עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by le011,

שלום לכם האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים ברשת ולשתף אינטרנט בינהם כאשר המחשב המארח הוא עם VISTA והמחשב השני הוא עם XP?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Ivan,

לגבי תקן AC יש להגדיר בנתב את המדינה בה הוא מותקן. אין שום בעיה להגדיר מדינה שונה מישראל ואז נפתחים ערוצים נוספים. אמנם יש אזהרה שזה עלול להפריע לציוד אחר אבל זה עובד. איך משרד התקשורת אישר את הנתב הזה ? לגבי ההתקנה הנתב מגיע עם כסוי ניילון שקוף ודק עליו. כל כך שקוף שהוא לא נראה ולא מורגש. וזה סותם את פתחי האוורור שיש בנתב !! הם נמצאים בתוך שני החריצים שעל הנתב וממש לא נראים לעין. להסיר הנילון לפני ההתקנה, גם כך הנתב הזה מתחמם למדי. אין אזכור לניילון הזה בהוראות ההתקנה של היצרן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם ! ברשותי שני מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית דרך ראוטר מדגם WRT54GL LINKSYS, אחד מהמחשבים כולל כרטיס טלויזיה. השאלה שלי היא האם אפשר בדרך כלשהיא לקלוט במחשב אחד את התמונה מכרטיס הטלויזיה במחשב השני ? אני יודע שיש דרך לשדר החוצה (אל העולם הגדול...) אבל תהיתי עם אפשר לשדר בעזרת הראוטר לרשת הפנימית... תודה לעונים. אלון.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אני רוצה להגביל UPLOAD. יש אפשרות כזו בנתב או שאני צריך להשתמש בתוכנה כגון NETLIMITER ? אגב אם אי אפשר איך אני מגביל UPLOAD על כל הקו ?

8. שלום, השגתי היום מודם AZTECH ASDL2+, ואני מעוניין להגדיר את הZONEALARM בהתאם. איך אני יכול להגדיר את האינטרנט כ"לא בטוח" ואת שאר המחשבים בבית כ"בטוח"? עוד שאלה קטנה: הZONEALARM חוסם לי את הבדיקת אימייל של OUTLOOK. איך אני מוריד את החסימה הזו?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by nissimtr,

אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. בעיה מאוד מוזרה.. יש לי במחשב SSD שהוא כונן C ומכיל את המערכת ההפעלה, ועוד דיסק 1TB שמחולק לD וE כאשר בE כל ההורדות ובD כל ההתקנות. רציתי לשתף את כונן E עם שאר המחשבים ברשת, עשיתי שיתוף מתקדם וסימנתי לEveryone שליטה מלאה. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן ממחשב אחר ברשת זה רושם לי: לWINDOWS לא הייתה גישה לכונן, אין לך הרשאה לגשת לכונן זה, פנה למנהל המערכת... למה זה קורה? המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 PRO ובשאר המחשבים בבית HOME PREM אם זה משנה. ואגב, אם אני משתף את כונן D כל יש אליו גישה, אך לC כמו לE אין. מקווה שהבנתם ומקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by omri_ro,

ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!

13. Started by Amit_Alcobi,

אז ככה... אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשיתוף קבצים עם הפלאפון והמחשבים בבית, אבל לא לשתף אינטרנט דרך הרשת הזאת... יש לי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת בפלאפון והמחשבים, ואני רוצה שהמחשב שממנו אני משתף את הקבצים יקבל את החיבור שלו לאינטרנט דרך מודם USB וישתף את הקבצים דרך כרטיס הרשת שמחובר לראוטר האלחוטי. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לרואטר האלחוטי הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המודם USB, הוא מנסה להתחבר דרך הנתב שלא מחובר לאינטרנט. אני יודע שאני יכול לחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב וככה אני גם אשתף קבצים וגם אגלוש באינטרנט, הבעיה היא שאני לא רוצה לחלוק את החיבור לאינטרנט דרך הנתב... משהו פה יודע איך להגדיר את חיבורי הרשת שיתפקדו כמו שאני צריך? תודה.

14. Started by amitgv1,

אני מחובר באמצעות ראוטר בין שני מחשבים : XP ו- vist. המחשבים מחוברים ואין בעיית תקשורת בין השניים. יש משהו מוזר : בהצגת הרשת תחת network ב- vista, לא תמיד רואים את מחשב ה- XP ( למרות שהוא נגיש ). לדעתי, רואים את ה- XP רק כאשר ה- XP מודלק לאחר שעלה ה- Vista. האם מישהו ניתקל בתופעה ? יתכן וזה בעיה של כרטיס הרשת או באג בויסטה ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by kofeef,

היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Richard Walson,

חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?

17. Started by esaly,

היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by or9400,

שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שלום חברים, מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה זו - אני צריך לברר כמות כניסות יומית לאתרים כמו WALLA, YNET וכו' האם יש אתר או תוכנה המספקים שרות זה ? (גם בתשלום עדיף שלא כמובן ...) תודה מראש AUSTIN

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by gania23,

אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי... עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומט עכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpg בתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by EVGA,

אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם זה אומר שמישהו מתחבר על "חשבוני" בWI-FI? אצלי בבית אין רשת אלחוטית, האם יש צורך לכבות אותה? או שאין סיבה לדאגה? *עריכה* - הסתדרתי, כיביתי.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.