רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הי אני צריך המלצה על כרטיס רשת טוב עם דרישות מאוד ספציפיות: חיבור USB 3.0 תומך בDUAL BAND תומך בתקן AC. בעקרון אין לי תקציב מוגדר, ככה שמה שתמצאו יהיה טוב. ואין לי בעיה לקנות ישירות מחו"ל אם זה יוצא זול יותר או איכותי יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה נותן עידכון FIRMWIRE לראוטר?.... והאם זה מאפס הגדרות של הראוטר?... אפשר קצת פרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית שתי מחשבים שמוחברים לרשת הם מחוברים עם כבל רשת רגיל עכשיו יש לי עוד מחשב בבית ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותו אם אני לא טועה קוראים לזה ראוטר אני צריך שתמליצו לי על מה לקנות במחיר סביר שבין 300-400 ש"ח תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי(ליתר דיוק לחבר שלי) מודם 1.5 מגה (כתוב עליו eci TELECOM, B-FOCUS ROUTER 270PR), מחובר למחשב. עכשיו קניתי ראוטר אלחוטי (Linksys Wireless B Router), וכרטיס רשת (Linksys Wireless B Notebook Adapter). הראוטר האלחוטי מתחבר בכבל רגיל למחשב הרגיל, ודרך הכרטיס רשת אלחוטי אמור להתחבר ללאפטופ. לאחר זמן מה של שיחוק עם הרבה מאוד הגדרות הגעתי למצב שבו המחשב הרגיל מצליח להתחבר לאינטרט, והמחשב הנייד לא רואה את המחשב הרגיל וגם לא מתחבר לאינטרנט. מה נראית לכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המטרה שלי מאוד פשוטה - להעלות פחות מ-50MB לשרת ולשייך לדומין בגלל זה אני צריך שרת עם תשלום חודשי (יש חד פעמי?) נמוך. וגם מה ההבדל אם השרת על ווינדוס או לינוקס מבחינת התעסקות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-