עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט (בצרפת) דרך פרנס טלקום וספציפית דרך אורנג LIVEBOX זו מן קופסא "הכל כלול" דרכה מחוברים הממיר לכבלים, אופציה לטלפון, המחשב בכבל רשת והמחשב הנייד ברשת אלחוטית. כאמור האופציה האלחוטית מובנית ב livebox ופועלת תמיד. המחשב הנייח שכמור מחובר בכבל רשת משמש גם להורדת קבצים ב-emule , אולם אני מקבל חיווי כי הפורטים אינם פתוחים ולכן מוריד קבצים בקצב נמוק ביותר - קילובייטים בודדים בלבד. מהירות החיבור שלי היא 8 מגה ואני מגיע בתוכנות אחרות גם למהירות הורדה של 700 קילובייט. והשאלה - יכול להיות שיש לי פיירוול ב livebox ?? איך אני יכול לבדוק ויותר חשוב איך לפתוח בו פורטים? אני מניח שתפנו אותי למסמכים שקיבלתי עם ה livebox אבל הם דלים מאוד והצרפתית שלי אפילו דלה יותר …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by KoM,

יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BarVaZ,

שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הנתב Compex NP27G בגלל הצורך בשרת מדפסת ובגלל המוניטין שלו כ"חודר ממ"דים", אבל לא הצלחתי למצוא אף מקום שבו הוא נמכר. מעבר לכך, מקומות שידעתי שמכרו אותו בעבר לא מוכרים אותו יותר. כנ"ל לגבי אחיו הגדול, ה NP28G. היחיד הנוסף שאני מכיר שמגיע עם שרת מדפסת הוא ה Compex NP18A, שמחירו יקר מאוד - 600 ש"ח (לדגם של ה 108Mbps. את הדגם של ה 54Mbps לא מצאתי). השאלות שלי: - מישהו יודע מה קרה לדגם NP27G? או יודע היכן ניתן לקנות אותו? - האם יש נתבים אחרים מומלצים עם שרתי מדפסת בטווח של עד 400-450 ש"ח? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 21:48:41 עדכון:אחרי נסיונות רבים הצלחתי ליצור קשר עם westicom, היבואנים של מוצרי compex לארץ. לדבריהם, וגם לאחר בדיקות ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברה אני צריך את זה דחופ מאוד צריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by lowdez,

כרגע מחובר אליו מחשב, ומפעם לפעם מתחבר אליו לפטופ באלחוט לגלישה. אני לא אוהב לעבוד עם הראוטר בלפתוח פורטים פר תוכנה אז הלכתי וקינפגתי שהפורטים מ1 עד 65533 יהיו פתוחים למחשב בו. הבעיה של הראוטר הזה, שאפילו שביטלתי את ה SPI Firewall, שמתי NAT על open וביטלתי כל דבר שיכול לגרום לחסימת פורטים, הראוטר עדיין חוסם. אני מקבל lowid במיול לדוגמא כל הזמן, מתי שאני גולש ישירות דרך המודם זה לא קורה. גם, לפעמים הגלישה נהפכת לנורא נורא איטית ואתרים לא עולים בכלל ויש צורך בלעשות ריפרש 3-4 פעם לעמוד עד שזה עוזר, ולפעמים זה בכלל לא עוזר ... אז אני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולהפעיל אותו מחדש. מישהו מכיר את הבעיות האלה ? או שנדפקתי עם ראוטר סוג ז' ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by big454,

שלום! לאחרונה התקנתי ראוטר וחיברתי אותו לשני מחשבים עם wireless המחשבים מחוברים לאינטנט ועובדים בצורה תקינה . שאלותי הן כאלה: א. מדוע האינטרנט מחובר, אולם במחשב הראשי אליו מחובר הראוטר האינטרנט אינו מופיע כמחובר בחייגן, דבר אשר מפריע בשיתוף קבצים בין המחשבים. ב.האם חיבור כזה מאיט את מהירותו של האינטרנט בשני המחשבים ? יוצר מצב שמחלק את הפס רחב לחצי?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by ran1809,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎Intel® PRO/Wireless 3945AGN

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:

14. אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by markav1,

שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Pro_2004,

thanks a lot

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by itak,

אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by m0sh,

שלום ... רציתי לדעת אם למישהו יש קישור או קצת חומר בסיסי על אינטרנט... אני מדבר על הבסיס כמו נגיד מה זה IP, DNS ופרוטוקולים כמו TCP IP ואיך זה עובד... תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים