עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברי הפורום שלום כפי שכתבתי בכותרת הדיון, אני מחובר עם HOT כספק התשתית ועם HOTnet כספק האינטרנט, כאשר "מהירות" הגלישה שלי היא 30Mbps בהורדה ו 1.5Mbps בהעלאה. בימים האחרונים אני חווה איטיות בחיבור לאינטרנט. ביצעתי עכשו מספר בדיקות רוחב פס בעזרת האתר Speedtest (קישור), וגיליתי שבעוד שרוחב הפס בתוך הארץ הוא תקין (אני מקבל "מהירות" של 30Mbps/1.5Mbps) רוחב הפס למדינות בחו"ל הוא מינימלי ולא מגיע אפילו ל 1Mbps. יש לציין שבאופן מוזר רוחב הפס בהעלאה הוא דווקא תקין - כמעט תמיד אני מקבל 1.5Mbps גם לשרתים בחו"ל. בדיקה של "מהירות" החיבור באתרים של HOT ו HOTnet מראה שאני מקבל רוחב פס תקין. האם עוד מישהו חווה בעיה דומה? האם מישהו יודע אם מדובר כאן בבעיה ב HOTnet או במדיניות חדשה שנועדה …

• 17 תגובות
    • 8k צפיות
  2. לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי, יש ברשותי 2 עותקים של C&C3 החדש (קניתי חוקי הכל עם סריאל ואני רשום בשני משתמשים ב EA , יש לי ראוטר של EDIMAX, ושני מחשבים שמחוברים אליו בחיבור לא אלחוטי. ) שאני מנסה להיכנס ולשחק, הוא זורק אותי ברגע שאני נכנס למשחק ועושה שאני מוכן לשחק, אני בטוח שזה בעיה של ראוטר ובלאגן יש לי WINXP SP2 בשני המחשבים הבעיה היא גם שכתוב באתר של EA שצריך להעביר פורטים מסוימים, טווח של איזה 2000-3000 לא זוכר בדיוק, הבעיה היא שממה שיודוע לי אי אפשר להעביר 2 פורטים זהים ל2 מחשבים שונים אז מה אתם אומרים? נבצר עליי לשחק רק במחשב אחד כל פעם און ליין ? איך אני פותר את הבעיה הזו לשני מחשבים, או בכלל, איך למחשב אחד לפחות???

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by Chapshan,

היי, ראיתי פה כל מני חוות דעת על שניהם, אבל לא הצלחתי למצוא איזו העדפה ממשית של אחת מהן. סליחה מראש אם פספסתי משהו והתשובה כבר קיימת איפשהו בפורום. תחת ההנחה שאת שתיהן אני יכול להשיג סביב אותו תג המחיר פחות או יותר, ושאני מחובר לנטוויז'ן במהירות 100 מגה (ספק + תשתית) - מה עדיף לי לרכוש? חשובה לי מאד מהירות ה- wifi. יש לי שני מחשבים בבית שמתחברים ב- wifi. האחד נמצא כ- 5 מטר מהנתב והשני כ- 10 מטר ממנו (עם קיר מפריד). כשעברתי לנטוויז'ן וקיבלתי מהם את הנתב שלהם (netbox), ערכתי השוואה קצרה ובדקתי אותו מול הנתב שאני צריך להחזיר לבזק (netgear vegn2610). המחשב הקרוב (5 מטר) קיבל את אותה מהירות ה- wifi בשני הנתבים (כ- 40 מגה), ואילו המחשב הרחוק יותר (10 מטר עם קיר מפריד) קיבל עם ה…

• 14 תגובות
    • 11.4k צפיות
  6. Started by israel2015,

יש לי בעיות באינטרנט שהוא מתנתק מדי פעם והחיבור איטי מאוד. התקשרתי לספק+תשתית שלנו והוא אמר לי לעשות reset ל router. יש לי router של kasda. לחצתי על הכפתור של ה reset ואז הלכתי לכתובת : http://192.168.1.1/ ושם מופיע לי : Update Software Step 1: Obtain an updated software image file from your ISP. Step 2: Enter the path to the image file location in the box below or click the "Browse" button to locate the image file. Step 3: Click the "Update Software" button once to upload the new image file. NOTE: The update process takes about 2 minutes to complete, and your DSL Router will reboot. Software File Name: אמרו לי שבגלל שלא קניתי את המכשיר ראוטר אצלם אני צריכה לעשות את העי…

• 8 תגובות
    • 18.2k צפיות
  7. Started by orenhazan,

אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by nim901,

אני כבר אובד עצות. יש לי אדימקס EW-7318Ug שמתנתק בלי סיבה נראית לעין. כשאני מחבר למחשב הוא עובד ואז אני מתחיל לגלוש/להוריד ואחרי כמה דקות, באופן אקראי (כנראה?) הוא פשוט מתנתק. הדרך החידיה להפעיל אותו שוב זה או להוציא ולחבר שוב או להשתמש בפונקצית התיקון של הוינדוס. זאת לא נראת לי בעיה במערכת ההפעלה כי זה קרה לי כבר עם ויסטה ועם אקספי (אמנם זה קרה על אותו מחשב אבל הוא עבר כבר כמה פירמוטים מאז) האם חוזק האות יכול לגרום לכזה דבר? (סביב ה 10 אחוז אבל איכות האות היא 66 אחוז) אני כבר אובדת עצות, אשמח לקצת עזרה :'(

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עדכון : ב 26/05/2007, בשעות הערב, התפרסמה כתבה חדשותית בעמוד הראשי של האתר שלנו קישור לכתבה : http://hwzone.co.il/news/1180203059/88753/ עדכון 2 : תאריך 27/05/2007, בשעות אחה"צ. התפרסמה הכתבה שלנו גם ב YNET , כאשר זמן מה לפני כן קיבלנו את תגובת 013 שנערכה פנימה לכתבה (גם אצלנו וגם ב YNET) לקריאת לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405082,00.html --------------------------------------------------------------------------------------------- לכל מנויי 013 ברק הסובלים בזמן האחרון מבעיות הורדה/העלאה בתוכנות שיתוף למיניהן הבעיה נובעת כנראה מחסימה שבמתכוון או שלא במתכוון מצד חברת ברק 013 לפרטים אפשר לקרוא ב 2 דיונים שנפתחו בנושא הזה לאחרונה : דיון ראשון דיון שני [*…

• 586 תגובות
    • 94.2k צפיות
  10. Started by dr_hofman,

אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  11. הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום רב, בימים האחרונים התפתחה אצלי בעיית חיבור לרשת הביתית ב-2 מתאמי רשת USB אלחוטי של חברת EDIMAX. כהקדמה, אציין שאני גולש בבית על תשתית של 100 מגה (הוט+בזב"ל) וקיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר TP-LINK 1043 (קושחה מעודכנת) מאובטחת WPA2. עד היום 2 המחשבים המצויידים בכרטיסים של אדימקס + מחשב נייד + סמארטפונים - התחברו בצורה חלקה ללא ניתוקים ובעיות. וחזרה להתחלה, משום מה התפתחה בעיה להתחבר באמצעות הכרטיסים של אדימקס - בנק' אחת, בקומה למטה, הצלחתי איכשהו להתחבר לאחר איפוס הראוטר/מחיקת הגדרות הרשת והקמה מחדש, בנק' אחרת שנמצאת ממש חדר ליד העמדה המרכזית, הרשת הביתית לא מזוהה בכלל ולאחר ניסיונות רבים/איפוסים ומשחקים נוספים עם המתאם - כשהרשת הביתית צצה ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by barash,

שלום לכולם. יש לי בעיה אם ראוטר BR-6104K EDIMAX האינטרנט דרך ראוטר הוא איטי ולא פותח אתרים. והאינטרנט דרך HOT שרת בזק בנלאומי. הראוטר נותן לי דבר כזה May 12 11:44:06 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 26 (expecting 23) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 28 (expecting 27) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 29 (expecting 27) מה זה יכו להיות ומה עושים ותקשות בין המחשבים בסדר יש 3 מחשבים. תודה מראש. ???

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by DsDs,

שלום, יש ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג BR-6524n של EDIMAX. אני מתעתד בימים הקרובים לעבור לרשת ה-UFI של הוט, במהירות 12Mbps. רציתי לדעת אם הראוטר הנ"ל יצליח לעבוד בצורה טובה ואפקטיבית במהירות הזאת? אולי כדאי לציין שבבית ישנם שלושה מחשבים, ושלושתם מחוברים אלחוטית אל הראוטר. תודה רבה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הראוטר הישן שספק האינטרנט נתן פשוט קורס תחת העומס. צריך משהו שמסוגל לתקשר עם 5-6 התקנים בו זמנית. ושלא יסתם בכל פעם שמישהו מוריד TORRENT. עם כמה אנטנות לתקשורת נפרדת ל2-3 דורות של תקני תקשורת. מחיר לא פונקציה, אבל גם לא צריך להגזים סתם.

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים. אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה? עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by doraam,

זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by barnie,

שלום. אני רוצה לחבר בבית 2 מחשבים ברשת. יש לי מודם שהוא גם ROUTER והוא מתחבר בחיבור רשת למחשב...לא USB.החיבור הוא ADSL חיברתי את שתי המחשבים ואת המודם לSWITCH אבל אני צריך להכנס להגדרות של המודם ולהגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר. בבקשה אם מישהו יודע איך מגדירים את המודם שיעבוד בתור ראוטר שיעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by idb1,

שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן

23. Started by Vlad3,

אני מתכנן לשדרג ל30 מגה ורציתי לדעת איזה מודם\ראוטר אני צריך לקנות

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by oz4225,

שלום רב לכולם אני מעוניין לחבר את הנתב שלי DSL 2760U של בזק, מנתב אחר(שמחובר לקו אינטרנט) הנתב 2760U מתחבר כ DSL, חיברתי מהנתב שבוא מחובר לי אינטרנט מ RG לכניסה של DSL, אך אין לי אינטרנט. (קצת קשה להבין מה אני רוצה לעשות-כמובן שאני מתחבר ממקומות רחוקים בינהם בגלל זה כל הסיפור, אני אני רוצה שהנתב של בזק ישמש אך ורק כרואטר ויקבל את הרשת דרך היציאה של ה DSL(טלפון) שלו אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by mei00,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בהעברת מידע מהמחשב הנייד לסטרימר (A200ׂ) בעל HDD פנימי, קצב העברה שיש לי היום עומד על הוא 4-6 מגה לשניה ואני ממש רוצה לשפר את המצב, כרגע העסק מחובר מחשב נייד 10/100 בחיבור קווי לסטרימר ושניהם מחוברים קווי לראוטר תקן N. השאלה שלי כזאת, אך לחבר את הכל אלחוטי או חוטי בשביל לקבל את מהירות העברת הקבצים הטובה ביותר? תודה רבה לעוזרים ושנה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.