עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AvlK,

שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?

6. Started by Golden Fish,

פשוט נמאס כבר מ USENExT תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני חי עם בעיה מעצבנת ב PS3 כבר תקופה ארוכה מאד. אני לא מצליח לקבל ב PS3 בדיקת מהירות הורדה והעלאה. וכשהוא מגיע לשלב הזה אני מקבל במקום את ההודעה: "..The router in use may not support IP fragments" ועוד המשך על זה שזה משפיע על תקשורת של משחקים מסויימים. (אפשר לעשות על זה גוגל ולמצוא בקלות מאות דיונים על הדבר הזה והמון הצעות לפתרון.) זה קורה אחרי שלוקח לו בערך חצי דקה לקבוע שאני בחיבור מסוג NAT 2. המכשיר שלי מחובר בחיבור קווי לראוטר של בזק d-link 2760u e1 והכל מוגדר בו ידני. (ניסיתי גם עם נתב אחר של NETGEAR) הגדרתי ל PS3 כתובת DMZ קבועה והגדרתי את שרתי ה DNS ידנית לפי מה שקבלתי מנציג של בזק בינלאומי. הבנתי מקריאה ברשת שלהמון אנשים זה נפתר מהגדרה ידנית ש…

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by אבי11,

שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by alpy,

אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by eozeri,

אהלן, בעתיד הקרוב אנחנו עוברים דירה, וזה מאלץ אותי להקים בדירה החדשה והגדולה רשת בייתית. הרשת אמורה להכיל מחשב PC אחד, מחשב נייד אחד, 2 טלפונים סלולרים, ואחד סטרימר. החיבור הוא לרשת של הוט במהירות של 2.5M אז מצאתי שאחד הראוטרים החזקים הוא linksys-wrt54GL ופתאום נתקלתי בעוד ראוטר שלהם (ביד-2) Linksys-wrt160N מישהו יודע להסביר בשפה פשוטה מה ההבדלים בניהם? מבחינת תמיכה בתקן N - למה בדיוק אני צריך את זה? ואם יש הצעה לראוטר אחר (לא של EDIMAX) - אשמח לשמוע. תודה רבה, אייל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מי יכול להמליץ על נתב שעובד טוב מול כבלים ( כלומר ללא צורך בשידרוגים למנהם) וכמובן מבחינת אלחוטי ומספר חיבורים( שיהיה בסדר) . מחפש נתב לא יקר 100-300 ש"ח שעושה עבודה. סך הכל שני מחשבים 1 קווי אחד אלחוטי ראיתי גם שאין שום המלצות לגבי דגמים של LEVEL ONE ( העם הוא עד כדי כך גרועה או שפשוט לא יצאה לכם לעבוד איתו)?? (לא חייב גם נתב עם חייגן מובנה ,להפך עדיף ללא חייגן שיהיה ניתן לעבור לADSL). עודה על כל עזרה חברי תודה :-*

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  16. מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. Started by kolola,

שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הייי , מבקש עזרה בבקשה ASAP בהגדת ה IIS שיריץ ASP אני יודע את כל הבסיס, הIIS מותקן וכו' מפה אין לי שום מושג מדוע אינני מצליח לראות את האתר. [נ.ב כאשר אני פותח את האתר דרך VISUAL STUDIO האתר עובד מצוין] -פיירוול כבוי -אישרתי הכל בWeb services .Net 3.5 מותקן למי שיש מושג ורוצה לעזור אני מוכן לתת להתחבר מרחוק תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. קראתי את המדריך הנ"ל, קראתי את המדריך של מייקרוסופט. ועדיין לא הצלחתי לשתף קבצים ביננו. יש לי נתב של EDIMAX שהוא מחובר למודם. הרשת עצמה עובדת-אני גולש מהמחשב השני. מחשב א (נכנה אותו הישן) נמצא בחדר אחד הוא המחשב שממנו אני רוצה לשאוב קבצים ונתונים שלי. מחשב ב (נכנה אותו החדש) נמצא בחדר שלי ואליו אני רוצה להעביר את הקבצים. פעלתי לפי ההוראות שיש באתר של מייקרוסופט הגדרתי קבוצת עבודה. קראתי לה HOME. כעת שאני נכנס ל- my network places-(בכל אחד מהמחשבים) ואני לוחץ על --> VIEW WORKGROUP COMPUTER מופיעים לי שני המחשבים. שלי, מחשב ב' החדש ולידו המחשב השני בשם שקראתי לו. וזהו! כל פעם שאני לוחץ מהמחשב שלי (מחשב ב') על השם של המחשב השני הוא אומר לי שאין לי הרשאה וכנ"ל מהמחשב השני.…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  24. במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.