עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Slash87,

הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  3. ??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by the big A,

קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בזמן האחרון, אין לי מושג מה קרה חוץ משדרוג חביל האינטרנט ל1.5 כל הזמן שאני מוריד דברים דרך הIE בד"כ זה נתקע ממש באמצע, או אפילו בהתחלה ואני חייב להתחיל שוב מחדש, ולפעמים זה גם לא עוזר ופשוט נתקע, וזה לא בעיה בשרתים שאני מוריד מהם כי זה קורה לכל דבר שאני מוריד שם. וגם שמתי לב שהאינטרנט פתאום קופא לאחר זמן מסויים, התוכנות מסרים מידיים עדיין עובדות אבל שום אתר לא עולה, ואם עולה אז לאט מאוד. יש לציין שאני דיי שומר על המחשב, אין וירוסים, אין ספיירווס ואדאוורס, אני מוגן עם ZA ועם אנטי וירוס מעודכן והמחשב יציב מאוד. יש לציין שזמן קצר לפני שזה קרה המודם נפל לי מהמחשב ( המודם הוא ALE070) והוא עומד אז בטעות העפתי אותו עם הרגל, אבל המרחק לא רציני, וזה לא פעם ראשונה אבל אולי בכל ז…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. שלום, יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת חוטית דרך נתב של סימנס, על שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64bit . כל המחשבים מחוברים לאינטרנט וגולשים ללא בעיה ואף היה שיתוף קבצים מלא ביניהם. לאחרונה התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על אחד המחשבים ומאז בכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד המחשבים ברשת (זה קורה בכל המחשבים) אני מקבל חלון של הכנסת שם מתשתמש וסיסמה. אני לא הגדרתי סיסמאות ולכן אני לא מצליח להכנס, אשמח לקבל כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by _uri,

שלום, לאבא שלי בבית יש Linksys WAG120N שמשמש כראוטר וכמודם. הטווח של הרשת האלחוטית לא מספיק. בנוסף יש לו שני Linksys E1000 שכרגע לא מחוברים. האם יש קונפיגורציה שבה הוא יכול להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית? (אם צריך יש לו גם פריסה מסוימת של כבלי רשת בבית) חשוב לציין שהראוטרים שייכים לעבודה שלו ולכן אני לא יכול להתקין firmware צד שלישי (ולפי מה שהבנתי במצב הזה הם לא יכולים לשמש כ AP). אם לא, איזה AP מומלץ לו לקנות בשביל זה? תקציב: בסביבות ה 200 שקלים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. הקמתי רשת בין שני מחשבים (WIN XP) באמצעות כבל רשת מוצלב. אני משתף מדפסות וקבצים בין שני המחשבים בלי בעיה אבל לא מצליח לשתף את המחשב המשני באינטרנט. ביצעתי את כל הצעדים לשיתוף אינטרנט (ICS) לפי המדריך שיש כאן באתר ועכשיו יש אינטרנט במחשב המשני, אך מצד שני זה מבטל לי את הרשת שיצרתי. האם יש דרך להקים רשת בין שני המחשבים באמצעות כבל מוצלב שתכלול גם שיתוף מדפסות וקבצים וגם שיתוף אינטרנט? או שהדרך היחידה לעשות זאת היא באמעצות נתב? המודם הוא מודם USB של ADSL אם זה משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by aish,

אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. יש לי בבית רשת ביתית בין שלושה מחשבים. ובזמן שאחד המחשבים משתמש באינטרנט לשיתוף קבצים או משחק רשת זה מאט משמעותית את שני המחשבים האחרים. רציתי לדעת אם אני יגדיל את מהירות הגלישה ל100MB למשל האם זה יתחלק שליש לכל מחשב ואם זה ישפר את המצב. תודה מראש מיכל

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Torian,

הגרסה האחרונה כוללת שרת מדפסת! תהנו http://www.tplink.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Y-L,

כמוזכר בכותרת יש לי מודם משודרג לראוטר של חברת ECI מוחבר לSwitch ומשם לשני מחשבים עכשיו אני מעוניין שלכל מחשב ברשת יהיה IP קבוע אבל ברגע שאני נותן IP (לדוגמא 192.168.0.1) למחשב מסוים דפי אינטרנט (כמובן באותו מחשב שהוגדר הIP) לא עובדים (ושאני אומר דפי אינטרנט אני מתכוון לדפי אינטרנט בלבד Kazza, Emule וICQ למשל ממשיכים לעבוד). כרגע זה נמצא על "obtain an IP adress automatically" אחרת שום דף אינטרנט לא יפעל לי (וכן לא רק באקספלוור אלה גם בפיירפוקס). אני חושב שזה קשור למשהו בהגדרות של המודם אבל אין לי מושג מה השמח לתגובה ממי שבאמת מכיר את המודם ומכיר את התופעה ואם בכלל אפשר להיתעלות עליה. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ido135,

שדרגנו את מהירות האינטרנט אצלנו בבית מ40 מ"ב ל100 מ"ב וכרגע יש לנו את הראוטר PRIVATEBOX2 הוא לא רע אבל הWIFI שלו לא משהו בגלל שלפעמים הוא לא ממש מגיב ומכשירים סלולרים לפעמים מודיעים שהאינטרנט אינו זמין וצריך לכבות ולהדליק את הWIFI במכשירים כרגע אמור להגיע במקומו ראוטר אחר שלהם מדגם VTECH NB403 האם הראוטר הזה טוב ומומלץ? אני מנוי בבזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 15.9k צפיות
  21. Started by Silxver,

שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Lior10,

קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.