רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק אני נתקבל בהודעה הבאה: Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint`http://www.facebook.com/gigaboxx/dialog/MessageComposer.php?id=646809891&__d=1&__a=1': A network error occurred. Check that you are connected to the internet. אני מקבל את ההודעה הזאת למרות שאני מחובר בוודאות לאינטרנט. קיבלתי את ההודעה עם IE8+FF+CHROME. מה זה הדבר המוזר הזה? עריכה: הייתי קצת נחפז מדי בגלל העצבים ובגלל שזה נמשך יותר מדי זמן, אבל מקור הבעיה בתוכנה Ad blocker, אני לא רואה אותה ב system tray אז כבר שכחתי ממנה. מנהלים מצדי ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן... כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא ) ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר. בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה . הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה פירסמתי פה פוסט בקשר להחלפת ip בכבלים ,הצלחתי להחליף אבל לא במלואו. בעצם כל כתובת אייפי חדשה שאני משנה זה תמיד מתחיל ב 84.108.0.0 ( 0-מספר אקראי) אז רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשנות את הפתיחה של 84.108 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מקווה שהחברה פנ יוכלו לעזור לי כי אני כבר התייאשתי יש לי חשבון בtl כמו שכולכם ודאי יודעים, כדי לשמור על החשבון פתוח צריך להיות פעילים ועם ratio מסויים. אז בתור משתמש חדש הורדתי קבצים עם הרבה ליצרים , הבעיה היא שאני לא מצליח לשתף עם אחרים, ליצרים מתחברים אליי והמהירות העלאה עומדת על 0.3 לכמה שניות, לאחר מכן המהירות יורדת ל0 (גם ה0.3 הזה פיקטיבי כי בפועל העלאתי 0bit שהutorrent היה פתוח במשך כל הלילה. אין לי בעיה עם הורדה, זה יורד במהירות מקסימום. הורדתי בהגדרות את כל מה שאסור בtl כמו pex וudp או איך שלא קוראים לזה , וכלום לא קורה... התקנתי utorrent מחדש וכלום.. אגב בזמן ההורדה זה מראה שאני לא מחובר לאף ליצר אבל בכל זאת אני מעלה על 1.5(שוב פיקטיבי) הפורט פתוח , באתרים פו…
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות, אז אם אתם מתכוונים להשתמש במושגים וראשי תיבות תצרפו גם הסבר. כרגע אני בקונפיגורציה שמצורפת בתמונה, כלומר יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ואני רוצה לשתף עוד מחשב דרך הראוטר. בתמיכה הטכנית לא ממש הצליחו לעזור לי, מבחינתם כל עוד יש אינטרנט במחשב הראשי, הם לא מתעסקים באילתורים. מה שניסיתי לעשות זה לחבר כבל מיציאת ה-Ethernet במודם השחור לכניסת ה-WAN בראוטר. המחשב השני זיהה את הראוטר והתחבר אליו, אבל אין לי באמת אינטרנט (יש סמל כזה של אזהרה על הפסי קליטה). לא הגדרתי שום דבר בהגדרות של הראוטר אז אני מאמין שצריך לעשות שם משהו, רק שאני לא יודע מה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים בויסטה שאני רוצה שלאחי המשתמש ב-XP תהיה גישה. כרגע הצלחתי להגדיר לו גישה רק לכונן אחד, ועשיתי לשניהם אותם הגדרות בידיוק בשיתוף. עברתי על המדריכים ב NET CHIEF וזה לא פתר לי את הבעייה. ניסיתי לשתף גם תיקיות רגילות, ועדיין אצלו זה מודיע שאין לו גישה, חוץ מלכונן הבודד שהזכרתי. מה אני עושה לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי נתב אלחוטי של edimx ,הרשת האלחוטית פועלת ,וגם שיתוף כוננים וקבצים . אבל לא משנה מה עשיתי אני לא מצליח לשתף את המדפסת. אני נכנס למדפסות ופקסים>הוסף מדפסת>מדפסת מרשת חשוב לציין ששני המחשבים מוגדרים על אותה קבוצת עבודה המחשב השני מופיע ,אבל שום מדפסת לא מופיעה ,וכשאני כותה את שם השיתוף שלה אני מקבל הודעה כאילו היא לא מחוברת. שברתי את הראש ,ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים: אחד נייח (המחובר לנתב בכבל רשת) ומחשב נייד המחובר באמצעות WiFI. אל המחשב הנייח מחוברת מדפסת לייזר של חברת Brother מדגם HL-2130. אני מעוניין לשתף את המדפסת ברשת כך שאוכל להדפיס ישירות דרך המחשב הנייד (בעבר, לפני שפירמטתי את המחשב הנייח אכן הצלחתי לעשות זאת). מה עשיתי על מנת לשתף את המדפסת ברשת? במחשב הנייח - נכנסתי להגדרות וסימנתי וי ב share this printer. לאחר מכן, עברתי למחשב הנייד ולחצתי על הוספת מדפסת מהרשת, המדפסת לא נמצאת בסריקה (עשיתי חיפוש של מדפסת מהרשת). בנוסף, יצרתי homegroup בו נמצאים שני המחשבים והמדפסת משותפת, אך זה לא עזר בכלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-