עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שאני בטוח דפדפן אחד אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד.איך אני פותר את זה? שאני פותח דפדפן נוסף אני יכול שוב רק עוד 2 מקס' זה בטוח משהו בהגדרה..

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by assman,

התחברתי לאחרונה לאינטרנט בכבלים וקיבלתי מודם של מוטורולה 5120. יש לנו בבית 2 מחשבים כאשר אחד מהם מחובר למודם דרך -USB והמחשב השני מחובר למחשב הראשון דרך כ.רשת. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שני המחשבים למודם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני (עם החיבור לאינטרנט). למודם יש מאחורה שני חיבורים אחד USB והשני לכרטיס רשת. אם זה אפשרי אז תפרטו בבקשה איך לעשות את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס באתר של איי ביי למקומות בתוך האתר ולא יכול להיכנס לחשבון איי מייל שלי בהוטמייל ולפעמים אני לא יכול אפילו לשלוח פה הודעות בפורום או בפורומים אחרים המעבד שלי לפעמים עולה 100 אחזו סתם ככה בלי סיבה והמחשב בקושי זז מה נראה לי שהכל התחיל כשאחד השכנים שלי גם התקין ראוטר אלחוטי ומאז זה דפוק למשל עכשיו המחשב היה דפוק לא נכנס לשום מקום הסתכלתי אם עוד מישהו משדר לא היה אף אחד אני עשיתי ריסטרט לראוטר והפעלתי מחדש את המחשב פתאום אני רואה שיש עוד מישהו והכל עובד בסדר מה עוד שהשכן הזה כל הזמן מתנתק מתחבר לרשת ונראה לי זה דופק אותי יענו מי שמתחבר אחרון אם הראוטר שלו אצלו הכל בסדר אם מישהו מכיר מקרה דומה או יש לו הצעות אנ אשמח

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום לכולם החלטתי להתנתק מ YES התחברתי לאינטרנט של הכבלים ושמו לי פילטר. הבעיה שניתקו אותי מהאנטנה המרכזית כך שכעת אני קולט דרך הכבל של הכבלים ערוץ 2 , ערוץ 1 אבל ערוץ 10 מושלג. בשיחה עם נציגי הכבלים נאמר לי שאין הדבר קשור לפילטר וזה קשור לאנטנה שבבניין שלי ?! בשיחה עם חבר שעבד פעם אצלם הוא טען כי פילטרים מדגמים קודמים כן אפשרו לקלוט ערוץ 10. אשמח אם חברים בפורום בעלי חיבור לאינטרנט של הכבלים עם פילטר יציינו האם הם קולטים ערוץ 10 והאם באמת הדבר קשור לפילטר. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום יש לי מודם כבלים ללא חייגן , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה איך אני יכול לשנות ת ip שלי , הצלחתי לשנות בעזרת מדריכון שמישהו נתן לי פה אבל הבעיה שאני יכול רק להשתמש בשתי IP כלומר שאני עכשיו מחליף וזה חוזר לקודם ושאני מנסה לשנות זה חוזר למה שעכשיו למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by polip,

הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by Crown,

אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני יודע שב-SP2 ביטלו את האפשרות להשתמש בפקודה הנ"ל. האם אפשר איכשהו כן להשתמש בה ? ואם לא איך אני יכל אולי בדרך אחרת לשלוח הודעות למחשב אחר ברשת איתי ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by RGod,

משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים