רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראיתי של- WRT54GL יש שתי גירסאות : 1.0 ו- 1.1 . יש הבדל של 70 ש"ח בינהן. מה ההבדל בין הגירסאות ? האם זו רק גירסת firmware שונה שאפשר להוריד מהאינטרנט ? האם יש עד הבדלים ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? אני לפני קניה של הנתב הנ"ל ואודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השבוע התחברתי לבזק בינלאומי במקביל לחיבור הקבוע שלי בברק (לחודש נסיון ללא התחיבות).הבעיות בחיבור לשרתים ב (P2P (EMULE אכן נעלמו אך האינטרנט מתנתק כל שעה וקצת גם ללא P2P ברקע.יש לי מודם של THOMSON ואני מחובר דרך HOT.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור חיבור Remote Desktop מ-XP ל- Vista. אני מצליח לראות את המסך כניסה של הויסטה, וכשאני לוחץ על היוזר שאני רוצה להיכנס אליו (Administrator), אז הוא כותב לי : "החשבון שלך הפך ללא זמין, אנא פנה אל מנהל המערכת" ומנהל המערכת בבית זה אני, איזה קטע... אז פניתי אלי ולא היתה לי תשובה מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לתת בויסטה, כדי שמנהל המערכת יחבב אותי והחשבון שלי יהפוך ל"זמין" ? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב ו 3 מחשבים שמחוברים אליו. בעבר התקנתי ע 2 מחשבים win xp הם היו מחוברים לרשת דרך נתב, "ראו" אחד את השני (מקש ימני ב: my network places ו search for computers) והעולם היה יפה. לאחרונה חיברתי מחשב חדש לראוטר (win xp) שיתפתי תיקיות אך אף אחד מ 2 המחשבים הוותיקים לא "רואה אותו ממטר". מישהו יכול להנחות אותי איזה wizard מאיזה תכנית (my network places, my computer) עלי להריץ בכדי לצרף את המחשב החדש שלי ל LAN ? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי שרת SERVER 2000 עכשיו במחשב באחת התחנות , XP PRO , אני רוצה להתקין MMC למטרת שליטה על ה ACTIVE DIRECTORY (התקנתי את הADMINPKC של 2000) והוא נותן לי כל הזמן את השגיא הבאה : מה ניתן לעשות , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הראוטר היה זרוק אצלי בארון בערך שנה. כרגע אני זקוק לרשת אלחוטית כי קניתי קונסולה שמחברת דרך רשת אלחוטית. חיברתי את הראוטר ותמיד הוא מבקש שם וסיסמא: אני לא זוכר מה הייתה הסיסמה פעם. לא מצליח למצוא איך מאפסים את ההגדרות. ניסיתי אדמין בשם ובסיסמא ולא הלך לי. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים (קרובים פיזית) אשר אני רוצה לחבר ברשת בינהם וכמובן לאינטרנט. להבנתי הפתרון המומלץ הוא לחבר את שניהם לנתב אשר יתחבר לאינטרנט. אם כן, אני מבקש המלצה לנתב חוטי זול שיחבר בין 2 מחשבים ויכלול מודם ADSL המתאים לקצב של 5/0.5Mbps הצעות חלופיות גם הן יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אדימקס - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 level one - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 עם אדימקס יש לי נסיון טוב עם נתב אלחוטי משולב עם מודם ADSL עכשיו אני מחובר לכבלים שני הנתבים באלה בטכנולוגיית MIMO (בין המחשבים תפריד קומה אחת), האדימקס עולה כ-100 שקל יותר איזה עדיף? למי יש נסיון טוב/רע עם אחת החברות הללו?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי. מותקן אצלי בחברה FORTIGATE 100, חלק אנשים מתחברים מרחוק עם הVPN דרך האקפלורר (FORTIGATE SSL) , אבל לעיתים ישנם מקרים שבהם אחד מהעובדים מתחבר,והVPN מראה על מצב של UP וישנה תעבורה, אבל עדיין הוא לא מצליח להתחבר לרשת של המשרד (OUTLOOK לא מצליח להתחבר). הבנתי שבגלל שאצלנו במשרד כתובת הIP מתחילות ב-10.1.1., לעיתים רשתות אלחוטיות מקצות כתובות מאותו CLASS. ואז הVPN SSL לא מתחבר. כשמדובר ברשת ביתית של אחד העובדים אני יודע שניתן להכנס להגדרות של הראוטר ולשנות את הCLASS שהוא מקצה, אבל מה ניתן לעשות כשמדובר ברשת של מלון או משרד אחר ? האם ניתן לשנות משהו ההגדרות של המחשב נייד עצמו (כרטיס רשת ? ) בכדי לגרום לVPN להתחבר ולעבוד גם.. ? יש למישהו פתרון ?תודה!
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-