רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, נכון להיום יש לי רשת חוטית רגילה בין שני מחשבים ויחד איתה שיתוף אינטרנט. כל פעם שאחד המחשבים נכבה הרשת נופלת ויחד איתה האינטרנט במחשב המשני. ניסיתי כל סוג הגדרות אפשרי וזה לא פתר את הבעיה. החלטתי לקנות ראוטר ובעזרתו לנתב את האינטרנט לכל אחד מהמחשבים בנפרד. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח. יש עדיפות לאלחוטי אבל לא חובה. איך הראוטר הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 כמובן שאם יש פתרון אחר במחיר זול יותר משמעותית (אפילו לא אלחוטי) שיגרום לכך שפשוט האינטרנט לא יהיה תלוי באחד המחשבים תציעו גם אותו.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של 3COM, חיברתי את שני המחשבים באלחוט והכל עובד יפה הבעיה מתחילה כשאני מצפין את הראוטר בWPA דרך סיסמא קראתי את הסטיקי פה ועדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות במחשב הלקוח... איפה אני מגדיר לו שיתחבר דרך WPA ואיפה אני מכניס את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר דפדפן שהוא לא אקספלורר לגלוש מחיבור אינטרנט אחר מהחיבור הראשי ? לצורך הדוגמא אקספלורר מוגדר על אינטרנט מרשת והשועל על אינטרנט מ ADSL ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר+מודם מחוברים במכשיר אחד התקציב לא מוגבל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-