רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת (הכוונה ב-WINDOWS XP) נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת, ומחשב הויסטה לא יכול להדפיס למדפסת שברשת (נמצאת במחשב XP אחד). אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים.) ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן,יש לי ראוטר בבית ואני לא מצליח להתחבר לשרתים איך אני פותח פורתים בראוטר ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWE53172 ויש לו סיסמה אין לי מושג מה הסיסמה אז יש שם הוראות איך לעשות ריסטרט לראוטר ואני לא נצליח לקלוט איך עושים את זה ניסיתי כול אפשרויות ועדיין אני לא יכול להכניס סיסמה ברירה מחדל "admin" למישהו יש כזה ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הסתבכתי. אני צריך להשתמש במחשב שלי כשרת על מנת להעלות לקבצים לאינטרנט ככתובת אינטרנט. הורדתי את Apache HTTP Server ואמרו לי שצריך להגדיר שם איפשהו את התיקיה שאני רוצה לאכסן את הקבצים שאני רוצה להעלות. בשורה התחתונה הסתבכתי עם המון אותיות גדולות באנגלית והוראות שאני לא מבין ולא הצלחתי לעשות כלום. אני די ניוב בכל התחום הזה, אז אולי מישהו יכול להסביר לי. אולי יש תוכנה יותר פשוטה מ-Apache, או דרך פשוטה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם המעבר לקצבי אפלואד גבוהים בשוק הבייתי נפתחה אפשרות נוחה למשתמש שהפרוטה לא בכיסו לפתוח שרת עצמאי בבית. בתצורה הבסיסית שלו שרת מסוג זה מציג למשתמש תיקיות וקבצים אותם הוא יכול הוריד. אפשריות מתקדמות יותר: הגבלת תעבורה ומשתמשים, סיסמאות, אפשרות להעלות קבצים, החלפת מראה דף ואפילו אירוח דפי HTML רגילים. מה צריך\עדיף\כדאי: 1. חיבור אינטרנט קבוע, עדיף עם קצב העלה גבוה מהרגיל. 2.הפניית פורט 80 בפיירוולים שלך למחשב\שרת + הקצאת אייפי סטאטי למחשב\שרת 2. הרשמות חינמית לשרות המציע הפיכת כתובת IP דינמית לסטאטית. וזאת כדי שלא כל פעם שנאתחל את החיבור נצטרך לפרסם את הכתובת מחדש. 3. הורדת תוכנת HFS, html file system שהינה שרת בקובץ אחד ויחיד , ללא צורך בהתקנה\הסרה. המדריך מיועד ל…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קורה לי יותר מדי פעמים בזמן האחרון, שאם אני רושם כתובת בשורת הכתובות ומנסה להיכנס אליה, הדף לא מצליח להיטען. אבל נגיד שאני לוחץ על קישור מסוים (לדוגמא:בפורום פה, אני אלחץ על הקישור לפורום אינטרנט) אז זה עובד. גם האייסיקיו,אימיול, ותוכנות אינטרנט אחרות עובדות. ניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס וזה אותו הדבר, לפעמים עובד, ולפעמים לא. אם אני עושה ריסטרט לראוטר אז לפעמים זה מסדר את זה, אבל לא להרבה זמן. מה עושים? תודה על העזרה וסליחה על החפירה!!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום, בבקשה חברה תמליצו לי על נתב במהירות 1000mb ולא רק 10/100 הרגיל אם אפשר לציין גם את המחיר ומאיפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת: בהרבה בתי ספר יש שרת ראשי המריץ WINDOWS והרבה מחשבים חלשים מחוברים אליו בתור מסופים. האם אפשר לעשות דבר כזה בבית? האם אפשרי כאשר השרת הוא WINDOWS XP או שחייבים WINDOWS 2003 SERVER?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב שלי מעבד:E6300 זיכרון: 2G המחשב יכול להישאר כל השבוע פתוח בלי בעיה.. וזה בעצם הדברים במשחב עצמו שחשובים לסרבר אם אני לא טועה.. בעיקר מה שמשנה ממה שהבנתי זה מהירות השליחה של האינטרנט הUPLOAD במידה ויש לי מהירות UPLOAD של 500 קילובייט זה יספיק לגך שלפחות 50 אנשים יוכלו להיות בסרבר הזה.. הסרבר הוא במשחק WOW.. ובו יהיו רק ישראלים.. בכלל הסרבר יושפע ממהירות האינטרנט של קבלת הנתונים.. (לא השליחה)? או שזה לא כזה קשור בסרבר.. אז האם זה יהיה אפשרי במחשב כזה עם כזאת מהירות אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות... 1. ממה נובעים פינגים במשחקי רשת, ואל תגידו לי עומס... אני רוצה לדעת מה גורם לעומס, כ.מסך,מעבד, רזולציה של המשחק,וכד'. 2. באיזה רזולציה ממולץ לשחק? ורוב האנשים משחקים היום? 3. האם יש קשר בין הרזולציה שבה אני משחק לבין הפינג?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-