עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ido h,

שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by DrStyle,

אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by kingeli,

שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by דניאל מלנקי,

היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by wow,

אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BMW~M6,

שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by lyzer,

רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by Satlan,

אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בוקר טוב ברצוני לרכוש כרטיס רשת נוסף באפיק PCI-Express (החריץ היחיד שנשאר לי פנוי) מברור זריז הבנתי שזה לא ממש נפוץ בארץ.. לכן פניתי ל EBAY וראיתי שיש הפרשים בעלות בין הכרטיסים האם יש צדק או סיבה של ממש? כרטיס 1 http://cgi.ebay.com/PCIe-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-7J-/220549578486?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3359c77ef6 כרטיס 2 http://cgi.ebay.com/PCI-E-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-/320522647666?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa0a37872 תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by djburekas,

שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. היי, אשמח להתייעץ עם אנשים קצת יותר מנוסים ממני. מחוברים כרגע בתשתית בזק וספק דרך אקספון במהירות 100mb, הראוטר בבית מדגם D-Link DSL-225 . יש בבית 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית כיוון שקיימת נק' אחת בבית והגלישה בבית לא מתבצעת במחשבים מאותו המקום תמיד. ביצעתי בדיקה דרך האתר speedtest.net כאשר בכל המקרים התוצאות היו בחיבור אלחוטי: כאשר מחובר מחשב אחד לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-30MB. לא פעם אחת הראה גם תוצאה שהגיעה לאזורה-15MB או פחות מ-10MB. כאשר מחוברים 2 מחשבים לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-15MB. מורגשת האטה משמעותית לסירוגין במהלך היום. דפי אינטרנט פשוטים נטענים מאוד לאט. סרטונים קצרים בפייסבוק או יוטיובים נתקעים ל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Kopi8,

*נערך*

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by digitalseeker,

אהלן, יש לי כידוע 655 של DLINK. איך אני אמור להגדיר בו את הQOS והאם הוא תומך גם בDOWN ? האם להגדיר כתובת עם תיעדוף של 255 זה יותר טוב או פחות טוב מתעדוף של 1 ? את העניין של הטווח כתובות הבנתי , רק לא הבנתי אם 1 זה עדיפות גבוהה יותר אם נמוכה יותר ? וב.לא הבנתי מה להגדיר במהירות ? צ'יף ? עזרתך ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. כי נרא לי שאחד מכרטיסי הרשת שלי לא תקין

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לאחי רשת משרדית קטנה עם 5 מחשבים סך הכל... אז הגדרתי לו את הרשת לפי המדריך באתר.. הבעיה היא שהרשת לא עובדת בשום צורה אלא אם כן אני משתף את חייגן האינטרנט שלי כך שגם לשאר המחשבים יש גישה לאינטרנט... אז רציתי לשאול אם אפשר לחסום את הגישה בלי לבטל את שיתןף החייגן (כך שהרשת תתקיים) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dids22,

איך אני בודק מה הip החיצוני ואת השרת של הספק שדרכו אני מחובר (default gateway) ? ומה זה Netmasks? תודה

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bati6,

אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.