עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by J0n1,

אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by aeea,

אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by jcdenton1,

היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …

5. התחברתי דרך 019-unlimited לסיבים האופטיים עם ראוטר ASUS RT-AX53U הכל עובד חלק חוץ מכתובת ipv6 שהראוטר לא מקבל. הקושחה עודכנה וניסיתי את כל הגדרות ה-ipv6 שיש בראוטר. ב-019 אומרים שאצלם אין מה להגדיר ולא מסרו שום מידע נוסף. למישהו היה נסיון עם מקרה דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by alidanon,

אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  7. אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. עם או בלי קשר לשדרוג חבילות התשתית לכלל המנויים שלה, מבצעת בזק שינוי שקט במהירות הגלישה המינימלית אותי היא מתחייבת לאפשר בהתבסס על תשתית של 100 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%96%d7%a7-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%98%d7%97%d7%aa/

10. כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  11. אני עובר עכשיו דירה ואנחנו מעבירים תשתיות בקירות וזה, יש לי 3 מחשבים (אם זה משנה אז שתיים מהם רצים על 98SE ואחד על XP), בקומות שונות וחדרים שונים. אני רוצה לעשות רשת ביניהם להעברת קבצים ושיתוף מדפסת. יש לי ADSL. אני מבקש מכם כמה דברים, קודם כל איך הולכים החיבורים של שלושת המחשבים לרשת(אבל ככה שגם אם מחשב אחד כבוי השתיים בין השתיים האחרים עדיין תהיה רשת), אם דבר כזה לא אפשרי עם כרטיס רשת אחד לכל מחשב אז תוותרו על זה כי אחד המחשבים דלוק כמעט 24/7. ועוד דבר שרציתי זה שתמליצו לי איך לשתף את האינטרנט, עם נתב? איך אני מסתדר עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב או אולי מחשב אחד עם 2 כרטיסי רשת אבל השאר עם אחד. אני רוצה גם לשלוט ברמת חילוק האינטרנט נגיד מחשב אחד מקבל 50% אחד 20% ואחד 30%, א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by hmage,

שלום לכולם החלטתי לנסות את מזלי כאן (האמת שאני כבר מיואש) אני משחק משחק רשת WoW מלפני שבועיים התחלתי לקבל LAG גבוהים חבל"ז (500-5000 lantency), ISP 012 מהירות 5MB רשת ביתית 2 מחשבים ניסיתי הכל , לעבוד ישירות מול המודם של הכבלים (אותו הדבר) ביצעתי tracert הפנתי את הבעיה לתמיכה של 012 ושל WoW וכל אחד טוען שהבבעיה אצל השני אולי למישהו מכם יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? תודה מראש חברים 8)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by somero10,

שלום, לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות. הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה. דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר. הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-. אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי. נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Cont…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. התחברתי לסלקום TV ראוטר מודם של בזק בממ"ד. ( חדר עבודה עם מחשבים מחוברים ישירות לראוטר.) מסלקום שמו לי מגביר טווח מחובר לראוטר ישירות בממ"ד + מגביר טווח בסלון שמחובר לממיר בכבל. ( האמת חיברתי אותו בכבל לראוטר ישן שישמש כרפיטר בסלון כי אליו מחובר גם מחשב HTPC בכבל ולכן הממיר והמחשב בסלון מחוברים בכבל לראוטר שמתפקד כרפיטר והרשת עובדת מצויין כמעט כמו גלישה בחיבור קווי לאחר בדיקת מהירות. ) אני רואה את הרשת 5G וה 2.4 G יש במגביר טווח מדבקה מאחור עם סיסמא ך 5G ול 2.4G אני מכניס ולא מצליח להתחבר. גם הרפיטר שאני רואה את הרשת WIFI שלו לא מצליח להתחבר ממכשיר סלולר כבעבר עם הסיסמא הישנה/קיימת של הרשת הביתית. אשמח לעזרה בנדון. התקשרתי לסלקום.... אמרו שלא ניתן להתחבר עם מכשיר סל…

• 7 תגובות
    • 14.1k צפיות
  16. יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  17. היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בשעה טובה עשו אצלי קיצור עניבה כדי שאני אוכל לעבור ל20 מגה, אבל עכשיו שדיברתי עם הנציגה מהשימור כדי לבצע את השידרוג נאמר לי שאני צריך להחזיר את ראוטר הADSL שברשותי (נשארו עליו חודשיים של תשלום/זיכוי) כדי שאוכל לקבל את הVDSL. הבעייה שלי בנושא היא שתמיד הם אמרו: הראוטר נשאר אצלך והוא שלך ופתאום זה מושאל וצריך להחזיר. אגב אם אני עכשיו מתנתק ומשלם את השארית של התשלום הוא נשאר אצלי ולכן זה נשמע לי ממש מוזר. האמת אין לי יותר מדי מה לעשות עם הראוטר חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע מאנשים שביצעו את השידרוג מה נאמר להם... תודה מראש! אגב המחיר הכי נמוך שהסכימו לתת לי, למרות שהתעקשתי על 70, הוא 80 ש"ח ואמרו לי ש70 זה רק ללקוחות חדשים. יש פה מישהו ששידרג כלקוח…

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by yellow acid,

שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, קודם כל הקונפיגורציה של האינטרנט אצלי: בזק בינלאומי + הוט חיבור MPLS לראוטר BR 6204 WG, חיבור חוטי למחשב ולPS3 הולכים מהראוטר. עכשיו הראוטר קיבל DNS אוטומטי והוא: Primary DNS : 192.117.235.235 Secondary DNS : 62.219.186.7 ובמחשב ובPS3 (מחוברים לראוטר) כאשר אני עושה אוטומטית אני מקבל: Primary DNS : 192.168.1.1 Secondary DNS : 0.0.0.0 הPrimary הזה הוא הכתובת של הראוטר ברשת. עכשיו חשבתי שזה לא בסדר וקיבעתי במחשב ובPS3 את הDNS שמצאתי ברשת של בזק בינלאומי שזה: שרת DNS ראשי (Netex)* 192.115.106.35 שרת DNS משני (Netex)* 62.219.186.7 שרת DNS ראשי (ללא Netex)* 192.115.106.31 שרת DNS משני (ללא Netex)* 62.219.186.12 קיבעתי את הDNS ללא NETE…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by benor,

יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  25. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.