עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Tal14,

שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by DR.HOFMAN,

מי התחיל לפני מי גוגל או LIVE.COM?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

6. Started by langa,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. יש לי ראוטר (שהוא גם מודם) rotal rta 1025W שתומך גם בתקשורת חוטית וגם בתקשורת על-חוטית. וקניתי לאחרונה (אתמול) מתאם מסוג: Level One WNC-0305USB 54Mbps USB 2.0. כשאני באותה קומה עם הראוטר התקשורת מצוינת (84%) אבל כשאני עולה קומה אחת מעל לוקח למחשב 5 דקות עד שהוא מתחבר ועוצמת האות יורדת ל-40%, בטח יש משהו שניתן לעשות בנידון.. יש כזה דבר מתאם יותר חזק? מה אתם אומרים על הדגם הזה: Edimax EW-7318USg 54Mbps USB יעזור? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים. תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by drevil,

באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by motorola,

אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tiptipon,

רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Asterix3,

עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Tal14,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי BR6216MGוEdimax מה אתם אומרים עליו?.. יש חסרונות בו? אף פעם לא היה לי אלחוטי יש לי עכשיו חוטי ... ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעות איך זה ראוטר אלחוטי אני משחק הרבה משחקי רשת וצופה בסרטים באינטרנט זה לא יאט או משהו?.... תודהרבה ולמה כתוב בראוטר שהוא תומך עד 54MBPS מה זה?..

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by aviramco1,

איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Voodude,

המחשבים שמצוינים במפרט שלי מחוברים ברשת, בעיקר על מנת לאפשר אינטרנט בשניהם. במחשב הלקוח (pentium 4 2.6c) האינטרנט לא יציב - לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. כל זה קורה כשהציין של החיבור נראה בסדר (אין סימן של limited or no connectivity). הרבה פעמים אני פשוט לוחץ על לחצן ימני על החיבור רשת ועושה Repair וזה מסתדר, אבל לא תמיד. בדרך כלל שהצעד הנ"ל לא עוזר אני עושה disable לחיבור רשת, ואז כשאני מחזיר אותו (הכל דרך windows - בלי ניתוק פיזי של הכבל) הכל מסתדר, אבל לא תמיד. אני תוהה אם יש דרך למנוע את זה? דרך שהחיבור יהיה יציב ובלי כל הבעיות האלה. בהתחלה חשבתי שזו בעיית פיירוול, אבל גם עם פיירוול סגור אין שיפור. צריך לציין שבמחשב השרת האינטרנט רץ חלק. בשני המחשבים יש winxp home edit…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים