עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי שת'ה מחשבים בבית ואפשר להעביר קבצים בין שניהם בצורה אלחטית... אבל, בשביל לגשת לתיקיה המשותפת אני צריך להקליד כתובת אייפי בשורת הכתובת ורק אז לגשת לתיקיה... מה שאני רוצה זה פשוט מאוד, אני רוצה שאני יגש ל my network places ושם אני יראה את התיקיה המשותפת או שעדיף שיהיה כתוב משהו בסגנון:"Metalhammer on HWzone" ואז בתוך זה יהיו לי התיקיות המשותפות איך אני עושה את זה והאם הבהרתי את עצמי בכלל?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.

5. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לנייח (כדי להשתמש במסך של הנייד)?מה אני צריך לעשות ואיזה כבלים? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by tttmmm,

טוב , הבעיה שלי היא כזאת : יש לי HOTBOX שהוא ממוקם בממ"ד. בסלון אני מצליח לגרד קו אחד.. (העוצמה נורא נורא חלשה , לרוב לא מצליח להתחבר אפילו) אני רוצה לקנות AppleTV אבל אני דיי מוגבל כיוון ש : 1. אני בספק אם הוא יצליח לקלוט את הרשת. 2. גם אם הוא יצליח להתחבר, האייפון בכל מקרה לא יצליח להתחבר לאינטרנט ואני לא יצליח להזרים כלום..ובהנחה שהאייפון יצליח לגרד קליטה נמוכה של הרשת אני יזרים באיכות נמוכה עם תקיעות רבות. בקיצור, בלאגן אחד גדול .. איך אתם יכולים לעזור לי ? נ.ב יש לי דירה רגילה לא בית פרטי עם קומות וכדומה ...

• 15 תגובות
    • 10.7k צפיות
  7. אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  8. היי שלום לכולם. אני חדש פה ויש לי בעיה שמאוד אשמח באם תתנו לי רעיונות לטיפול או לפחות עוד מידע על הנושא. אני משרת בצבא ביחידה מסוימת. יש לנו בשבועות האחרונים בעיה ברשת מסוימת. מדובר במאות מחשבים שמחוברים ברשת מקומית. למחשב עצמו יש גישה מלאה לרשת. יש פינג בין המחשבים/ פינג לראוטר. וכו' העניים הוא שאין גישה ממחשבים אלו לכונני רשת או לכונני :c של מחשבים אחרים. העברנו את התקלה לצוותים הבכירים אבל הם לוקחים את הזמן..... חפרנו לבד על הבעיה וכרגע הרעיון היחיד שיש לנו זה שזה בעיה ב SMB - (בעצם בעיה בגישה לכל דבר שקשור ל סלש- \example\\ ). אגב. הפתרון היחיד שמצאנו הוא פתרון טיפשי אבל הוא הועיל לנו במקרים דחופים וזה: למחוק את התקן כרטיס הרשת ולהחזיר. …

9. Started by bar_h92,

היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by POPCORN,

יש לי שני שאלות 1) איזה ראוטר טוב וזול אפשר לקנות שתומך בsim? 2) אם אני לוקח את הsim מהפלאפון שלי ומכניס לתוך הראוטר הוא יגלוש על חבילת האינטרנט שלי? או שהסימים שמוכרים ברשתות יחד עם ראוטר הם סימים שמיועדים לגלישה היום עם החבילות של 100 גיגה אני יכול להחליף את הראוטר של בזק בראוטר שתומך בסים שלי ואז אגלוש על החבילה (זה יעבוד?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Zadu,

קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by eyalfrie,

שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by stingeR-,

כמו שאומרת הכותרת , איך אני פותח FTP כדי לא לעשות שיתוף...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי אני צריך שתי מודמים או רק ראוטר אחד שמתחבר לכרטיס רשת ומהכרטיס רשת מחובר כבל רשת מוצלב למחשב השני? המחשב השרת חייב להיות מופעל כשאני גולש במחשב הלקוח

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by adlanm,

מאחורי נתב

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by vid170,

אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by oran55,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by scorpion,

מה נשמע? הכל טוב? אז ככה החלטתי שנמאס לי סופית מהדיילאפ וגם בזק הבני זונות מנסים לבטל את החופשי חודשי....... אז אני רוצה לעבור למשהו מהיר יותר (כבלים או adsl) אשמח אם תציינו יתרונות וחסרונות של כל דבר מה אתם מעדיפים והאם שווה לחכות לכבלים.......

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. מחר מגיע טכנאי של בזק לחבר אותי ויש לי כמה שאלות : 1. בגלישה , צפיה ביוטיוב יש הבדל בין חבילה של 5 מגה ל 40 מגה ? או שזה אותו דבר ? אני לא מדבר על הורדה !!! 2. יש לי מודם ראוטר 1025 רוטל , יש אפשרות לקנות מבזק מודם VDSL ב 100 שקל ולחבר את הרוטל בתור ראוטר ? או לחבר את המודם רגיל למחשב ולעשות רשת עם כבל מוצלב כמו פעם ? ולחסוך את הכסף של הראוטר 3. קיבלתי 40 מגה משולב ב 115 שקל זה נחשב הרבה או סביר ?

22. רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.

23. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1ToPGuN1,

קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!

25. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.