רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בן 2 וחצי קומות, כאשר הנתב אמור לשבת במרף, המרתף נמצא מתחת לאדמה והוא בעל קירות דיי עבים. אני צריך המלצה לכל המערכת, זאת אומרת נתב (או שילוב של נתב ותחנת ממסר להגדלת הטווח) וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב נייד ומחשב נייח. תודה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן מברק לבזק בין לאומי השאלה הראשונה האם הם חברה טובה בזק בין לאומי? שאלה שנייה האם אני צריך להגדיר את הראוטר שלי (ROTAL RTA 1025?) ומהם ההגדרות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית הכי פשוט שיכולה להיות: 2 מחשבים כאשר אחד המחשבים הוא ה"שרת" או ה"מארח" ובו יש 2 כרטיסי רשת אחד הקרוי External Internet Connection שאליו כמובן מתחבר האינטרנט החיצוני מהראוטר שיש בבית והשני שקרוי Local Area Connection האחראי על הרשת הפנימית בין 2 המחשבים שמתחבר כמובן עם כבר מוצלב למחשב ה"לקוח". עד לפני כ-3 שבועות הכל פעל בצורה תקינה ויפה מאוד: המחשבים היו מחוברים ביניהם באמצעות רשת ביתית שהגדרתי וכך הרצתי אינטרנט משניהם בו זמנית ושיפתי קבצים וכד'...אך לפני כמס' שבועות החלה להופיע לפתע ההודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה". כמובן שברגע שהודעה כזו מופיעה לא ניתן להתחבר לאינטרנט מהמחשב הלקוח לכן תיקנתי את הבעייה ע"י הגדרת IP ידנית בכל אחד מן המחשבים (כמובן ע…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיים ברשותי כרטיס רשת אלחוטי שלא נמצא בשימוש. יש לי מחשב נייח, ורציתי לדעת האם אפשר לחבר אל המחשב הזה את הכרטיס רשת האלחוטי (USB) וליצור לי רשת ביתית אלחוטית. ככה שמהלפטופ אוכל לגלוש באינטרנט (קיים לו WIRELESS ). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כשאני מתקין VISTA אני מצליח להתחבר לאינטרנט ישירות, כלומר לאחר ההתקנה אני פשוט מקליד 10.0.0.138 וזה מתחבר. כשאני מתקין XP אני רואה את שם הראוטר ב LOCAL AREA CONNECTIONS אבל כשאני מתחבר אז האייקון הזה למטה של החיבור לאינטרנט מופיע עם סימן קריאה צהוב ורשום "NO CONECTIVITY" או משהו כזה. אני יודע שגם בXP זה אמור להתחבר חלק כי זה מה שהיה לי לפני שהחלפתי לVISTA מישהו יודע למה זה לא מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה ראוטר אלחוטי וחיברתי לו תמודם לראוטר ואז מהראוטר הוצאתי כבל רשת לכרטיס רשת של המחשב השולחני. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני צריך להגדיר גם את ההגדרות של הראוטר, שם משתמש וסיסמה להתחברות. השאלה שלי היא שאחרי שאני עשיתי את כל זה אני צריך עכשיו להגדיר במחשב הנייד של בן דוד שלי שהוא יתחבר לרשת האלחוטית, איך אני עושה זאת? הערה: יש לבן דוד שלי VISTA PREMIUM תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אם יש לי למשל את הכתובת IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב איך בדיוק אני עושה את זה ואיזה תוכנות מומלצות יש ? אה ואיזה פורטים אני אמור לפתוח ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, באימיול, ברשימת השרתים, אליהם ניתן להתחבר, כאמור, מופיעים שרתים רבים. לצד כל שם של שרת, מופיעה כתובת ה-IP לצד הפורט. למשל, ה-IP של שרת RazorBack 3.3 92.48.193.14:5000 השאלה שלי כזאת: אם ברצוני לפתוח בפיירוול את הפורט שלו, 5000, כיצד אני מברר אם הוא TCP או UDP ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-