות הגלישה אצל הספק מ 1.5 ל 5/4 האם עליי לבצע שינויים כלשהם בתשתית? 2) עשיתי עכשיו מס' בדיקות ב SPEEDTEST.NET. אני מקבל שמהירות ה DOWNLOAD שלי היא באזור ה 1.20 MB וה UPLOAD משהו כמו 0.16 MB. האם לדעתכם ארגיש שינוי רציני במהירויות בגלישה עם המעבר מ 1.5 ל 4/5? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת? כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה... תודה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי ל-100Mb של הוט, בהתחלה עם הוטנט, וקיבלתי מהירויות של 6-7 מגה לשניה לחו"ל. (+\-5) החלטתי שזה לא מספק (לפני זה הייתי ב-12 מגה אצל בזב"ל וקיבלתי יותר) אז חזרתי לבזב"ל. עכשיו אני גולש לחו"ל ב- 10-15 מגה לשניה בערך. ככה זה אצל כולם? אני מחובר עם הוטבוקס כראוטר. אגב, גם לארץ המהירויות לא בשמיים.. ורק באתר של בזב"ל אני מקבל 75 מגה. אני היחיד או שכולם מקבלים מהירות כזו ופשוט לא מתלוננים?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, השבוע ביצעתי מעבר מבאנדל של בזק עם בזק בינלאומי 100 מגה, לבאנדל זהה ב012 - בגלל שהמעבר הוא גם בתשתית עברתי לראוטר שקיבלתי מ 012. מהירות הגלישה מהירה מאד - גם בספיד טסט המהירויות מרשימות. הבעיה וזו בעיה לא קטנה, היא שתוכנות הטורנט שאני משתמש בהן פשוט לא מתפקדות... אם בבזק הורדתי מתוך טורנטים חמים במהירויות של מעל 1.2 מגה לשניה... כאן אני מגרד את ה 100 kb אך קצב ההורדה הממוצע הוא בכלל 15-20 kb לשניה...אם זה עולה למהירות גבוהה זה תוך כ3-4 שניות נופל למהירויות של 5-15 k"b... מהירויות עלובות ביותר.... פאקינג 100 מגה? :\ ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר החדש שקיבלתי אבל המצב זהה... האם יש עוד משהו שאני לא מבין בו או ל…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם המהירות סבירה? במה המהירות תלויה? מה צוואר הבקבוק פה? כי מגה לשניה זה ממש איטי לדעתי..... כבר עדיף לצרוב..... איך הגיוני שעל דיסק אפשר לצרוב יותר ממגה לשניה וברשת אני מעביר ככה בין 800 קיי ל-1 מגה בשניה? או שמשהו פה לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שכל השבוע האחרון הרגשתי בעיות של איטיות נמאס לי ובדקתי את המסך של ההוטבוקס מתברר ששלושה ערוצים מתוך ה-8 מייצרים מיליוני שגיאות וכנראה דופקים לי את החיבור בדיקה מהירות פשוטה מגלה שמהירות ההורדה השתנתה ל-25 מתוך 100 המובטחים השיחה לתמיכה הטכנית של הוט סיוט, עונים מהר אבל מעבירים אותך שבעת מדורי גיהנום של בדיקות פשוטות ובסוף מתאמים טכנאי. קרה למישהו שפתאום חלק מהערוצים השתגע ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מה זה בדיוק רשת פנימית (LAN) של ג'יגה לעומת 100 מגה, האם הכוונה למהירות התעבורה הפנימית ? אם כן, נכון לומר שזה לא משפיע כלל על מהירות החיבור לאינטרנט ? ואגב, מה נפוץ כיום בנתבי הביתיים ? 100 או 1000 ? האם זה רלוונטים גם לכרטיס הרשת וגם לנתב ?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3967582,00.html בזק טוענת שעוד שנה נוכל לגלוש במהירות 200MB. מתי יבינו שיש פה עבודה בעיניים? מתי יבינו שאף ספקית לא מסוגלת לתת מהירות 12 באופן נורמלי? מתי יבינו שכדי שהרשת הישראלית תהיה נורמלית צריך לשדרג את מהירות ההעלאה ולא ההורדה? מתי הציבור הישראלי יפסיק לקרוא פרסומות שכוללות מספרים שהוא לא מבין בהם?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-