עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dor_20,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. Started by EyalOnn,

שלום לחברי הפורום היקרים, מדובר על חיבור רשת ביתית אלחוטית של 2 מחשבים נייחים ונייד אחד בתשתית adsl ו-012 בבית גדול בעל שתי קומות. מעוניין בתמיכה עתידית בתשתית בכבלים, וישנה עדיפות בתמיכה למדפסת. ראיתי תגובה ב-zap שעל פיה יש בעיות ב-Edimax עם login עבור 012 (user@012), האם זה נכון? לא ברורים לי ההבדלים המשמעותיים ביניהם. אשמח לתגובות בנושא. תודה, אייל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

4. שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by nore0,

במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי את הראוטר D-LINK DI-524, ואני לא מצליח להתחבר... ניסיתי כבר בכל השיטות שיש באשף ההגדרה וזה לא עובד לי... אני משתמש בויסטה... זה תומך?? יכול להיות שזה בגלל זה?? אני מחובר דרך בזק... מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. שלום! ברשותי נתב של D-LINK מדגם DI-604 וKIS 7.0. לאחרונה שמתי לב שכל תוכנות שיתוף הקבצים שיש לי (מספר תוכנות המבוססות על BITORRENT, EMULE וכו') אינן עובדות. עבדתי לפי המדריך המצורף אך עדיין התוכנות לא מתחברות לרשת. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-604/Utorrent.htm יש למישהו עצה ודרך לעזור? תודה!

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם על פי המלצות רכשתי את הנתב הנ"ל. יש לי איתו כמה בעיות ורציתי לראות אם זה רק אצלי או אצל כולם , כמו כן אם אפשר לפתור את הבעיות... אני משתמש בחיבור l2tp דרך הכבלים... הבעיות נוצרות אחרי ניתוק הנתב מהחשמל שקרה פעם מהפסקת חשמל קצרה וכמה פעמים מניתוק קצר של הנתב והמודם מהחשמל עקב סידור כבלי החשמל. מספר פעמים התוצאה היתה שהנתב בהגדרות נשאר אותו הדבר והראה שהוא מחובר(גם התנתקתי והתחברתי) אבל המחשבים לא התליחו להתחבר לאינטרנט אלה רק לרשת פנימית, זאת עד שאיתחלתי את הנתב על ידי reset והכנסת כל הנתונים מחדש. כרגע לאחר סידור כבלים המחשב מחובר לאינטרנט אבל הפורטים לאימיול חסומים למרות הם ניראים כפתוחים בהגדרות הנתב.... למישהו יש עצה? תודה רבה.. עדכון כרגע סרקתי את הרשת וראי…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  9. בעקבות הבעיה שלי בפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291621.new#new אני מעונין לעשות פינג ממחשב אחר המצב הוא כך .. מחשב A 192.168.1.100 מחשב VISTA עם FIREWALL למטה מחשב B 192.168.1.101 מחשב WIRELESS XP עם FIREWALL למטה מחשב C ראוטר LINKSYS 54G המצב כרגע : מ A ל B ניתן לעשות פינג מ B ל A לא ניתן לעשות מ C ל A לא ניתן מ C ל B ניתן יש עוד משהו ב VITSA שסוגר את הפורטים בנוסף ל FIREWALL אולי לדוגמא אנטי ווירוס של ONE - מיקרוסופט הגיוני שזה SERVICE של VISTA ...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה. הראוטר האלחוטי שלי (Rotal RTA 1025W של בזק) הפסיק לשדר באופן אלחוטי. הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר אליו באופן קווי עובדת בסדר גמור, אבל המחשב הנייד הפסיק לקלוט אותו. נורית ה-WLAN כבויה והדבר הכי מוזר : בקונפיגורציה של הראוטר נעלמה אופציית הרשת האלחוטית. אני כמעט בטוח שפעם היה אייקון של רשת אלחוטית עם כיתוב Wireless למעלה, לצד כפתור MANAGEMENT (ראו בתמונה המצורפת). למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.

14. Started by dror_gh,

שלום. בקרוב יצא משחק שאני רוצה להוריד מיד ברגע שיצא. יכול להיות שבאותו זמן אני אהיה בעבודה (המשמרת 12 שעות) ועקב כך אאחר בהרבה זמן את ההורדה. אני רוצה תוכנה שדרכה אני יכול להיכנס למחשב שלי מהעבודה בלי שום בעיות ולהוריד את הקובץ טורנט ולהוריד למחשב האישי שלי דרך העבודה ברגע שהמשחק ישוחרר. איזו תוכנה הכי טובה? והאם יש אפשרות להתקין את התוכנה רק בבית שלי ומהעבודה פשוט להיכנס למחשב שלי או משהו ? אני שואל כי בעבודה יש בעיית גישות והרשאות ויש אפשרות שלא אוכל להתקין את התוכנה במחשב שלי בעבודה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by portance,

שלום לכולם לאחרונה מתנתק לי האינטרנט סתם ככה מבלי שאני עושה משהו מיוחד וזה קורה בדרך כלל בלילה וזה קורה כמעט כל יום. אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן L2TP שברק הגדירו לי ומודם TERAYON TJ715X שקיבלתי מHOT, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Flame of Udun,

שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.

19. החלפתתי מהמודם RTA1320 שהיה לי,+SmartCOm הנתב החמוד הזה... שלא גרם לי לניתוקים והיה עומס בעומס לנתב של סימנס+מודם אלחוטי ויש תופעה של התנתקות באיטנרטנט כמו שהיה לי בעבר עם הנתב של edimax (בעיות של ניתוקים אחרי שנתיים של עבודה) כאשר אני מפעיל תאיממול אחרי כמה שעות משתגע האינטרנט...התקשרתי לבזק הם מברברים לי תשכל לעשות תמיכה בכסף לנתב אלחוטי ואני בכלל מחובר ברשת קווית כדי שיעזרו לי לפתוח פורטים למרות שפחתי אותם כי הם טוענים שזאת הבעיה חח וגם שאלתי על ה DMZ והבחור אומר לי שאני לא צריך את זה ואם אני רוצה לדבר איתו אני צריך לשלם כסף על דברים שהם אמורים לספק לי בחינם כי רק לפני שבוע החלפתי לנתב הזה סימנס SL2 141 יש לי בשקע של הנתב פילטר אחד ויש לי בבית עוד 2 שקעים שבהם יש טלפונ…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה בחיבור של מחשב ברשת ביתית. יש לי מודם כבלים Thomson בחיבור קבוע שמחובר ל-switch. מחשב אחד שמחובר ל-switch ב-DHCP מקבל IP מהמודם, יש לו גישה לאינטרנט והכל ועובד (יש פינג למודם). מחשב שני עם אותו קינפוג אמנם מקבל IP אך מודיע על בעית תקשורת (חיבוריות) ואין פינג למודם או למחשב השני. קניתי כרטיס רשת חדש, והורדתי את ה-firewall אך אין שום שינוי. אשמח לעזרתכם נ.ב. ליתר ביטחון גם חיברתי אותו בעזרת הכבל רשת של המחשב השני (1.5 מטר) לאותו פורט ב-switch שעובד.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  21. היי מבירורים שעשיתי הבנתי שבWIN98 אין תמיכה ברשת אלחוטית, למרות זאת, אצתרך כניראה להקים רשת כזאת בקרוב (לא בביתי). לאחר מחשבה הגעתי לרעיון שאולי יכול לעבוד, הרעיון הוא לחבר ראוטר אלחוטי למודם האינטרנט ואת המחשב שממוקם ליידם לחבר חוטית לראוטר, עד כאן הכל רגיל. בצד שאמור לקלוט אלחוטית (המחשב עם WIN98) חשבתי לשים אקסספוינט מחובר לסוויץ' ואת המחשב לחבר לסוויץ' באופן חוטי כמובן. כך יוצא מצב שהמחשב יקבל מבחינתו את האותות כאילו מרשת חוטית אך התקשורת תהיה אלחוטית. הרעיון שלי הגיוני וצפוי לעבוד במידה וננסה לבצעו?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי איך אני יכול להפתר מהדבר הזה <? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. אני משתמש בזה כדי להיכנס למחשב אחר ברשת השאלה שלי. האם זה אפשרי שאני אוכל להתחבר לחשבון שלי בזמן שאחרים משתמשים במחשב בחשבון שלהם. כי במידה ויש מישהו במחשב הוא צריך לעזוב אותו כדי שאני אוכל להתחבר יש איזה פאטצ או משהו שיכול לאפשר את זה?

24. Started by Yehudaa,

http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים